Цената на живота / Ömre Bedel - тема 9

• 44 001
  • 633
  •   1
Отговори
# 600
ооо съмнявам се да има накави аспирации към него,тя нали е със Сарп отдавна newsm78Не се основава на ревност това ,само не знам той защо й обръща внимание и се разправя с нея?Нали по-умният отстъпва?Да не би пък това да е някакъв странен пи ар newsm78Той няма нужда да си вдига акциите а ако тя се опитва виждаме,че постига обратното Naughty

# 601
Ами незнам тя какво се опитва да направи , но дотук 32 души харесват това  newsm78 ,
а последното което Мурат постна на стената и , е ето това  " ‎:=))))) " , така че смятам че е знак за помирение поне от негова страна , ами какво да я прави , като си е такава явно , "заядливка" Joy .

# 602
Момичета, здравейте! Hug

Да попитам нещо...не е ли време да си направим нова тема на сериала- "Не мога без теб", ето тази е към края си... newsm78
Все пак сериала "Цената на живота" си заслужава да и има своя дом и своята тема...да не му я превземаме...

Наема ли се някоя от вас да направи нова тема...имаме си и трейлър и постер и снимки...
ще се пренесе инфото и за Мурат Хан...че го има в изобилие... Peace

Какво мислите? Thinking
Просто споделям мнение и предложение.  Hug

Дано и dani_ka се присъедини към компанията ни за новия сериал, не само заради невероятните й преводи...за коментарите също.
Направиха ми страхотно впечатление.  Peace

По-нова снимка от сериала не открих... Crossing Arms

До скоро!  55

# 603
И аз смятам , че ще е хубаво да има отделна тема за   "Не мога без теб", 
така ще се включат сигурно и още повече хора  , за да следят сериала  Heart Eyes .
За съжаление , аз не знам как да я направя  newsm78,
затова ще помоля  Praynig
някой  който е правил теми и преди да свърши тази работа за нас  от добро сърце  Praynig   bouquet

# 604
  • Варна
Аз мога да пусна нова тема за "Не мога без теб".

Заповядайте ТЕМА ЗА "НЕ МОГА БЕЗ ТЕБ"

Последна редакция: нд, 21 авг 2011, 09:58 от keii

# 605
Супер    newsm44 newsm10

Благодаря ти , keii     newsm51 smile3525 newsm47

# 606
Аз мога да пусна нова тема за "Не мога без теб".

Заповядайте ТЕМА ЗА "НЕ МОГА БЕЗ ТЕБ"

keii, благодаря... Seleya  и на теб...страхотни сте!   Peace Hug

# 607
Вчера Бегюм Биргюрен , качи това на стената си във фейса , ще го постна тук , за тези които се интересуват относно  новите проекти на главните герои  от Цената........  .
Само за Мехмет Али нищо не се знае засега ??? , но дано и той се снима някъде през новия сезон  Hug

ßeqüm ßirqören=Ruh KardesLeri
MURAT HAN =SENSİZ OLMAZ
ÖZGE ÖZDER= UMUTSUZ EV KADINLARI
M.ALİ NUROĞLU= ????
Bir tek mehmet'imin.dizisi yok =(

# 608
И тъй като новият сериал  "sеnsiz olmaz" си има вече своя тема...бих искала да кажа на всички от темата за "Цената на живота"...благодаря за гостоприемството...  bouquet
И довиждане...до нови срещи с интересни сериали във виртуала... bye

Беше ми много приятно!  Hug

# 609
Обяснението на Дениз Акчай за финала на сериала и какъв е щял да бъде той , ако рейтингът не е бил толкова лош и спонсорите не са се били отдръпнали :

ÖMRE BEDELİN FİNALİ İCİN DENİZ AKCAYIN SÖLEDİKLERİ

DENİZ AKCAY,ben finali farklı yapmak istiyordum ama gold film dizinin reytingi düştüğü için bu filme sponsorluk yapmayacağını söyledi ve zaten ratingler yerlerde gezdiği için bu diziyi daha fazla uzatmanın alemi yoktu eğer ratingler kötü gelmeseydi 100.bölüm olurdu dizimiz ama sezon finalinde heycan yaratmak için erdem'in herşeyi öğrenmesi durumu bozmuş oldu,erdem aynı fianlde önce yaptığımız gibi ölücekti fakat cesur'un elinden olmucaktı,ayten kanıtları bulup demeti cesur'un ölüdürdüğü isapt edilecekti can erdem'i babası olarak bilicek ve aradan 15-16 yıl geçicekti erdem'in bir çocuğu olmuyacaktı..cesur hapisten çıktıktan sonra ömür ve can'ın peşine düşücek bu sefer aşk olucaktı..aylin'i soracak olursanız ise aylin cesur hapise düştükten sonra cesur daha fazla dayanamıyacak boşanmak için işlemler yapıldıktan sonra aylin ölücekti 16 yıl sonra erdinç ve aytende ölmüş olacaktı sadece doğa,aylin,can,ömür ve erdem yaşıyor olacaktı ama erdem cesur hapisten çıkmadan ölücekti..

.

# 610
Türkan

Yönetmen:Cemal Şan

Oyuncular:

İsmail Hacıoğlu,  Altan Erkekli,  Şevket Çoruh,  Selin Demiratar,  Tardu Flordun,  Şebnem Sönmez,  Ragıp Savaş,  Özge Özder, Begüm Birgören,  Pınar öğün,  Rüçhan Çalışkur,  Ipek Ayaz

Senaryo:Ayça Mutlugil,  Cemal Şan,  Oya Yüce

Senaryo (Kitap):Ayşe Kulin

Yapımcı:Ata Türkoğlu,  

Линк за сваляне или гледане онлайн : http://xvidstream.net/e8vcqrzgkpdz
филмът не е преведен , няма субтитри на български

Малко информация , за това коя е била Тюркан Сайлан  за живота и работата и :
http://query.nytimes.com/gst/fullpage.html?res=9C05E6D7103DF930A15756C0A96F9C8B63

# 611
Нов сериал 'Taksici'  с Мехмет Али Нуроглю  и Селчюк Йонтем  започва през януари по ATV  Sunglasses
По сценарий  на сценариста на "Езел"  Kerem Deren  Heart Eyes

http://www2.dizifilm.com/haberdetay.asp?newsid=208451

П.П. Името и на Гьокче Бахадър също се спряга за този проект , но информацията все още е непотвърдена и поради това може да се окаже и  неистина  Naughty

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 19:43 от Seleya

# 612
# 613
Нов сериал с Мурат Хан тръгва на екран от 16-ти  януари  по ШОУ Тв

Eve Düşen Yıldırım

В главните роли ще можем да гледаме   Murat Han , Gizem Karaça  и Mehmet Mincinözlü

Тук можете да видите  още снимки  Heart Eyes
http://fotogaleri.dizifilm.com/haber/1846/1/Magazin

# 614
Да му се невиди...тази година не мога да вляза в никоя тема newsm78 В Sensiz olmaz не може да се пише....уффф....Още един ден....мале ще се пръсна PraynigСелея знае ли се от колко часа ще дават новия сериал newsm78Нещо ми куца намирането на инфо...изгубила съм тренинг newsm78 Тази телевизия вече ми е съмнителна,но....дори и един епизод да има ще си го изгледам с огроооомно удоволствие Heart EyesМурат ужасно ми липсва HugГледам си стари нещица отвреме на време ама не ме удовлетворяват Crossing ArmsВиж снимките от Closer са друго нещо...някои от тях са доооста хард според турските нрави Heart Eyes Mr. Green :blush  Миличкият ни.....как се издържа това всяка вечер и то пред публика :blush

Общи условия

Активация на акаунт