Новите ни козметични похождения 15

• 56 632
  • 697
  •   1
Отговори
# 615
  • София
P-r-o-l-e-t , от къде взе ексфолианта ?  bouquet

# 616
  • Torino,IT
От мен днес

# 617
http://apteka.framar.bg/30013702/%D0%BD%D1%83%D0%BA%D1%81-%D0%B5 … 150-%D0%BC%D0%BB-
От ексфолиантите за лице съм с това

С орехови частици,които си пристъргват Simple Smile
Парите си заслужават.Много е икономичен

# 618
От днес:

# 619
Много съм доволна и от двата продукта.

# 620
# 621
# 622
  • София
soni4ka 121212, като пробващ лосиончето за махане на грим кажи как е. Аз от няколко години все на Балеа ползвам и ме е страх да сменя, защото съм имала доста разочарования.

А иначе точно вчера изхабих и пилинга, който си си купила. Не е лош, но много бързо свърши при мене  Crazy. Сега мисля да пробвам и другия пилинг. До колкото знам Алверде имат само 2 пилинга за лице или се лъжа?
Ами това за грима го пробвах, но само един път и май малко и пареше на очите, но не съм сигурна..По-късно ще си трия спиралата от очите и ще пиша....Иначе пилингите на алверде и аз знам, че са 2.

Аз имах алергична реакция от този лосион, от тогава съм изключително внимателна с лосионите за грим.. Очите ми на сутринта бяха страшно подпухнали, едва гледах  Tired

# 623
Това изобщо не почиства добре!

# 624
  • София

И аз си взех такъв.  Mr. Green 
ще споделям после впечатления как се държи при мен  Peace

# 625
soni4ka 121212, като пробващ лосиончето за махане на грим кажи как е. Аз от няколко години все на Балеа ползвам и ме е страх да сменя, защото съм имала доста разочарования.

А иначе точно вчера изхабих и пилинга, който си си купила. Не е лош, но много бързо свърши при мене  Crazy. Сега мисля да пробвам и другия пилинг. До колкото знам Алверде имат само 2 пилинга за лице или се лъжа?
Ами това за грима го пробвах, но само един път и май малко и пареше на очите, но не съм сигурна..По-късно ще си трия спиралата от очите и ще пиша....Иначе пилингите на алверде и аз знам, че са 2.

Аз имах алергична реакция от този лосион, от тогава съм изключително внимателна с лосионите за грим.. Очите ми на сутринта бяха страшно подпухнали, едва гледах  Tired
Ами аз вече 2 пъти си отстраних спиралата и нищо ми няма...но пък може и да има разлика между Германския и Българския алверде , незнам...

# 626
А може и на различните типове кожа по различен начин да се отразява. Някои може да не го понасят...

# 627
# 628
# 629
Не ти ли се  струва,че малко прекаляват с ароматите  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт