Новите ни козметични похождения 15

• 56 644
  • 697
  •   1
Отговори
# 15
# 16
# 17
  • София
За сияен тен, обновява клетките, кожата става мека и най-важното при мен е, че ми изсветляват  петната, които имам от завяхващи пъпки.

А за каква възраст е?
Цена?

# 18
  • В къЩи.

Чакам-(коректор на Avon) цвят Watermelon,

# 19

Цвят "Elegant Taupe" Heart Eyes

# 20

Четката Кабуки струва само 3 евро, с естествен косъм, неочаквано добра, направо страхотна!  Heart Eyes
Днес пристигна и шампоанът на Биодерма.  Party

# 21

Купувам го за 4 или 5 път. С него си почиствам гримът и го харесвам защото не ми люти на очите.  Simple Smile

Състав: AQUA • ETHYLHEXYL PALMITATE • GLYCERIN • DIPROPYLENE GLYCOL • CARBOMER • SODIUM HYDROXIDE • CAPRYL GLYCOL / CAPRYLYL GLYCOL • ETHYLHEXYLOXYGLYCERIN

# 22
  • София
Лия би ли споделила за евелин?

# 23
  • Стара Загора

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 17:05 от ~ CraZy Lady ~

# 24
# 25
  • София
Ето какво ми препоръча консултантката в аптеката. Да видим как ще ми се отрази.  Peace

# 26
  • София
Kashmir, аз много харесвам хидратиращата маска на Лиерак. Невероятна е. И в темата за добрата козметика Софи я похвали. Четвърта вече ползвам. На Авен също съм я ползвала. Много добре хидратира, но е по-постна като състав в сравнение с Лиерак. Лиерак е около 40лв, Авен е 30.

ПС: Ти ме изпревари, купила си си вече. Галеник не са лоши никак. Тяхна маска не съм ползвала, но съм ползвала разни кремове, околоочни и слънцезащитни и бях доволна. КАжи посла как е маската.

# 27
  • София
От днес:
Минерална пудра на прах, четка "кабуки" и база за сенки  на Арт деко. Не успявам да кача снимки на тези продукти обаче. Пудрата няма "брашнян завършек". Много е фина и полира тена. Четката пусна вече малко косми... Confused БАзата не съм пробвала още.

Имам едно питане: можете ли да сравните мицеларните води на Биодерма, по-точно бебешката със Сенсибио. Ползвам Сенсибио и кожата ми след това е добре. НЕ лъщи, не лепне, не ми опъва. Преди имах Хидрабио, с която ако не отмиех, лъсвах почти веднага, а и малко лепнеше. Имам и една малка Себиум, която пък ми пресушава лицето. Искам да спестя някой лев и да купя бебешката, но питането ми е дали лъщи и лепне лицето след нея, или е без разлика със Сенсибио?

# 28
  • In The Middle Of Nowhere

# 29
  • Belgium

Имам едно питане: можете ли да сравните мицеларните води на Биодерма, по-точно бебешката със Сенсибио. Ползвам Сенсибио и кожата ми след това е добре. НЕ лъщи, не лепне, не ми опъва. Преди имах Хидрабио, с която ако не отмиех, лъсвах почти веднага, а и малко лепнеше. Имам и една малка Себиум, която пък ми пресушава лицето. Искам да спестя някой лев и да купя бебешката, но питането ми е дали лъщи и лепне лицето след нея, или е без разлика със Сенсибио?

Пролет, аз ползвах преди само Сенсибио, сега съм минала изцяло на бебешката. Нямам забележки, отазява ми се чудесно, свалям и грим с нея.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт