Март е вече, бързичко расте Юнското човече - тема 17

• 21 516
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
За тези колички с пълно легнало положение, се чудя...предпазните колани на столчето дето остават отдолу няма ли да убиват на бебето? Показаха ми че има и някакви подложки дето се слагат като дюшек...ама си мисля че пак ще е ръбаво. Иначе предимството на коша за новородено е че може да го използвам да разнасям бебето с него Simple Smile
Може, но ми се струва тежко да го разнасяш..
Аз взех с кош за новородено и летен кош, защото харесах модела, а той няма напълно легнало положение. Другото, което исках е до 6м бебето да гледа към мен, а на тази количка летния кош гледа само света.... Струва ми се по-закрито и безопасно.
Но ако нямаш такива претенции, спокойно можеш да си вземеш комбинирана количка + човалчето.

# 256
  • софия
Да ви кажа каква съм патка, четох една статия за лекарските грешки и клипчета гледах, Embarassed с какъв акъл не знам, от един час ми стои твърд корема не ме боли, но ми е притеснено, много ме е яд на себе си #2gunfire, дано не стане нещо Praynig, а и бебка много рита.И този Феисбук и несъобразителни хора зят че съм бременна и ми изпращат такива неща и аз Мара подробната да не изпусна. :mrgree
Знаете ли как вървят степените на зрялост на плацентата, днес доктора каза че ми е 0,1 степен на зрялост.

# 257
Ауууу, влюбих се в количка  Rolling Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=psdssPrdPjE
естествено може и друг цвят, макар че и този става  Wink

# 258
Да ви кажа каква съм патка, четох една статия за лекарските грешки и клипчета гледах, Embarassed с какъв акъл не знам, от един час ми стои твърд корема не ме боли, но ми е притеснено, много ме е яд на себе си #2gunfire, дано не стане нещо Praynig, а и бебка много рита.И този Феисбук и несъобразителни хора зят че съм бременна и ми изпращат такива неща и аз Мара подробната да не изпусна. :mrgree
Знаете ли как вървят степените на зрялост на плацентата, днес доктора каза че ми е 0,1 степен на зрялост.
Ще те пердаша, момиче. Почерпи се едно но-шпа и си почивай. Забрани си да гледаш такива неща.
За плацентата, не знам... нищо не са ми казвали още  newsm78

Роси, обаче гледа само към света, нали ?

# 259
  • София
Здравейте и от мен.

Чин, браво за взетите изпити  Simple Smile И другите така да минат успешно. Ти нали беше казала април, че са?
Къдрокоске, много хубава количка. Ние ако не бяхме взели нашата, на 100% тази щяхме да купим.
Бибито, и вашият избор е добър  Peace
Силвър Ейнджъл, моето мнение е, че кошът за новородено е много необходим. Мислела съм си същото като теб - гледам ги тези колани и си викам - ами те ще убиват на бебето, в същото време е малко да му се поставят, а ако се качваме на тротоар например да не се изхързули. Повечето колички с такова положение не вдигат достатъчно степенката за крачетата, че да пази бебето.
Даги, важното е, че е добре бебето.
Честито на всички с нови покупки за бебоците  Simple Smile

П.С. Цвети, тези хора, дето ти пращат такива клипчета ми иде да ги  #2gunfire Хич и не гледай такива неща.

# 260
  • софия
Чин за бой съм, ако кажа на мъжа ми от какво ми е стегнат корема със сигурност ще ми спре Интернета, затова само на вас ви казвам. Embarassed

# 261
Чин, отначало гледа към теб, защото то е в кошче, което ти си слагаш така, че да се виждате. Ако решиш да ползваш столчето за кола вместо коша, също си го слагаш с лице към теб. "Гледа към света", чак когато започнеш да използваш самата количка за вече седнало детенце. А тогава определено света, според мен и опита ми, ще му е много по интересен  Laughing

# 262
Роси не е лоша количката, ама колко килограма е? Вижда ми се около 16-17, може и да греша но не ти трябва тежка количка защото ще ти се откъснат ръцете. Иначе е много компактна като се сгъне

ЦВЕТИ   #Shocked колко  пъти писахме бе момееее, че не е полезно да се гледат такива работи. Бягай бързо в леглото и не мисли повече за такива работи

# 263
Цвети, гледай ние да не кажем на мъжа ти какво гледаш. Такива неща нали знаеш, че са забранени. Изпи ли вече но-шпа както ти каза Чин. Хайде марш в леглото и мисли хубави неща само.   bouquet Hug

# 264
  • София
Да ви кажа за снимките... в огледалото като се гледам и изглеждам съвсем прилично, според мен. Но онзи ден си видях снимки от Нова година (смятайте колко отдавна) и приличам на бъчва.  Sick Направо забравете да ви се покажа.  Laughing

Аз затова не се показвам..добре, че и на снимките от срещата не се виждам добре  Crazy Crazy Crazy А следващия път направо ще забраня да ме снимат. Който ме видял, видял.. и без туй не мога да обясня каква фина мацка бях преди...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Дескааа, за маслото бадемовото.. аз таковата... ти... кучето... а бебето какво ще го правиш с маслото?  Laughing Laughing Laughing

Цветич... това нали го виждаш...  fight А тъй! Хубаво гледай, че ние сме по-страшни от мъжа ти! Crazy

Айде и аз да се отчета, че отивам да ръкоделствам  Grinning
С такова нетърпение вече боря дните до Май, че съм си пуснала отпуска от 28-ми днес - почти 20 дни по-рано  Mr. Green

Даги  Hug Hug
Вешицата, къде е?  newsm78

# 265
  • Sofia
Ваче, аз виж как съм си лепнала във фейсбука снимка от нормалния ми период, 1 седмица след сватбата.  Laughing Макар че и тогава бях наляла 5 кг, ама айде, в сравнение с по-късно, изглеждам направо супер.  Flutter

Цвети, ще те бия и аз, мъж ти благ ще ти се стори в сравнение с мен. Mr. Green
За шишетата - аз не съм ползвала стъклени, сега така реших, че другите от 10 пъти сок и ставаха оранжеви и гадни.
Плацентата доколкото знам е на 3 степени - 1, 2 и 3. Моята и на двете ФМ беше 1, за 0.1 не съм чувала.  newsm78

И Гракото, и Чиполиното много ми харесаха! Направо съжалявам, че няма да купуваме количка. Simple Smile
На нашата не съм постилала нищо, най-много една пеленка отдолу. Коланите не са пречили, а и доколкото помня, се махат. Над главичката има ограничител и не може да се изсипе бебето - на клипчето на Чиполино се вижда, това за краката също се вдига достатъчно нагоре. Октомври-ноември вече слагах гръбчето на второ ниво - не съвсем легналото.

Аз нещо се направих на голям герой тая вечер, реших да се връщаме с детето пеша от градината, тя пък се застоя много в парка и аз почнах да се поизнервям, отделно на мъж ми телефона изключен?!?!?! Накрая и той не знаел как е станало, но много се ядосах! Ако имах спешна нужда от него, изобщо да не разчитам!  Close Накрая минахме през Била за малко пазарче, ама аз не мога да се удържам и накупих всичко, което ще ми трябва за следващите дни, сто кила направо! Едва се качих на тролея, че и дете трябваше да удържам. Само се добрах до вкъщи и се размазах. Добре, че детето помогна поне да прибере нещата в хладилника. Поне най-сетне се сдобих с мечтаните сушени сливи и сега се надявам да дадат ефект.  Simple Smile

# 266
А Ваче, че то от мен и кучето за бебето дали ще остане. Нали знаеш в какви малки шишенца са  Joy Joy Joy От мен да мине на бебето ще му купя козметика  Peace
После да сложиш снимки с ръкоделието. Аз да Ви кажа съм решила животи здраве другата зима, като се заседявам по-често в къщи в големите студове, да почна да се занимавам с някакви ръкоделия. Много ми се иска, дано ми потръгне де.

Иначе с мъжо сега пресяхме няколко цветя, че им бяха малки саксиите и го оставих да чисти кухнята, че след такава процедура там става ..........
Шунка и ти се нареди за шамарчета. Няма да се товариш с толкова покупки. Все пак идва събота и неделя с мъжа ще отидете да напазарувате. АААААААААААА

# 267
  • Sofia
Деската, той както ми сервира, че и утре отново ще работи, си знам, че ще стоя гладна, ако не направя нещо. Снощи тръгна да свършва водата и той така и не намери време да купи. Мен пък ме е гнус дори да опитам чешмяна.

# 268
Еи, че работа ми се отвори днес..Хубавото е, че успях да излезна поне за малко на слънчице, макар че тук винаги си развалям настроението като им тръгна по улиците...

Тази вечер ми отпуснаха 5-10 мин на нета, а то за толкова как да ви изчета  Rolling Eyes

Чин - поздравления! 2 изпита наведнъж! Ти си герой  Peace

Цветич, внимавай бе човек..никакви гадни клипчета повече. Аз още не съм се "показала" във фейсбука и май ще има много изненадани  Wink

Ваче - браво на теб за ентусиазма. Аз така и не се научих да плета..верно, че имам диплом за шивачка, но от години не съм си пипала машината. Като си бях в БГ-то таман седнах, да подгъна едно одеалце на малката и оп - нещо се прецака. Ама като ви слушам, какви сте ръкоделки се засрамвам и си обещавам да се поправя Blush

Айде лека вечер и хубав уйкенд, че ние пак сме на път!

# 269
Здравейте и от мен!

Чин поздравления за изпитите.

Къдрокоске количката наистина е много хубава,и на мен ми допада.

Аз за сега съм харесала тази: http://www.youtube.com/watch?v=kDLou7oNmUM какво мислите?

За име на бебока не сме решили окончателно,защото или на мен или на таткото не му харесва предлижението на другия.

Общи условия

Активация на акаунт