Цената на живота / Ömre Bedel - тема 9

• 43 962
  • 633
  •   1
Отговори
# 630
Изгледах първите два епизода на  "Дом ударен от мълния "   Simple Smile
Турците определено харесват истории за двама братя влюбени в едно и също момиче  Mr. Green
С тази разлика , че този път въпросното момиче Муазес  не е някоя друга , а дъщерята на чичо им , да точно така  и на двамата им се пада братовчедка   #Crazy  . Ами романът по-който е направен сериала е писан през 1934г. и тогава такова нещо е било нормално , ама сега  Rolling Eyes и аз не знам какво да кажа . Все пак действието се развива в днешно време , ами странна работа  newsm78. Може би по-нататък ще променят сценария , и  ще я изкарат  , че не им е кръвна роднина , но засега поне се придържат към оригинала .

Големият брат Намък (Мурат Хан) е женен , но това изобщо не му пречи да се заглежда  похотливо по 17-18 годишната Муазес , все едно не е виждал жена през живота си  Mr. Green .
 Със съпругата му  Шаесте  , имат брак от повече от 10-години .
Не се е оженил по-любов за нея обаче ,а по-скоро за да има кой да гледа по-малкия му брат Саит , след като майка им е починала . Саит  тогава бил  5 годишен  . Сега е студент , обичащ нощния живот и забавленията .
При Саит единственото скандално е  ,  че той пък има чисто сексуална връзка с доста по-възрастна жена от него  #Crazy .
И при двамата братя има по-нещо ненормално , нали  Mr. Green

Рейтингът засега е добър , Муазес е много приятно момиче , засега я представят като чиста и невинна , но занапред май това ще се промени . Нейният образ е като на Лолита от романа на Набоков , тя е мълнията която е влязла в дома на Намък и Саит и която ще причини всякакви катаклизми в живота им оттук нататък .

Дотук сериала ми хареса  Heart Eyes
Ще продължа да го следя , пък ще видим  Hug

# 631
Намък  Heart Eyes Муазес

# 632
Току що отрих това в нета  Heart Eyes
Първият филм в който се е снимал  Мурат Хан  в Америка - "Sobaka" 2008г.
Филмът е черно-бял и аматьорски направен , но въпреки това ми беше интересен  Hug

SOBAKA is the thrilling story of a lonely Russian immigrant trying to find the "American dream" in present day Los Angeles. To provide care for his dying sister he works as an assistant to a mysterious and dangerous man, but his desire to achieve something more takes him down a dark and risky path. When a seductive call girl enters his life his world is thrown upside down and the choices he makes may have deadly consequences.

Free Download & Streaming : http://archive.org/details/Sobaka

# 633
не съм писала много отдавна - гледах Цената на живота с вси4ки вас и ми стана носталг4но колко нерви и емоции изхабихме за да ги видим двамата заедно накрая - Омур и Джесур - има ли някакви новини дали ще се снимат заедно в друг проект? Аз ли4но много бих искала- пред малко си пуснах няколко епизода от края на първи сезон - толкова хубава двоика за двамата@@@ Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт