Новите ни козметични похождения 15

• 56 658
  • 697
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Kashmir, аз много харесвам хидратиращата маска на Лиерак. Невероятна е. И в темата за добрата козметика Софи я похвали. Четвърта вече ползвам. На Авен също съм я ползвала. Много добре хидратира, но е по-постна като състав в сравнение с Лиерак. Лиерак е около 40лв, Авен е 30.

ПС: Ти ме изпревари, купила си си вече. Галеник не са лоши никак. Тяхна маска не съм ползвала, но съм ползвала разни кремове, околоочни и слънцезащитни и бях доволна. КАжи посла как е маската.
  Hug Аз Лиерак нещо ги разлюбих.  Crossing Arms Вчера се намацотих с маската, седях 3 минутки и смело мога да кажа, че виждам оргомна разлика в състоянието на кожата ми само след едно ползвне. Аз се бях запътила към Uriage (Лу мисля ми я препоръча), но консултантката ми каза, че самата тя ползва тази на Галеник, като даже в дните, в които не я позлва като маска, слага малко количество вместо нощен крем.  Peace

Забърсах и това

# 46
  • Бургас
Здравейте дами Simple Smile имам въпрос , да сте ползва ли този продукт на Биотрейд химически пилиг http://www.biotrade-bg.com/index.php?p=8&c=4&id=25&l=1 и какви са ви мненията за него Simple Smile
от вчера шампоан против пърхут на  СЕЛСУН ЗЕЛЕН http://apteka.framar.bg/25000017/%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE% … D0%BE%D1%81%D0%B0

# 47
  • София
независимо от размера в чантата ми винаги има парфюм - пристрастена съм към  парфюмите

# 48
  • София
От мен:

и
много приятно мирише

И аз винаги нося балсам за устни и гребен,но той не е много козметичен продукт Laughing
Парфюми не нося,за да не ги счупя,а и нямам навика да се сещам и да се пръскам с тях Tired

# 49
В чантата си винаги нося едни малък несер с най-често ползваните ми пудра, гланц и спирала.

последно си купих това най-после намерих подходящ лосион са лющещата ми се кожа, малко гадно мирише, но действието му е супер.

# 50
Алиена, мога да кажа само хубави неща за лосиона на Eucerin  Peace
Дъщеря ми имаше проблем с кожата на крачетата, стана на петна, които се лющеха. Кремът наистина е много добър, проблемът изчезна, вече го ползваме само от време на време профилактично.
На мен миризмата не ми е гадна, по-скоро малко странна  Rolling Eyes

# 51
  • София
Абсолютно задължително и винаги парфюма, който съм избрала за деня, несесерче с огледало, пудра, руж, гланц, червило...понякога сенките, с които съм, четка, мокри кърпички .... и винаги в голяма чанта!!!  Mr. Green

# 52

матиращ фдт

# 53
\Здравейте дами Simple Smile имам въпрос , да сте ползва ли този продукт на Биотрейд химически пилиг http://www.biotrade-bg.com/index.php?p=8&c=4&id=25&l=1 и какви са ви мненията за него Simple Smile

Според мен - твърдо НЕ! Peace
Ползвах го преди време с цел свиване на порите, изсветляване на няколко белега от пъпки и изглаждане на кожата, но въобще и не използвах цялата опаковка, защото ми беше направил направо раничка на едно място, а спазвах указанията за ползване!  Дълго време си носих белега след това. Да не говорим, че кожата ми беше станала адски суха, опъната и зачервена. Ужасно силен и агресивен тоник.

Винаги нося червило и глос Simple Smile

# 54
# 55
  • USA, Steak State
И гребена го водя за козметичен продукт. Не можем да ходим рошави, я! Simple Smile

Като съм на темата. Момичета, търся си четка с бели естествени косми. Търся я за принцесата си и евентуално ще я пробвам и на моята коса. да ми препоръчате някаква марка?

# 56
И моята четка на Artdeco пуска много косми  Sad
Втори път тяхна четка не бих си купила.

Същата работа и при мен Crossing Arms,четката кабуки е ужасна,такова падане на косми става и как се набиват в кожата .....нямам думи Stop

# 57
Аз винаги си нося в чантата балсам за устни,коректор и молив за очи. Peace

# 58
И гребена го водя за козметичен продукт. Не можем да ходим рошави, я! Simple Smile

Като съм на темата. Момичета, търся си четка с бели естествени косми. Търся я за принцесата си и евентуално ще я пробвам и на моята коса. да ми препоръчате някаква марка?
Бели ли? Защо точно бели Grinning Peace
За коса става въпрос доколкото съм разбрала, затова се учудвам. Не съм виждала с бели косми. Само с черни, глигански, но са от убит глиган, ако не те притеснява Peace

# 59
  • USA, Steak State
Не ме притеснява.  Peace
Давай марка. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт