Новите ни козметични похождения 15

• 56 633
  • 697
  •   1
Отговори
# 675
  • sofia
С круша и лимонова трева. И другите не са лоши, но този най-ме грабна!

# 676
  • у дълбоката провинция

# 677
Здравейте момичета,
моля Ви помогнете ми. След 2 седмици имам промоция като бакалавър. Облеклото е ясно - черен панталон с класическа бяла риза. Не искам да е нещо цветно, защото тогите ми са черни с лилав шал и не всичко отива с тях. Гримът ми ще бъде този - http://www.makeupgeek.com/color-combinations/violet-love/attachment/350-2/ , http://www.makeupgeek.com/color-combinations/violet-love/attachment/309-2/ .
Но червилото не искам да е това или червено. Не нося такъв цвят. Мислех за цвят пепел от рози, но не съм много сигурна. Пробвах с червило манхатан 53G и безцветен гланц, но се получава много nude - изчистени очи и безцветни устни. Много ми е безцветно и се губи. Моля Ви препоръчайте ми червило, което според Вас ще бъде подходящо. Да спомена Аз съм много бяла като цвят на лицето.

Предварително благодаря!
  bouquet

Червилото си е идеално с този грим на очите.Ако искаш по светоло червило-трябва да избереш др начин за гримиране на очите.Неможеш с тези сенки да сложиш червило пепел от рози.Ще станеш бледоликия вожд.Избери върху кое да пада акцента.Очи или уста.В случая акцента е на устата.Но ако не носиш такова червило-избираш др начин за очите.По силен грим,по тъмни сенки.Тогава ще можеш да сложиш по светло червило.Пробвай няколко варианта,все ще намериш най добрият за теб Wink

# 678
  • USA, Steak State

Комплекта на Смашбокс

# 679
# 680
Лака е убийствен.Един от фаворитите ми е.Винаги присъства в колекцията ми GrinningИ е много траен.Много добър избор Wink

# 681
  • USA, Steak State
 Thinking Този лак е от новата лимитирана колекция на Ревлон, как така ВИНАГИ присъства в колекцията ти? Имало ли го е преди?  Shocked

# 682
Незнам колко е лимитирана колекцията.От две години си го ползвам него.Ако в чуденката ще ти помогне това,че не съм го купувала от бг Laughingако не..кокори се LaughingДа го снимам ли искаш Crazy

# 683
  • USA, Steak State
Това обяснява нещата... че не си го купувала от БГ, няма нужда от снимки.  Peace

# 684
Това обяснява нещата... че не си го купувала от БГ, няма нужда от снимки.  Peace
Wink Hug

# 685
# 686
# 687
        третия от горе надолу

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 23:15 от Lilotti

# 688
  • София

Fresh Supernova - Спирала

Току-що си я поръчах. Запах някакви клипчета в youtube за гримиране и едно момиче / което е профи/ каза,че през целия й живот и висчки спирали,които са минали през ръцете й, по-хубава спирала не е имала никога! 
Интересно ми стана, изрових я,видях,че е много евтина  Thinking  и си я поръчах... пък да видим...

# 689
  • USA, Steak State
Да споделиш после как е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт