Новите ни козметични похождения 15

• 56 697
  • 697
  •   1
Отговори
# 570
Контеса, и аз като Feeling съм много доволна от крема на Биодерма, в момента е на много добра цена с подарък вода на Биодерма за почистване, от която също съм очарована (двете бяха към 26-27 лв. общо)
И аз имам чувството, че ми се свиват порите, на знам дали си въобразявам или е така  newsm78
Оказа се, че имало крем против бръчки и за мазна кожа, колкото и да не ми се вярваше.
Ползвам го от около седмица и вече го обожавам  Grinning
Ето го
http://www.kozmetika.bg/show.php?productid=17192

# 571
  • София
Контеса, и аз като Feeling съм много доволна от крема на Биодерма, в момента е на много добра цена с подарък вода на Биодерма за почистване, от която също съм очарована (двете бяха към 26-27 лв. общо)
И аз имам чувството, че ми се свиват порите, на знам дали си въобразявам или е така  newsm78
Оказа се, че имало крем против бръчки и за мазна кожа, колкото и да не ми се вярваше.
Ползвам го от около седмица и вече го обожавам  Grinning
Ето го
http://www.kozmetika.bg/show.php?productid=17192

Супер, със сигурност вече ще се купува тази Биодерма!  smile3508
Моля ви, кажете ми къде мога да го намеря на пазара - извинявайте за спама, последно, обещавам!  Blush

# 572
Контеса, и аз като Feeling съм много доволна от крема на Биодерма, в момента е на много добра цена с подарък вода на Биодерма за почистване, от която също съм очарована

Да, наистина, забравих да спомена, че го дават с Мицерален разтвор 100мл., чудесен е.  Peace

# 573
Контеса, аз го взех от Ремедиум на Графа  Peace

# 574
# 575
Контеса, и аз като Feeling съм много доволна от крема на Биодерма, в момента е на много добра цена с подарък вода на Биодерма за почистване, от която също съм очарована

Да, наистина, забравих да спомена, че го дават с Мицерален разтвор 100мл., чудесен е.  Peace

Сигурна ли си, че е 100 мл.? Сега погледнах моя, пише 250 мл.  Rolling Eyes

# 576

Да, наистина, забравих да спомена, че го дават с Мицерален разтвор 100мл., чудесен е.  Peace

Сигурна ли си, че е 100 мл.? Сега погледнах моя, пише 250 мл.  Rolling Eyes

Сигурна съм, поръчах го от тук(понеже не го намерих по магазините):  http://apteka.framar.bg/30017860/биодерма-себиум-pore-refiner-концентрат-30-мл  Отстрани пише какъв е подаръка. После, като  прочетох на теб колко ти е излязло и усетих, че лекинко съм се прекарала, ама хайде, здраве да е.  Wink

# 577
# 578
  • София
Какво е това?

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 21:55 от bubanka

# 579
Олио за тяло с блсетящи частици.

# 580

Това звучи супер! Доволна ли си?

# 581
  • София
Да кажа за Биодерма - кремът върви с подарък почистващ гел от серията Себиум в кутия (може някъде в кутията да е миц. вода, не знам). А иначе, ако си купиш само крем, а не комплект, ти подаряват 100мл. мицеларна вода.  Peace

# 582
Аз си го взех комплект и беше с подарък мицеларна вода 250 мл.
Ето това:
http://static1.framar.bg/product/20110228162406bioderma-sebium-mat.jpg

# 583
  • София
Значи има различни комплекти. В аптеката, в която аз гледах комплектите бяха само с измиващ гел.  Peace Иначе тази мицеларна вода е страхотна, хабя трета 500мл бутилка.  Whistling

# 584

Това звучи супер! Доволна ли си?

Да кажа и аз че го имам...вече година и половина.
По принцип съм доволна...дава лек тен,подчертава загорялата кожа и и придава богат златист блясък.
Ва началото седи мазно но като попие е добре. Може да цапа светли дрехи...затова го нанасям,чакам да попие и после леко попивам с потупвания с хавлиена кърпа и след това се обличам Peace

Общи условия

Активация на акаунт