Новите ни козметични похождения 15

• 56 703
  • 697
  •   1
Отговори
# 540
  • Стара Загора
Има ментета момичета. Миналата зима на излизане от един Кауфланд в София, двама мъже продаваха разни палитри със сенки, пудри и комбинирани. Имаше Шанел, Диор и т.н. Не питах за цени, но бяха околко 15-20 лв. Само ги погледнах и ми стана ясно.  Crazy Laughing

# 541
  • France
Не са ментета. Този магазин, освен на Диор, има щендери на Артдеко и др. от масовата козметика. А и аз съм използвала Диор и мога да отлича оригинала от фалшификата.

# 542
Няма начин оригинален Диор да е 9 лв. Peace

# 543
Има ментета момичета. Миналата зима на излизане от един Кауфланд в София, двама мъже продаваха разни палитри със сенки, пудри и комбинирани. Имаше Шанел, Диор и т.н. Не питах за цени, но бяха околко 15-20 лв. Само ги погледнах и ми стана ясно.  Crazy Laughing
Тези неща са от кражби, на мен постоянно ми предлагат, а има такива на които им казваш какво искаш и ти го набавят ooooh!Направо е противно!

# 544
Може контрабанда да е. Абе какво значение има всъщност, ако са оригинални - ок и са на толкова добри цени, супер!

# 545
Последното ми козметично похождение е .....хапчета Mr. Green ,че и скъпи ,25лв.
След пилинга,ми станаха пъпчици,че и херпес ooooh!
Ииии сега пия ацикловир 400мг.
.....да ти имам похождението

# 546
  • In The Middle Of Nowhere
Тези неща са от кражби, на мен постоянно ми предлагат, а има такива на които им казваш какво искаш и ти го набавят ooooh!Направо е противно!

На мен една циганка ми предлагаше парфюми крадени от софийските молове  - 5то Авеню - 5 лв/изглеждаше напълно оригинален без капачка/, на Картие не му помня името 10 тина лв. Приятелка си взе на Диор - мирише точно 2 минути.

# 547
Те и крадените не ги продават толкова евтино  Wink

# 548
Здравейте!

И аз да се включа по темата. Аз наскоро попаднах случайно на една нова козметика с минерали от Мъртво море. Много съм доволна, а и самата козметика е с много добри референции от Медицинска академия, елитни салони и т.н.. Има всякакви продукти дори и антицелулитен гел, който действа много добре. Сега обаче ми трябва продукт за лечение, както и за предпазване от стрии. Някой може ли да препоръча нещо.

п.с виждам, че прикачвате снимки на продуктите от които сте доволни, но за съжаление все още незнам от къде мога да го направя. Ще се радвам ако някой препоръча нещо от което е доволен и е имал резултат.

# 549
  • Sofia
- Обаче определено няма да повторя! Толкова е блестяща според мен, че е по-подходяща за руж, отколкото за пудра...

# 550
# 551

И от двете съм много доволна Heart Eyes

# 552
  • Torino,IT
От мен днес шампоан за боядисани коси за брюнетки и едно олио за коса

# 553

Сподели, моля, от къде е аргановото масло и колко струва?   bouquet

# 554
  • Torino,IT
Купих го от фризьорския салон в който ходя, но не съм в Бг.
30 мл са 13 евро, другите по големите опаковки бяха от 25 евро нагоре.

Общи условия

Активация на акаунт