КАКВО правите старите се дрехи

• 47 129
  • 217
  •   1
Отговори
# 75
Ненужните дрехи ги носим на село, там има една женица с 3 деца, винаги е благодарна.

# 76
С голям успех. Всеки месец се провеждат.
На 13-ти януари е бил седмият - http://skankdal.com/?p=1933
А на 16-ти февруари - осмият - тук
Сигурно тези дни ще е мартенския Шукар Бутик, но не знам точната дата.

# 77
Не е лошо и в България да се организират такива пазари за вещи втора употреба.Тук при нас два дни в месеца се прави такъв пазар,който има голям успех-за центове могат да се намерят уникални неща.Аз старите дрехи които не носим ги хвърлям в контейнера за дрехи,сега съм приготвила малко запазени неща за една организация,която ги праща в бг в домове за стари хора и един детски дом.

# 78
В пликове до контейнера. След 2 часа ги няма. Някои много овехтели ползваме за парцали, по-еластичните материи нашата баба ги нарязва на дълги ленти да връзва доматите и краставиците.
     Дрехите на детето са много запазени и тях ги давам на приятелки с по-малки деца, с обувките му процедирам по същия начин.

# 79
Не е лошо и в България да се организират такива пазари за вещи втора употреба.
Е, тези, към които съм дала линк, се провеждат именно в България  Rolling Eyes

# 80
Безкрайно полезна тема..от контейнерите, през расите и Хитлер, до шимпанзетата ...а иначе за дрехи ставало въпрос  Laughing Laughing Laughing
Та колко са расите казвате ?  Laughing

# 81
  • София
Режа, хвърлям.

# 82
Та колко са расите казвате ?  Laughing

Няколко  Laughing

# 83
Безкрайно полезна тема..от контейнерите, през расите и Хитлер, до шимпанзетата ...а иначе за дрехи ставало въпрос  Laughing Laughing Laughing
Та колко са расите казвате ?  Laughing

Изводът е - няма раси, всички сме маймуни. И стига с този Хитлер, повтарям - иронизирах!!!

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 11:25 от Нини (на мама слънчицето)

# 84
Изпирам ги, сгъвам ги, сортирам ги и ги пускам в контейнерите на Италиански червен Кръст.
Тези които не стават повече за носене ги преглеждам дали не мога да отделя нещо за парцали, останалото в коша.

# 85
Тези, които стават за носене, но просто са ни омръзнали или демоде ги пера, гладя и сортирани в пликове (мъжко - женско) нося в една църква, там от години приемат дрехи и ги раздават на нуждаещи се (прането и гладенето е едно от условията им за да приемат дрехите). Предпочитам да ги занеса там, отколкото някой да ги разпилее около контейнера.

Това в източно православна църква ли? Защото на мен в Св. Седмочисленици и Св. Георги ми отказват подобна помощ.
До църквата зад хотел "Родина" имаше една фондация "Покров Богородичен", не зная дали все още съществува. Там приемаха, но с условието, което вече съм описала. Сега при търсене в Гугъл ми излизат други контакти.

# 86
Най-често ги оставям до контейнера ни за смет или вътре в него.

# 87
Попадала съм на токива разпродажби в Париж и Швейцария.
Страхотно!!!Такива неща съм си намирала.......и то на безценица.
В Париж се казваше....."изчисти си тавана"

от къде може да се види за София през м.март?тези, които дадохте са минали вече Sad

# 88
Дам, на мен също ще ми е любопитно да ида на българска разпродажба...
Ако някой знае датата и мястото за март - да пише в-е-д-н-а-г-а!  Mr. Green Моля... Joy

П.П. Няма да продавам, но ще отида да хвърля едно око, че умирам от любопитство...

# 89
И аз  Peace
Много ми е интересно. Какво ли ще се разпродава на българска разпродажба... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт