Новите ни козметични похождения 15

• 56 691
  • 697
  •   1
Отговори
# 555
Купих го от фризьорския салон в който ходя, но не съм в Бг.
30 мл са 13 евро, другите по големите опаковки бяха от 25 евро нагоре.

Благодаря!   bouquet

# 556
  • София
Аз опитвам да владея манията си..затова скромно и практично Simple Smile

# 557
# 558
# 559

white reveal? Може ли отзиви, интересува ме дали се носи без крем отдолу, прави ли кир ефект, става ли за основа за грим?Би ли го сравнила с други подобни продукти?

# 560
  • Бургас
Едно мляко за коса на Клоран, без отмиване е и макар за права коса, доста добре е за моята суха и къдрава коса

# 561
mamaLina, днес го ползвах за пръв път - сложих след крем /който е за нормална към комбинирана кожа/.
Нанася се много леко, има матов завършек. Не съм слагала ФДТ, само пудра /прахообразна, минерална/.
Добре се държи засега. Ще го пробвам и самостоятелно и под ФДТ ще пиша пак.
Иначе съм ползвала подобен продукт на Ланком и той определено може да се носи и без крем, доста добре овлажнява.

# 562
аз си взех миналият ден новият лосион на гарниер. Хидратира горе-долу добре. Моята кожа е много суха, и докато намажа с крема и попива мигновено. Това, което най- много ми хареса е миризмата. Взех си алое - супер мирише.

# 563
  • София
Продължавам да се боря с моята мазна кожа на лицето... Confused

Да се самоцитирам отпреди известно време...
Не, не ми помага изобщо.
Нищо не ми помага.
Кожата ми все така си лъщи - ефект при мен - кръгла 0.   #Cussing out

# 564
  • София

с надеждата да има някакъв ефект  Confused

Също и от това - отново никакъв ефект. Нищо!  #Cussing out

# 565
  • София
Продължавам да се боря с моята мазна кожа на лицето... Confused
Да се самоцитирам отпреди известно време...
Не, не ми помага изобщо.
Нищо не ми помага.
Кожата ми все така си лъщи - ефект при мен - кръгла 0.   #Cussing out
не се ядосвай всеки има различна кожа, пробвай с домашна маска с хума, аз също имам мазна кожа, на мен този крем ми помага, но не ползвам само него от серията ползвам и измиващия гел, днес ще си купя този защото все още ми излизат пъпчици
пробвай тази процедура вкъщи лайката и хумата изсушават мазната кожа и действат противоалергично + успокояващо  Peace

# 566
*Kontessa* , от няколко дни имам този. Препоръчвам с две ръце:

Взех го, защото моя тип кожа нещо взе да се видоизменя.  newsm78  Омазнява се и порите ми се разширяват.  Confused

# 567
  • София
Feeling,сподели как е,азимам голям проблем с порите,единствено Идеалиста на Ести ми помага,ама точно сега не ми се дават 100 лева за него и още 100 за крема

# 568
Feeling,сподели как е,азимам голям проблем с порите,единствено Идеалиста на Ести ми помага,ама точно сега не ми се дават 100 лева за него и още 100 за крема

Ами може и да си въобразявам, но ми се струва, че порите са ми станали малко по-мънички.  Simple Smile  Иначе матира един път.   Peace  Кожата е суха през целия ден(мисля, че се ползва вечер, но аз го ползвам и през деня), не пречи да се слага грим върху него и определено няма кир ефекта. За сега съм много доволна.  Simple Smile

# 569
  • София
Благодаря ви момичета за съветите   bouquet
И аз чета сега за всякакви маски с тази хума и май ще взема да пробвам.
И това кремче на Биодерма ще ви взема. Дано да се пооправи положението, защото наистина е много неприятно!
Спрях да слагам почти грим, само на пудра карам и то почти никаква, за ФДТ не мога и да си помисля!  Cry

Мерси още веднъж   Hug

Общи условия

Активация на акаунт