Цената на живота / Ömre Bedel - тема 9

• 43 975
  • 633
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
А това е статията която беше под постера .
Ще помоля , ако някой може и иска  , нека  я преведе  Praynig ,
сигурна съм че всички ще сме и/му много благодарни за труда   bouquet

http://www.focushaber.com/nurgul-yesilcay-la-yeni-bir-hayat-hikayesi-h-64379.html

Gold Film adına Faruk Turgut’un üstlendiği “Sensiz Olmaz”, yeni yayın döneminde Show TV ekranlarında olacak.Dizinin başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay ‘Feryal’ı, Murat Han ise ‘Hakan’ karakterini canlandıracak.

ZENGİN OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda ise Onur Saylak, Gökçe Bahadır, Güven Hokna, Ayten Uncuoğlu, Zeyno Üstünışık, Yeşim Gül Avşar, Faruk Güloğlu ve Kevork Türker yer alıyor .

EŞİNDEN BOŞANMIŞ ANNE

Dizide Nurgül Yeşilçay, Feryal karekteriyle eşinden boşanmış ve çocuğuyla yanlız kalan acılı bir anneyi canlandırıyor. Hakan ve Feryal’in, ayakları yerden kesen bir aşkla başlayan evlilikleri, çok geçmeden hüsranla sonuçlanmıştır. Feryal evlilik hayatına bir türlü alışamayan kocası Hakan’ı bir kez daha affetmez ve boşanırlar.Feryal’in Aydın ile evlenecek olması haberiyle deliye dönen Hakan, bu evliliği engelleyemeyeceğini anlayınca oğlunu kendi velayetine almak ister.
Ama Feryal’in eski kocasının tehditlerine pabuç bırakmaya hiç niyeti yoktur! Feryal ve Aydın nikahlanırlar...
Ancak nikah kutlamaları devam ederken Alp’in hastalanması bu özel günü kabusa çevirir.

BİRLİKTE MÜCADELE EDECEKLER

Alp, kan değerlerini alt üst eden ölümcül bir hastalığa yakalanmıştır. Artık iki düşman gibi olan Feryal ve Hakan, oğlullarının hayatı için birlikte mücadele etmek zorundadırlar. Bu mücadele sırasında onları, bütün hayatlarını alt üst edebilecek kadar zor ve cesur kararlar beklemektedir... “Sensiz Olmaz”da Feryal'in, tüm acılara rağmen ayakta kalma çabası drama tutkunlarını derinden etkileyecek. Duygu yüklü anlatımıyla “Sensiz Olmaz”, Show TV yeni yayın döneminin iddialı yapımlarından.

Опитах се да го преведа с Гугъл и това се получи:

Собственикът на Голд Филм, Фарук Тургут  се заема с нов сериал -
„Не мога без теб”, който ще се излъчва по Show TV.
Главните роли на Фериал и Хакан ще се изпълняват от Нургюл Йешилчай и Мурат Хан.
Останалите актори в сериала са Онур Сайлак, Гьокче Бахадър, Гювен Хокна, Айтен Унджуоолу,
Зейно Юстюнъшък, Йешим Гюл Авшар, Фарук Гюлоолу и Кеворк Тюркер.

ЕДНА РАЗВЕДЕНА МАЙКА

В сериала Нургюл Йешилчай ще играе Фериал, разведена майка, останала сама с детето си.
Бракът на Хакан и Фериха започва с любов, но скоро  приключва с разочарование.
Брачният живот на Фериал е еднообразен, неспособна да прости още веднъж
на непостоянния си съпруг - Хакан, предпочита да се разведат.
Хакан полудява, когато научава за брака на Фериал и Айдън, защото осъзнава,
че този брак  може да попречи на плановете му да вземе попечителство над сина си.

Но Фериал няма намерение да отлага сватбата, заради заплахите на бившия си съпруг!
Фериал и Айдън сключват брак...

Но на празника по случай брака им, разбират за болеста на Алп
и този специален ден се превръща в кошмар.

ЩЕ СЕ БОРЯТ ЗАЕДНО

В кръвта на Алп откриват смъртоносна болест.
Сега, двамата врагове – Фериал и Хакан, трябва да се борят заедно за живота на сина си.
По време на тази борба, те ще са принудени да вземат трудни и смели решения,
които ще объркат живота на всички.

„Не мога без теб”  ще се върти около образа на Фериал, която се стреми  да оцелее,
въпреки всички страдания. Драматичните развития ще бъдат впечатляващи.

„Не мога без теб”  - един разказ за чувствата -
тази нова, амбициозна продукция ще бъде излъчена по Show TV.

П.П. Ако се появи някой, който знае турски, може да го поправи.

# 586
Скъпа  keii , моля те приеми  моите сърдечни благодарности  newsm51 smile3525  love001

Искрено ти завиждам за версията на ГугалПреводач която притежаваш  Wink , отново благодаря    bouquet

Специален поздрав за теб  и  всички посетители на темата , без значение дали пишат или не в нея , нека знаят , че всички са добре дошли  тук Hug .

Познайте кое е детенцето от клипа ???  Сигурна съм  , че  keii  , ти го познаваш  Wink .
Казва се Deniz Deha Lostar и много скоро и феновете на „Не мога без теб” ще го познават и още повече , смятам че дори ще го и заобичат  Heart Eyes

# 587
  • Варна

Познайте кое е детенцето от клипа ???  Сигурна съм  , че  keii  , ти го познаваш  Wink .

http://www.youtube.com/watch?v=vLkSNyiTB2Y

Благодаря.
Да, познавам го. Чудесно игра в "Чинара" и там Нургюл беше в ролята на негова майка. Ето един откъс:

А песента, която си пуснала е страхотна. Текста е много силен, поне за мен. Тук я има с превода след 06:00 мин.

http://www.youtube.com/watch?v=h8FGvkWGIBM

# 588
keii   Hug благодаря!   bouquet
Твоят Гугъл...ми харесва  Laughing ...моят, все ме ядосва... Wink

Stefyraf, Seleya и вие сте супер... newsm51

Вече имаме повече информация, ще бъда по-активна... Peace

„Не мога без теб"...ще е страхотен сериал...с всички вас...още повече... Hug smile3525

# 589
KEII, и аз много ти благодаря за информацията. Hug

На мен не ми е познато детенцето, но изглежда много сладко. Peace А какъв е сюжета на "Чинара" ?  Thinking Мъжката роля от кой се изпълнява?

# 590
Keii,превода е страхотен и пределно ясен,едва ли има нужда от поправки HugДетето и на мен не ми е познато но намерих филма и смятам веднага да поправя грешката и да се запозная с играта и харизмата му PeaceОчевидно има опит,свикнал е вече с кака си Нургюл и работата по новия сериал ще протече леко и без трудна адаптация.И с батко Мурат също ще свикне бързо Heart EyesКато се сетя какъв тандем направиха с Джан Heart EyesТози малкия едва ли ще ме омагьоса както Джанчо newsm78 но те в Цената се бяха събрали един отбор незабравими магьосници дето никой не може да ги надмине WinkМале,хора,трябва да спрем да мислим за тази "Цена и за този Джесур" и да сравняваме всичко и всички с тях ooooh!Хората продължиха напред,правят за нас нови хубави и качествени неща а нас още ни тресе носталгията Rolling Eyes
МАРГИ,благодаря ти за комплимента HugВсички тук са страхотни и темичката ми става все по-любима и по-любима  bouquet
Такааа,сега си пускам да гледам "Чинара" SunglassesВиждам,че и Неджат Ишлер участва,аз го харесвам.Иска ми се да ги видя да си партнират с Мурат в някой следващ проект..ама много искам ,нали:love:Всъщност знаете ли да го има този филм със субтитри,за да не се мъча newsm78Хайде,ще потърся още малко.....

# 591
http://www.youtube.com/watch?v=WC4F-rw0Bwc&feature=relatedО,то навсякъде го имало,благодарение на Keii  bouquet

# 592
На мен май ще ми бъде по - лесно, защото "Цената на живота" съм го гледала повърхностно, когато го даваха по БТВ. Simple Smile

# 593
Аз пък гледах "Чинара" още преди време , разбира се благодарение на  субтитрите на keii   bouquet  ,
Страхотен филм , много въздействащ , поревах си обилно  Cry ,  главната героиня е една страхотна баба и майка , препоръчвам филма на всеки , а детенцето Баръш е любимият и внук и ще видите колко много обича баба си това момченце  Hug,
И преди да се разчувствам отново , понеже сме на тема , баби и внуци , като гледам  , и в
"Не мога без теб"  малкият Алп ще си има най-добрите две на света  Party,
Как само има да го глезят  Hug , и като ги гледам как са застанали на постера , малко така пренебрежително почти с гръб една към друга , сигурна съм че ще ставаме свидетели на много комични ситуации с тях двете .
Едната ще плюе по адрес на бившия зет , а другата по-адрес на бившата снаха , ама и двете много ще си обичат внучето , ще стане един прекрасен сериал , все повече се убеждавам в това  Heart Eyes

# 594
Майчицеееее,още плача от този филм CryИзгледах го на един дъх!Бабата беше уникална просто!Сцената със смъртта й беше брилянтна!Малкият също е очарователен,с тези сини очиии,истински талант!Връщам си думите назад относно харизмата му Heart EyesБезкрайно ти благодаря,Keii за възможността да се насладя на този филм и други като него bouquet HugЕдва се сдържам вече да не запитам мистър Хан какъв му е проблема та се е вторачил така в Холивуд,какво му има на турското кино ,че не снима в него след Vicdan Thinking Crossing ArmsФилмите са модерни и в крак със световните тенденции!Колегите му снимат по един,че и по два филма годишно и какво им е станало като не са в Щатите,малко са им славата,наградите,признанието и феновете ли?!Докато си чака Оскара може да зарадва и почитателите на турското кино междувременно newsm78Много ме е яд значи!
Обаче от резюмето на Sensiz olmaz разбирам,че Хаканчо май няма да ми е любимия герой #Cussing outПовреме на краткия си брак ще прави гаф след гаф,ще й изневерява редовно сигурно,като й е осигурил на Фериал луксозен живот сигурно смята,че му е длъжна с нещо,хем ще го боли,хем ще го сърби.....Хич не обичам такива работи!Джесур беше лош но поне знаеше какво иска!А Хакан бей има красива и силна жена,любяща майка и няма да я оцени!Отсега ме изнервя този....Трябва наистина да има комични моменти за баланс,бабите ще се карат,на постера пък и Мурат и Онур са запретнали ръкави в бойна позиция....Само да не забравят детето унесени в техните цигании  Naughty

# 595
Ами , Stefyraf и аз съм се питала защо вече толкова време , Мурат не снима кино в Турция , да е от липса на предложения , едва ли , там се правят толкова много филми на година ,че такова нещо като липса на работа за един актьор , няма как да има .
 Последно щеше да се снима в Kardelen , някаква турско-канадска продукция  , но знаем че този проект беше замразен и така си и остана , само  му стои в биографията по-сайтовете , да се чуди човек има ли го , няма ли го този филм  newsm78,
Честно да ти кажа останах с впечатлението , че нашето момче си пада малко горделиво , ето виж , повечето му колеги гледат да се снимат във всякакви роли , малки , големи , важни или не чак толкова важни, има много примери за това , пък той , май иска задължително да играе в главна роля и нищо друго по-малко от това не  приема .
 Trophy e изключение , но този филм е сниман в Америка , а там  така или иначе трудно се пробива .
Иска да снима комедия , в едно интервю четох , че се смята за по-скоро комедиен актьор , но приема все роли на  мъже  със сериозни психически и емоциални проблеми , така трудно ,някой би му дал да изиграе нещо леко и не толкова психически обременено .
Мисля че сам си създава една репутация   за себе си , каквато пред всички , после пък , се стреми да отрича и опровергава.
Е хубаво е да снимаш все главни роли , никой не го отрича , но при липса на предложения за такива , какво правим  newsm78 , стоим  и чакаме и не снимаме никакво кино , това е резултата  Hug.

# 596
О,да,и аз го четох това интервю и доста се стъписах-как така сам се "смята"?! за комедиен актьор newsm78То хубаво да имаш самочувствие ама не може да се "сматаш"без някъде да си играл комедия,без някой преподавател по актьорско майсторство да те е оценил.А ако някой капацитет му е казал,че може да се сметне за такъв нямаше ли да му даде шанс макар и малък?!Ето ролята в Trophy е малка,но се разчу за нея.И за комедийната му изява щяхме да научим ако е имало такава.Мечтата му за комедия не е невъзможна,постигнал е къде къде по високи цели и за това не мога просто да повярвам,че с години си хленчи че иска да играе в комедия пък никой не му предлага newsm78По-млади негови колеги са с доста по внушителна филмографи,не е по-некадърен от тях,това е ясно на всеки режисьор.Като е толкова лъчезарен,дружелюбен и коректен човек логично е да се избиват да работят с него и да му предлагат желаните роли...ама НЕ?! newsm78Явно не се работи много лесно с него NaughtyЗа да яде бой от продуцентите си представи си колко други малки разправии без шамари са имали с него които не са стигали до медиите #2gunfire

# 597
И ти ли ще го подхванеш сега  с  темата за тази прословута вече случка с размяната на юмруци между него и режисьора на Цената...  Нихат Дурак на снимачната площадка .

Днеска гледам във фейса на Бегюм Биргьорен , че тя  е изтипосала пред всички историята за случката на стената си във фейса , ама това нещо е било отдавна  , преди повече от две години , наистина и се чудя защо точно сега си го спомни  , и даже някакси злъчно го изтъква ,
Завижда ли му за нещо , ревнува ли , на мен не ми се видя като просто бъзик между приятели , странно се получава  , той даже и отговори , с въпросния човек са си имали неразбирателства отдавна , въобще не схващам тя сега защо го повдига на въпрос , и то пред цялата аудитория във фейсбук страницата си , никак не ми изглежда професионално това , ако нещо са се скарали , има си други начини ,
е не че ще му срине репутацията , ама не ми се струва колегиална постъпка ,
излагации , с него са работели заедно две години , 
междудругото коментарите и там продължават .

Последна редакция: сб, 20 авг 2011, 23:46 от Seleya

# 598
Сега пак погледнах , и да ви кажа , почти го обърнаха на кавга  Mr. Green #2gunfire.
А Мурат май въобще си няма и на представа защо е това "заяждане " , май много скоро ще му писне , и ще се откаже да се занимава с нея .

# 599
Каква телепатия имаме с Бегюм Rolling Eyesсамо,че аз не го питам пред цал свят защо се бие с хората които му дават хляб,всъщност въобще не му отварям теми които му бъркат в здравето NaughtyВсеки си има кирливи ризи,Бегюм пък да не е перфектна,тя няма ли конфликти?Със сигурност Мурат знае някои нейни тайни и нелицеприятни истории,но не ги дрънка на приятелите и феновете си защото очевидно е далеч по-възпитан.А уж били големи приятели,всъщност останалите им коментари са приятелски...а това какво беше не разбрах...Споменах за случката защото е единственото нещо което знам за него представящо го в не толкова прекрасна светлина.Никой не е идеален и той си има трески за дялане,просто се чудя какви са newsm78От малкото му думи в медийното пространство не прозирам нищо лошо,както са очевидни добрите му страни.За съжаление нама как да го опозная що за човек е колкото и каквото да изчета newsm78

Общи условия

Активация на акаунт