Цената на живота / Ömre Bedel - тема 9

• 43 992
  • 633
  •   1
Отговори
# 390
Оххх, какво да ви кажа момичета и аз се ядосвам още много, и не може да ми го побере акъла защо така решиха тези ненормални сценаристи, ама и да се ядосваме и да не се ядосваме файда няма.
 Снимката на Мурат и Нургюл е страхотна, от сериала ли е . Искам да ви запитам някои знае ли след Забраненият плод какво ще пускат тези от БТв. newsm78

# 391
Снимката е колаж , но много ми хареса и затова реших да я постна .

А БТВ може би ще пуснат последния сезон на "Листопад"  , така бяха обещали , започнаха и да го повтарят , така че сигурно ще е "Листопад " .
Четох някъде в този форум че  въобще не са  закупували  втория сезон на "Цената на живота "
нито пък други сериали на  FOX  , така че няма смисъл да се надяваме че ще го пуснат отново .

# 392
Да наистина снимката е мн добра, благодаря за бързият отговор.
 Аз честно казано изобщо не се надявам , а и не искам да пускат втори сезон на Цената на живота, защото не желая да се товаря и нервирам отново.
Жалко, че ще пускат  Листопада, защото мен лично не ме заинтригува този филм и не ме грабна изобщо. Няма ли да пускат вече нещо по - различно и свежо, та да се разнообразим малко. Wink Sunglasses ooooh!

# 393
Снимки зад кадър от "Trophy"

# 394
# 395
Да наистина снимката е мн добра, благодаря за бързият отговор. Аз честно казано изобщо не се надявам, а и не искам да пускат втори сезон на Цената на живота, защото не желая да се товаря и нервирам отново.
Някои обаче искат втори сезон. А пък тези които не искат, да не го гледат. Просто е Whistling

# 396
Да бе , то това е ясно, извинявай, че си го приела толкова лично, но аз само си казвам собственото мнение, което си е в реда на нещата нали така!!!!! Wink

# 397
Новите попълнения към екипа на "SENSIZ OLMAZ" освен Мурат и Нургюл , може би ще бъдат още и Gökçe Bahadır (Лейля от "Листопад" ) и Güven Hokna (Хайрие от "Листопад")

http://www.televizyongazetesi.com/gokce-ile-nurgul-rakip-olacak!_6_39578

# 398
Неееееее,пак ли драми и болести CryАман вече!До едно време беше интересно да съпреживяваме мъките на героите,но хората имат нужда от нещо по-ведро вече.....особено в тия времена.....А сценариите с болни деца са още по-тежки и смазващи SadЗащо карат горките дечица да играят това....вярно е че професията изисква всичко и така трупат опит и развиват таланта си,но все пак са мънички още и тези емоции им се отразяват зле според мен.А Мурат в този филм дали отново ще го убиват #2gunfireняма да се учудя въобще!Много ще се радвам ако и Гьокче участва.Видях и Тайфурката в "клетката" ,отново беше в амплоато си ,но му се изкефих Simple SmileА като свърши Забранения плод предполагам,че ще пускат по два епизода от "Златната клетка" та да върви по бързо.Листопада ще остане за по нататък,сигурно като свършат старите епизоди които повтарят ще продължат с новия сезон.За сега няма никакви изгледи за нещо ново-нито Листопад,нито Цената...нито какъвто и да било нов сериал.....вероятно нямат пари да купуват нови и ни тормозят със старите #Cussing out

# 399
Сценарийте с болно дете ,  са трудни за гледане , от една страна страданието  на родителите и близките му и от друга  това което преживява  самото дете , въобще голяма мъка и безнадежност се усеща от такива филми и сериали , за това се надявам на един по-модерен поглед върху нещата , някакси трудно си представям  40-епизода , които се развиват все около леглото на едно болно дете , струва ми се  прекалено , засега нищо не мога да кажа , освен че драмата предполага по-бавно развитие на действието , повечко реване и разбити нерви на разведените родители , ще се съберат ли заради детето си или няма да се съберат , такива неща ми идват на ума на първо четете , но като си нямам никаква представа какъв точно ще е сценарият , само мога да си предполагам и нищо друго .

Искам да попитам , знае ли се вече кой ще е режисьор на сериала  newsm78, разбрах че музиката ще се прави от Nail Yurtsever и Cem Tuncer , но за режисьора  нищичко  , пък се предполага че все пак е по-важен от музикантите  #Crazy newsm78

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 18:24 от Seleya

# 400
Можем да попълним  още едно име към екипа .
Дотук  имаме :
1. Murat Han
2. Nurgül Yeşilçay
3. Gökçe Bahadır
4. Güven Hokna
и номер 5 . Onur Saylak (Levent от сериала "Gönülçelen")
Ето го как изглежда  (надявам се той да играе "лошия герой " във сериала , защото не искам повече да гледам  как убиват Мурат  Praynig, стига толкова вече  Stop )

# 401
Ама  сигурно ли е ,че точно Мурат ще бъде бащата на болното дете newsm78така ми се иска да не е Praynigвидяхме,че го бива в драмата....хайде малко да му сменят амплоато!Лично аз предпочитам да е лош отколкото да го гледам сто епизода да страда и да плаче по детето си CryКато ще играе разведен иска ми се да има друга жена до себе си,да има малко любов и за неговия герой,бе да му се невиди #Cussing outАми ако това е Гьокче newsm78...никак не си ги представям като двойка ама и това ще е нещо PraynigТози Онур не ми е познат на мен,но да,има вид на "лош".И режисьора не го знам кой е....мен по ме интересуват сценаристите,надявам се да не са толкова побъркани,оръжията и стрелбите да са сведени до мининум,да седнат да измислят нещо открай до край а не от днес за утре #Cussing outМакар,че явно за сега са измислени 13 епизода,защо инче ще плащат на Нургюл само за толкова,как пък го сметнаха newsm78Охххх,абе уж се опитвам да не се настройвам за нищо от сега.....

# 402

Още нищо не е сигурно ,сега  само нахвърляме имена , нищо повече , и аз незнам Мурат дали ще играе бившия съпруг и бащата на детето или някой друг персонаж ,но засега това е най-вероятната роля за него ,  лош или добър и това не е ясно , може пък в този сериал да няма ясно изразен лош герой  ,който всички да преследват , всичко е възможно , сега можем само да спекулираме със собствени разсъждения и после ще разберем дали сме познали или не , до първи епизод има още доста време септември-октомври , така че доста  има да си почакаме .

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 12:39 от Seleya

# 403
             "Sensiz Olmaz"

# 404
Погледнах новините от днес  Thinking, не че има нещо ново де  , но малко се подразних
 как изведнъж журналистите направиха такава голяма "реклама" на гаджето на Туба , Онур Сайлак , стана ми жал за него , в крайна сметка да бъдеш разпознаван навсякъде не с професионалните си постижения а с това с кой "спиш" или се предполага че спиш , е жалко за всеки един актьор  Naughty,  радвам се че не виждам подобни неща за Мурат Хан  Heart Eyes ,и  той не става жертва на подобна пошла анти-реклама .
А за това, сега в крайна сметка кой ще е в главната мъжка роля , Онур или Мурат , сигурна съм че ако Мурат Хан е подписал договора си , което може и още да не е факт , защото попаднах на такова негово изявление , но то бързичко беше изтрито от разни там модератори , незнам по-каква причина , но съм сигурна че в момента в който подпише , той ще съобщи за това , защото това е "професионалният " подход на един истински актьор , то тогава със сигурност , той ще е в главната роля , пък била и тя да е отново на "лошия" герой в сериала, което няма никакво значение  . Примерът с "Цената на живота" е налице . За новият сериал , неговото име ще бъде или веднага след това на Нургюл или дори преди нейното , всички останали ще се наредят  след него , независимо на кой са гаджета или не са .

Общи условия

Активация на акаунт