Новите ни козметични похождения 15

• 56 645
  • 697
  •   1
Отговори
# 30
И моята четка на Artdeco пуска много косми  Sad
Втори път тяхна четка не бих си купила.

# 31
  • В къЩи.
Лия би ли споделила за евелин?

Взимам ги за втори път,страшно доволна съм.
Ползвам цялата серия,дневен,нощен и околоочен,със смесена кожа съм.

п.п. серията е подходяща за +30год.

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 17:10 от *Л-и-я*

# 32
  • София
И аз съм със смесена,околочния ме вълнува
 Hug

# 33
Преди няколко дена си взех тази четка на Барбара Хофман

http://www.beauty-trend.ch/beauty-trend-shop/Kosmetik-Zubehoer-B … chiebepinsel.html

Въпреки, че не е евтина (към 67-68 лв. беше), също пуска някой-друг косъм. Определено не бих си я купила пак  Crossing Arms

# 34
двете на промоция в ДМ за7.55лв и той там на промоция за 4.20лв.

# 35
# 36
От днес :

# 37
  • Варна

По въпроса от първия пост- винаги си нося балсам и гланц за устни, както и някое мини парфюмче  Peace

# 38
  • USA

Имам едно питане: можете ли да сравните мицеларните води на Биодерма, по-точно бебешката със Сенсибио. Ползвам Сенсибио и кожата ми след това е добре. НЕ лъщи, не лепне, не ми опъва. Преди имах Хидрабио, с която ако не отмиех, лъсвах почти веднага, а и малко лепнеше. Имам и една малка Себиум, която пък ми пресушава лицето. Искам да спестя някой лев и да купя бебешката, но питането ми е дали лъщи и лепне лицето след нея, или е без разлика със Сенсибио?

Пролет, аз ползвах преди само Сенсибио, сега съм минала изцяло на бебешката. Нямам забележки, отазява ми се чудесно, свалям и грим с нея.  Peace
И аз ползвах доскоро Сенсибио,сега съм на бебешката заради цената Money Но като че ли Сенсибиото по-лесно ми сваля спиралата,а с тази малко повече търкам и още малко свиквам с аромата.Общо взето като действие на лицето не намирам много разлика,единствено при свалянето на очния грим Rolling Eyes

# 39
# 40
# 41
  • USA, Steak State

# 42
  • Бургас

Имам едно питане: можете ли да сравните мицеларните води на Биодерма, по-точно бебешката със Сенсибио. Ползвам Сенсибио и кожата ми след това е добре. НЕ лъщи, не лепне, не ми опъва. Преди имах Хидрабио, с която ако не отмиех, лъсвах почти веднага, а и малко лепнеше. Имам и една малка Себиум, която пък ми пресушава лицето. Искам да спестя някой лев и да купя бебешката, но питането ми е дали лъщи и лепне лицето след нея, или е без разлика със Сенсибио?

Пролет, аз ползвах преди само Сенсибио, сега съм минала изцяло на бебешката. Нямам забележки, отазява ми се чудесно, свалям и грим с нея.  Peace

На същото мнение съм.Освен заради цената я предпочитам,защото имам кандидат-тинейджър,който също я ползва и така не подмятаме две шишета из банята.

# 43
Това е и продуктът, който присъства в чантата ми винаги.  Simple Smile

# 44
Не мога без червило. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт