Новите ни козметични похождения 15

• 56 694
  • 697
  •   1
Отговори
# 60
В чантата ми винаги има гланц или балсам за устни.

# 61
Не ме притеснява.  Peace
Давай марка. Simple Smile
Ами тук има четки с естествен косъм -

http://www.2styrkela.com/krasota-i-stil/friziorstvo/chetki-za-kosa

Ако искаш разгледай, може някои да ги има при теб Simple Smile Peace

# 62
  • София

Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 00:27 от Courage

# 63
  • София
Охх, уморихте ме от смях с тоя убит глиган  Joy Веднага си представих как иначе някой би трябвало да бори жив глиган за да го оскубе  Joy

От мен скромничко - Някой с нормална към суха кожа дали го е ползвал? Моята по принцип е смесена, но зимата доста се изсушава и ме е страх да не я пресуша съвсем с този продукт  Rolling Eyes Утре ще го пробвам така или иначе, но ми се искаше да прочета отзиви за да знам какво да очаквам.

По принцип ползвам мицеларния разтвор на Биодерма, но това го спечелих от една томбола на Виши, и то някаква промо опаковка от 400мл... а и Биодермата ми е почти нова... ще има да си се мицелирам цяла година  Laughing

# 64

Охх, уморихте ме от смях с тоя убит глиган  Joy Веднага си представих как иначе някой би трябвало да бори жив глиган за да го оскубе  Joy

Абе аз нали съм си наивна и ми се иска да вярвам в доброто, до неотдавна не можех да повярвам, че четките наистина се правят от четината на убит глиган! Мислех, че той някъде из гората си ръси космите като си сменя козината и после хората ходят да ги събират и така правят четки и хем агнето /глигана/ цяло и нали...

# 65
  • USA, Steak State

Абе аз нали съм си наивна и ми се иска да вярвам в доброто, до неотдавна не можех да повярвам, че четките наистина се правят от четината на убит глиган! Мислех, че той някъде из гората си ръси космите като си сменя козината и после хората ходят да ги събират и така правят четки и хем агнето /глигана/ цяло и нали...

Joy

# 66

Joy
Уби ме! Оправи ми настроението за цял ден.

# 67
  • Бургас
AQUA Мерси за мнението,определено няма да си го купя, леле от убит глиган хахаха ако си ги ръсише космите бая събиране и ходине щеше да падне. Laughing Laughing Laughing
Аз винаги нося една козметична чантичка в нея има любите ми червила и гланцове, черен молив и спирала и коректор стик.Вчера и си поръчах това и

# 68
Моята по принцип е смесена, но зимата доста се изсушава и ме е страх да не я пресуша съвсем с този продукт  Rolling Eyes Утре ще го пробвам така или иначе, но ми се искаше да прочета отзиви за да знам какво да очаквам.
Базата на Lumene се нанася върху крем и дефакто не попива в кожата, а прави филм върху нея.
Добра е.

# 69
Клише, аз съм със суха кожа. Добре е след като нанесеш базата върху крема, да изчакаш хубаво да попие, и едва тогава нанасяй отгоре тониращ или фон дьо тен-а. Иначе може да се получи т.нар. кир ефект и да се обели базата. Много добър продукт, мисля, че ще ти хареса. Grinning

# 70
  • София
Мерси, девойки  Hug
Пробвах я вече (разбира се върху крем, мога да забравя косата да си среша, но крема никога  Laughing ) и доста ми допадна като нанасяне. Не си чувствам кожата изсушена, засега фон дьо тенът ми не е мръднал, носът ми не лъщи, ще видим как ще е до довечера. Същинският тест обаче ще е утре - цяла нощ танци. Аз всъщност точно за такива случаи го купих, де - за основа на по-силен вечерен грим, не за ежедневна употреба.

# 71

В чантата винаги си нося козметичния несесер, в който има балсам за устни, червилце, едно кремче за устни и разни други ненужни неща  Laughing

# 72

Може ли мнение за този матиращ фдт  bouquet?
Аз съм ползвала другият вариант оригинала,много ми харесва ,че полира кожата и лицето изглежда много естествено,но не е траен изобщо Confused

# 73
Днес новото ми козметично похождение е сенки за очи от дм на s-he, но не намерих снимка  в интернет(трицветни за, синьо, зелено и лилаво)

# 74
AQUA Мерси за мнението,определено няма да си го купя, леле от убит глиган хахаха ако си ги ръсише космите бая събиране и ходине щеше да падне. Laughing Laughing Laughing
Аз винаги нося една козметична чантичка в нея има любите ми червила и гланцове, черен молив и спирала и коректор стик.Вчера и си поръчах това и
A какво изобщо е това, което си си поръчала?От къде го поръча?А цена?Извинявам се за многото въпроси...  Stop Laughing

Общи условия

Активация на акаунт