Цената на живота / Ömre Bedel - тема 9

• 43 997
  • 633
  •   1
Отговори
# 375
Ха ха,вярно,но как ли ще я прекръстим newsm78 "Trophy"ли..."sensiz olmaz"...ли....или просто :love:MURAT Heart EyesЗа момента май така трябва да се казва,по точно"В очакване на Мурат" PraynigАма до септември има цяяяяяла вечноооооост Crazyще полудея до тогава.....Дано времето отлети бързо,поне това е някаква точна дата и всъщност новината си е супер PeaceА това,че Нургюл не иска тоя Йозджан е още по-страхотна новина!Мурат няма как да не го иска Heart EyesЩом са се сработили веднъж ще се справят и сега.Мурат е професионалист и човек няма за какво да се кара с него.Не би толерирал своенравните изблици на Нургюл и ако стане взривоопасно на снимачната площадка със сигурност би туширал скандала само мир да има и да се работи качествено.От него би излязъл добър режисьор,но му е твърде рано за това ,а и ние не го пускаме от другата страна на камерата,нали Heart Eyes

# 376

Тази снимка май няма  нужда  от никакъв коментар , нали  newsm51

Последна редакция: нд, 19 юни 2011, 22:11 от Seleya

# 377
Цитат
Тази снимка май няма  нужда  от никакъв коментар , нали  newsm51
Има има....ще ти се карам Naughty Simple Smileаз се опитвам да мисля и за други неща освен за него а ти само ми разваляш дисциплината с тая снимка....имай милост Simple Smileвече взех и да го сънувам а какво ли ще стане до септември Crazyтака дните минават още по-бавно...

# 378
Цитат
Тази снимка май няма  нужда  от никакъв коментар , нали  newsm51
Има има....ще ти се карам Naughty Simple Smileаз се опитвам да мисля и за други неща освен за него а ти само ми разваляш дисциплината с тая снимка....имай милост Simple Smileвече взех и да го сънувам а какво ли ще стане до септември Crazyтака дните минават още по-бавно...

E аз пък какво съм виновна че той е толкова неустоим  Rolling Eyes Whistling

Мога да предложа на всички които искат да се поразсеят от мисълта за Мурат Хан , да погледат един филм с участието на  Мехмет Али Нуроглю в който той си е намерил ама наистина точното място или може би по-правилно е да кажа роля .  Хипи което в последствие се "преквалифицира" на  ББ Гей , филмът се казва "Sonsuz " и  може да се каже че като цяло е драматичен , но има и комедийни елементи , участват и други познати лица от сериали , на мен ми хареса , въпреки че е на турски и не всичко успях да разбера , играта на Мехмет Али ме впечатли  , много забавен човек бил , ролята му е малка , но за пък доста колоритна и запомняща се .

А  и  още нещо ,което ми се мярна днес като новина  , спомняте си   Тайфур , нали , актъорът който играеше ролята , е имал голям късмет с нея , защото след нея е получил предложение за участие в нов сериал по ATV , сериалът ще започне да се излъчва от   01.07 и се казва Kurşun Bilal .
Май ще е криминален , доколкото разбрах .

Така че подкрепям напълно dani_ka  , за това че доброто партньорство , винаги носи дивиденти , забелязва се и  бива и оценено в последствие , без значение  дали играеш лош или добър герой , важен е професионализма .

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 19:54 от Seleya

# 379
Ааа така, Мехмет Али ще ми дойде като леден душ след Мурат,макар,че не искам да се шокирам чак толкова #CrazyНо всъщност не го намирам този Sonsuz  newsm78 Открих само един трейлър,иначе филма изглежда ще е забавен PeaceА Тайфурчо е страхотен актьор и с голямо нетърпение бих го гледала дори и в същата роля PeaceА знае ли някой как се казва този човек Rolling Eyesаз така и не разбрах...

# 380
Ето линк за "Sonsuz "  (пусни вторият плеър , там където филма е разделен на части , защото първият , поне при мен дава някаква грешка и не работи , но при вторият  нямаше проблеми )
http://www.hazirfilm.com/sonsuz-film-izle.html

А актьора  който игра ролята на Тайфур се  казва  Sefa Zengin

# 381
Нов статус репорт за "Trophy" :
 Монтажът  на филма ще приключи до края на седмицата , този петък  Heart Eyes

# 382
Майко милааааааа Crazyщо за роля беше това...и кой реши да вкара Мехмет Али в нея.....?Доста смело и при това отлично изиграно PeaceБраво на Мехмет,страхотен е Heart Eyesкак му отивааа...Това е неговото амплоа,какво да се прави WinkБлагодаря ти за линка,Селея  bouquetПодейства ми много освежаващо Simple SmileИма обаче да треперим още една седмица да не би да им хрумне на братята американци да орежат сцените с Мурат #2gunfire

# 383
 Grinning Grinning GrinningХАХА тАЙФУР СИ БЕШЕ УНИКАЛЕН ЗА ВРЕМЕТОО ,КОГОТО ГЛЕДАХМЕ ФИЛМА ЕХ СПОМЕНИ...ПОМНЯ КАК ЦЯЛА НОЩ НЕ СПЯХ

# 384
Тайфур си беше.... Тайфур, мн колоритен и многопластов образ, поне според мен. За всекиго по нещичко понаучихме, а нашата невинна, като това го слагам в кавички, джесуромразка-Йомюрчето........ какво става с нея, освен , че се е сгодила и се е снимала за някакво модно списание, а между другото много е готина там където я гледах. В сериала доста й се нервех, ама въпреки вс си я харесвам, много ми е чаровна и с тези хубави черни очи, язък , че не ги отвори широко та да види , колко мн я обича и какъв мъж е нашият убавец-Джесурчо,ама минала работа вече.......охххх не мога още да го преживеяяяя newsm45 smile3511 smile3515 newsm61 newsm47 tooth

# 385
Тайфур си беше.... Тайфур, мн колоритен и многопластов образ, поне според мен. За всекиго по нещичко понаучихме, а нашата невинна, като това го слагам в кавички, джесуромразка-Йомюрчето........ какво става с нея, освен , че се е сгодила и се е снимала за някакво модно списание, а между другото много е готина там където я гледах. В сериала доста й се нервех, ама въпреки вс си я харесвам, много ми е чаровна и с тези хубави черни очи, язък , че не ги отвори широко та да види , колко мн я обича и какъв мъж е нашият убавец-Джесурчо,ама минала работа вече.......охххх не мога още да го преживеяяяя newsm45 smile3511 smile3515 newsm61 newsm47 tooth

Гледах финала на "Езел" и си помислих , и там имаше едно момченце Джан , като Джан на Джесур , но накрая дори и след години все пак това момче прие името на истинския си баща , краят беше отворен и въпреки всичките убийства сериалът завърши оптимистично , толкова ли не можеше вместо с това раждане на детето на Ердем , да бяха сложили някакъв такъв отворен финал , иска ми се накрая също като в Езел да бяхме видяли порасналият Джан , който да каже "Казвам се  ,Джан Гючер " , щеше да е толкова по-хубаво , особенно пък и ако го бяхме видели да иде на гроба на баща си .
Тогава финалът щеше да е добър и някак поне малко по-справедлив . Вярно , че и Юмюр не я оставиха да бъде щастлива , но ми е трудно да понеса че Джан ще отрасне далеч от семейството на баща си  при тези Сойканци  , които ще направят всичко възможно споменът за Джесур да бъде заличен завинаги у него  .

# 386
Цитат
"Казвам се  ,Джан Гючер " , щеше да е толкова по-хубаво , особенно пък и ако го бяхме видели да иде на гроба на баща си .
Боже,просълзих се като си представих тази сцена CryТолкова скъпо ли щеше да бъде заснемането й .....Sadнямаше ли средствата да се възвърнат многократно,не си ли заслужават усмивките, удовлетворението и прекрасните спомени на зрителите...Те дори не ни удостоиха с реакцията и мнението на Джан,какви ли въпроси е задавал,той е зряло и умно дете,толкова интересни щяха да бъдат действията и думите му....някой уведоми ли го за смъртта на татковците му.....#2gunfireМира нямам още...все едни и същи въпроси...още дълго време ще ме тормозят,а отговор няма....Колко завладяващ и незабравим филм,момичета,вълнуваме се така силно както преди година....Хем ми е хубаво да си спомням,хем...... Sad #Cussing out

# 387

Гледах финала на "Езел" и си помислих , и там имаше едно момченце Джан , като Джан на Джесур , но накрая дори и след години все пак това момче прие името на истинския си баща , краят беше отворен и въпреки всичките убийства сериалът завърши оптимистично , толкова ли не можеше вместо с това раждане на детето на Ердем , да бяха сложили някакъв такъв отворен финал , иска ми се накрая също като в Езел да бяхме видяли порасналият Джан , който да каже "Казвам се  ,Джан Гючер " , щеше да е толкова по-хубаво , особенно пък и ако го бяхме видели да иде на гроба на баща си .
Тогава финалът щеше да е добър и някак поне малко по-справедлив . Вярно , че и Юмюр не я оставиха да бъде щастлива , но ми е трудно да понеса че Джан ще отрасне далеч от семейството на баща си  при тези Сойканци  , които ще направят всичко възможно споменът за Джесур да бъде заличен завинаги у него  .
Точно така. И за мен финала е безумен. Детето трябва да знае истината, каквато и да е тя, и то да съди, ако иска.
Аз също гледах Езел, но само първия сезон.
Докато пишех това, видях, че "Тайфур" се появява в сериала "Златната клетка"

# 388
SENSIZ OLMAZ
Dizinin senaryosunu  Şebnem Aksoy ile Melis Civelek yazıyor.

Nurgül Yeşilçay dizide eşinden boşanmış ve çocuğuna bakan bir anneyi canlandıracak.
Dizide çocuğu kanser hastalığına yakalanan Yeşilçay eski eşiyle yeni bir hayat mücadelesine giriyor.

Сценарият на сериала е написан от Шебнем Аксой и Мелис Дживелек
В сериала Н. Й. е разведена със съпруга си и гледането на детето  ще  осмисля живота на майката.
В сериала детето се разболява от рак, и Й. с бившия си съпруг  влиза в битка за един нов живот.
(малко е банален сюжета, но какво пък, стига всичко да е добре направено.)

# 389
Спомням си че гледах Нургюл в един сериал който даваха преди години , май беше по БТВ ,  Езо- и незнам какво си  , не си спомням добре името , но впечатлението ми беше че играе в  "захаросан" тип сериали от тези с многото превземки , а аз  въобще не си падам по-такъв тип сериал , затова и не го догледах до края , струва ми се че и последният и сериал "Ask ve Сeza" пак е такъв , не съм го гледала ама на такъв ми прилича отвсякъде  , надявам се  "Sensiz Olmaz" да е по-различен , за ролята на детето , ми се ще да изберат "Джан" от  Цената.. Grinning , но едва ли ще искат да се повтарят ,  за сценаристите , погледнах по-специално , но освен че са работили по сериали излъчвани по Show TV, които не са ми познати  , даже една от тях е някакъв главен мениджър в телевизия , нищо друго по-впечатляващо не разбрах .
И аз смятам че сюжета е леко банален , ще има  нещо драматично в него , болестта на детето ,но предполагам че любовната история всъщност ще е водещата , надявам се да стане добър сериал , само да внимават с дългите любовни излияния и "вайкането" и "тюхкането" и ще съм доволна от всичко  Hug  

Хм , я вижте само Нюргюлчето как го е завързала мирно , нашият Муратчо !!! Какво ли смята да прави с него  newsm78 Давай Нургюл , ние сме с теб  Mr. Green Heart Eyes Sunglasses

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 00:07 от Seleya

Общи условия

Активация на акаунт