Март е вече, бързичко расте Юнското човече - тема 17

• 21 516
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
То и аз вярвам в уроки,защото съм била на 11 месеца,когато пра дядо ми/лека му пръст/ ме е урочасал,не от лошо,а просто не ми се е радвал като другите и не ме е заплюл.Да кажа беше с кристално сини очи като на моят мъж.Иначе си нося червен конец,но явно не пази толкова.Та от малка усещам,когато някой го е направил,но скоро не беше се случвало.Само да се прибера и ще се измия.  Hug Благодаря!

Чин аз съм в 5 корпус,може и да имам до ректората ходене заради физическото,но едва ли ще се засечем.Но здрави да сме,един ден току виж сме се събрали всички на обща бг среща Simple Smile

# 241
  • Пловдив
На мен това със заплюването ми идва малко в повече. Гледах един филм, в който като се роди бебчето и всички от племето го наплюха. Беше отвратително ooooh!
В нашия край освен заплюване се казва и (със извинение): да те насерат кокошките. Е, наистина е прекалено. Не съм суеверна и не вярвам че някой може да те урочаса, ако ти сам не го позволиш, като допускаш такива мисли в главата си Peace На никой няма да позволя да ми плюе по детето, наистина ми се вижда много гадно Sick

# 242
Aaa и на мен плюенето на бебето ми идва в повече.  Mr. Green Аз също мисля, че не съм суеверна, имам някои мои страхове, но са много шантави за да ги споделя. От там нататък, само си казвам: аз съм силна и никакви лоши очи не могат да ми повлияят.
Случвало ми се е да ме урочасат като дете, пък може и силни магнитни бури да е било. Една баба ми бая и след това наистина ми мина. Та затова не отричам напълно Simple Smile

Деси, сега прочетох за мъжа на сестра ти..  #2gunfire

# 243
Здравейте мамита,  bouquet

Прочетох ви, много се радвам за хубавите ви резултати  Simple Smile

Isi, как премина изследването при теб, беше ли ти лошо от глюкозата?

Момичета, дайте идейка за хубава количка, иска ми се да взема такава с летен и зимен кош, смисъл, че се чудя, нашите бебенца, живот и здраве са летни бебета, но те трябва да са в зимния кош (както се казва), чак зимата ще могат да седят, така че.....ох затруднявам се за избора на количка  newsm78

Май много го мисля, не знам, на вас минават ли ви такива сметки, какъв коя, каква количка, кога ще е седнала....??????

# 244
Здравейте! Толкова теми съм изтървала, че чак ми е неудобно да пиша Blush Викам поне сникма да кача, да дам признаци на живот. В края на другата седмица ми свършват ангажиментите и се надявам да имам повече време Simple Smile
Още нищо не сме купили за бебето, изчаквам да се постопли, а мъжа ми вика като се роди бебето ще ми направиш списък и аз ще ида всичко да взема Naughty как ли не....няма да ми отнеме това удоволствие, а и мъжка му работа ще купи нещо, аз няма да го харесам, ще се цупя....защо да става така  Laughing
Ние още не знаем пола на бебчо....голямо криене пада, на 22.03 съм на преглед дано се види вече.
До тук съм + 6 кг, акушерката ми каза че съм с 2 повече newsm78

Целувки на всички по тумбаците  preggo

# 245
Исках да кажа "Какъв кош"? .....бъркам "ш" и "я" понякога! Embarassed

# 246
Да кажа и аз за количките Simple Smile Бях харесала една на Хаук - Аполо (3 в 1), ама после ходихме в магазин на Чиполино и видях че и те предлагат подобни варианти на по изгодни цени. И аз се чудя за зимния кош... викам то вярно лятно бебе, ама то лятото е до средата на септември, после захладнява, а бебето ще може да сядя чак след декември, до тогава какво ще правя... трябва си и въпросния зимен кош. Не знам поне така мисля

# 247

Бибито, бая трудна задача сте си поставили.  #Crazy Единствените имена, които ми идват наум, са Еленко и Леонид. Но определено не бих си кръстила детето с нито едно от тях.

Да задачата и мене ме затруднява доста. Ама да си призная не искам да си обричаме детето на подигравки за цял живот заради няколко букви. Мислехме за Емил примерно, защото пак е с буквата "Е". Пък и предложението на Къдрокоса не е лошо, ама да видя таткото какво ще каже като се прибере. Някак си Елин ми звучи интелектуално и звучно. Но да не казвам голямата дума

А нашата количка почти на 100% е тази:
http://vbox7.com/play:6f9d54a2
малко била стар модел, но е много функционална  Simple Smile
Има си си кош за зимата

П.П: тумбаците са суперрррр  newsm10

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 18:44 от Bibito

# 248
Silver Angel, на мен точно там ми е питанката, просто може би трябва и зимен и летен кош  Thinking
Въпроса е какваааа  newsm78 ooooh!

# 249
Bibi, Емилиян  newsm78 За жалост с "Е" няма много мъжки имена, виж женски има доста хубави... Simple Smile

Силвър, то е кош за новородено и кош +6м. Няма зимен кош. Ако количката ти има напълно легнало положение, не ти е нужен кош за новородено. Има и чувалчета към количките.

# 250
Чин  Hug
Цвети, според мен институциите си работят, но човек трябва да знае какво иска и да е обоснован като опира до тях. Понякога има пречки, но в повечето случаи нещата стават. Важното е да не се подхожда с рогата напред  Peace
Роси, ако не искаш да купува зимен кош, трябва да си вземеш количка с възможност за пълно легнало положение на гръбчето.  

Чин, Силвър, страхотни сте на снимките   bouquet

# 251
  • Sofia
СЪНШАЙН, много се радевам, че всичко е наред!

ЧИН: Браво за дорбтите резултати, да знаеш че всички сме ти стискали палци и не сме се съмнявали в теб.
За стиите и аз съм така, но до колкото знам не е препоръчително, никакви кремове и масажи.
Браво за поръчката да се похвалиш какво си взе  Wink
За сетелилизатора и аз реших да е Авент за микровълнова, по простичък за използване и по непритенциозен ми се стори.

На всички мами, браво за добрите резултати и не ги мислете тези килограми  Laughing

И аз да се отчета, сноши бях на ЖК, то при мен ЖК то минава в разпитване какво са ми казали другите лекъри общо взето и как вървят нещата. Пускат рутиините излседвания кръв и урина мерят ме и това.Е гледат ме и на ехограф но това е. Доста отгоре отгоре, но аз нали всеки месец съм при Димитрова, с нетърпение чакам 22 да дойде че да си видя мъника Peace
Забравих я да питам за изследванията за диабет, защото не ми ги пусна ... следващия път, дано не е късно.

Ех за количките, голяма мъка ми е и на мен, и аз още мисля, смятам да посетя някой магазин да видя на живо. 

ПС: пропускам много мами, но не се сърдете докато навакам с четенето вече не съм актуална Sad

# 252
 Здравейте мами, най- накрая да успея да се включа и аз. Тобкова работа тия два дни - само се опитвам да наваксам, ама нещо не става и само си седи отворен сайта, а краката ме бболят и много се уморявам, но все пак по-бързо минава времето отколкото да седя вкъщи.

Ние извадихме късмет с количката - взимаме тази на колежката ми, която поръча от Щатите, а нейното хлапе е вече на година и половина и вече не иска да я ползва - търчи нагоре надолу. Та и като си помислих, че щяхме да дадем 600 лв за комбинирана количка на Чико (без кош за новородено), а то (да е живо и здраво) - да я ползва толкова малко...  Stop по добре не- за тази ще дадем 200 и е перфектна.

За името - и нашият батко беше измислил Джинджър (ама аз видам - това да не е кученце, бре)  Laughing Иначе аз имам едно любимо, но таткото нещо му се мръщи, ама аз го обработвам  Mr. Green

За кремовете - дадох 50 лв за Веледа, а изобщо не се сещам да то ползвам  Crazy

Много се радвам винаги когато прочета за срещите ви с бръмбърчетата  Hug

Ние утре ще ходим на разходка до Щъркел и Вис Виталис - мама иска да ми купи възглавница за рождения ден  Heart Eyes

# 253
Bibito, страхотна ти е количката, много ми напомня на тази, с която отгледах моето момиченце навремето, аз имах Graco и тя имаше подобни екстри, много ми харесва, че ляга до долу, става за новородено ...също така големия кош отдолу е много удобен, не харесвам колички с малки кошчета, не можеш да си напазаруваш спокойно. Wink

# 254
За тези колички с пълно легнало положение, се чудя...предпазните колани на столчето дето остават отдолу няма ли да убиват на бебето? Показаха ми че има и някакви подложки дето се слагат като дюшек...ама си мисля че пак ще е ръбаво. Иначе предимството на коша за новородено е че може да го използвам да разнасям бебето с него Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт