Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 23:00 часа - Тема 94

• 27 151
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Не знам дали нарушавам някакви правили в нета, като пускам клип, който Fan е качила в темата Под липите  Blush . Класация на най-добрите целувки в турските сериали.

Защо ли нашата е толкова назад? Тя е най-нестандартната и определено много романтична, без награбване и мляскане. Дали не е заради  тази любов в любовта или по-скоро любов, която се губи в любовта newsm78 newsm78 newsm78

# 31
  • Разград
Gönülçelen klibi Yalvaramam-Candan Erçetin

http://www.dailymotion.com/video/xhhhr5

# 32
Баги, зависи от гласувалите/ ако има реално гласуване/. Има нежни и романтични душички, но има и такива на които им харесва грубоста. Въпрос на темперамент. Peace

# 33
  • София
Цитат
Защо ли нашата е толкова назад? Тя е най-нестандартната и определено много романтична, без награбване и мляскане. Дали не е заради  тази любов в любовта или по-скоро любов, която се губи в любовта newsm78

Мисля , че това е подредба на създателя на клипа. Туба обаче я има четири пъти Joy Joy Joy

# 34
 kiss kiss kiss  :Баги,
     Ето от такива целувки разбират според мен тези ,които са извършвали класацията.
     Те или не могат  така да целуват /като нашите любимци/ или никога не са ги целували истински. Thinking :thinking:smihesorry:

# 35
Не знам дали нарушавам някакви правили в нета, като пускам клип, който Fan е качила в темата Под липите  Blush . Класация на най-добрите целувки в турските сериали.

Защо ли нашата е толкова назад? Тя е най-нестандартната и определено много романтична, без награбване и мляскане. Дали не е заради  тази любов в любовта или по-скоро любов, която се губи в любовта newsm78 newsm78 newsm78

Най-истински са целувките от 1001 нощ и ПнС.Целувките от Аси и Лин се повтарят само актрисите са различни.Всички други са актьорско изпълнение.

# 36
  • София
Не е класация това . Просто целувки от турски сериали в клипче . Hug Обаче и тази от сериала Езел си я бива. Joy Joy Joy

# 37
Цитат
Защо ли нашата е толкова назад? Тя е най-нестандартната и определено много романтична, без награбване и мляскане. Дали не е заради  тази любов в любовта или по-скоро любов, която се губи в любовта  

Ами явно и в тази класация има значение само награбването и мляскането, какво значат тук някакави си чувства, важно е да се гледат втренчено, което трябва да разбираме влюбено,
а че е само похотливо и еднакво може би няма значение.    

# 38
Що ли ми се струва,че сценаристите и тия от АТВ решиха,че ни стига само един фрагман и то в четвъртък newsm78 newsm78 newsm78

# 39
  • София
ако аз подреждах целувките:

1) Аси и Демир, но първата споделена целувка на брега
2) Онур и Шехерезада (не съм гледала сериала)
3) Езел (пак не съм гледала сериала)
4) ПнС за мен е по-назад, з-то не е типична страстна целувка (колкото и да ни се иска), а плаха и романтична.
5) бих сложила и Къванч, но може би с Берен (нямам възможност да гледам сериала им, но пък съм гледала клипчета и има доста страстни целувки м/у героите им)

# 40
  • Разград
Има озвучен фрагман.

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv&seekTime=09-03-2011%2021:21

Наместете часа на 21,21,44

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 21:26 от vania_e

# 41
Най- после трейлър!

# 42
  • София

ииииииииииииииииииииииииии казвайте  Praynig

# 43
Търсят я и двамата,но никой не я намира май?Самичка си се връща,пък те я чакат в дома на Левент.

# 44
Май  Хасрет ще сподели с Етем, струва ми се неговия глас.
Това е добър индикатор, свекърите са най добрите съветници.   newsm78

Всичко останало е в подсказката. Във фейса предположиха, че Левент ще даде обявление в медия, май така става.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт