Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 23:00 часа - Тема 94

• 27 127
  • 745
  •   1
Отговори
# 45

ииииииииииииииииииииииииии казвайте  Praynig

Левент и Мурат се караха пред Саиме и тя ги започна...
Хасрет е в Сапанджъ и прочете нещо във вестника, което я изненада!
И това сигурно я е накарало да се върне.
Стори ми се гласа на Етем!

# 46
Левент май е направил съобщение или призив във вестник. Хасрет беше изненадана от прочетеното. Никой не я открива, може би. Срещат се в къщата на Левент.

# 47
Мурат я гледа с толкова нежност-само ако му даде възможност да говори всичко ще си каже,но Хасрет им е мноооооооого бясна.

# 48
  • София

Мерси Hug
 newsm10

Ринка определено беше гласа на Етем.

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 21:38 от Shatzi

# 49
  • Разград

# 50
  • София
ха, линкът на yildiz tv не ми се отваря  Shocked

# 51
Да, гласът е на Етем.Дали Хасрет ще говори с него?Само той като баща може да и каже какво преживява синът му и защо постъпва по този начин.

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 21:51 от Keskinowa

# 52
Да, гласът е на Етем.Дали Хасрет ще говори с него?Само той като баща маже да и каже какво преживява синът му и защо постъпва по този начин.
Етем може да говори със сина си. newsm78 Като видим превода ще стане ясно.

# 53
Мурат ли я вози или се връща с рейса?
А какво ли пише във вестника? Да не би Л. да се отказва от годежа? Какво друго би написал, което да я върне newsm78 newsm78 newsm78

# 54
  • София
А какво ли пише във вестника? Да не би Л. да се отказва от годежа? Какво друго би написал, което да я върне newsm78 newsm78 newsm78

Ми, как ще отмени годежа. Отменя оповестения ден за сватбата сигурно Joy Joy Joy

# 55

Ми, как ще отмени годежа. Отменя оповестения ден за сватбата сигурно Joy Joy Joy
Сигурно информира обществото, че се налага певицата Хасрет да отмени сватбата си заради ангажименти с концертите.

# 56
  • Разград

# 57
Имаше подобен ход в един от малкото турски сериала,  които съм гледала "Брак с чужденец".
Дъщерята решава да замине за Бодрум, за да не се ожени за сина на приятелско семейство,
дават обява във вестника, че бащата е получил инфаркт и тя веднага се връща, пълна с угризения.
Левент е майстор, дали ще измисли нещо оригинално,  но ако Хасрет се поддаде на поредната му манипулация, все тая.

# 58
  • София
не е ли качен вече ?

# 59
  • София
Да ти кажа , ново инфо от фрагмана като филмче не очаквай. #2gunfire Дано има нещо интересно в думите Joy
А и късо ми се видя  hahahaПуста лакомия. Sick

Общи условия

Активация на акаунт