Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря пюрета с риба на Семпер?
Как се накисват овесените ядки и ръженото брашно?
Колко време трябва да накиснете фините овесени ядки и ръжените, за да са готови за консумация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря пюрета с риба на Семпер?
-
Как се накисват овесените ядки и ръженото брашно?
-
Колко време трябва да накиснете фините овесени ядки и ръжените, за да са готови за консумация?
-
Какво е съотношението вода към овес при приготвяне на овесени ядки?
-
Как да задуша ябълка?
Макар че е желателно кашите да се приемат в чист вид, без примеси на плод (заради усвояването), можеш да добавяш все пак. Със сушени плодове е най-удачно да се съчетават зърнените храни, но айде да не се вманичаваме толкоз 
честно казано нямам възможност да правя домашни каши, затова ще купувам готови; мисълта ми беше вече да взимам такива, които са с мляко; а иначе сигурно е добре да редувам различни видове зърна, нали? като за начало добре ли е пълнозърнеста с плодове(това ми звучи вкусно просто) ? или да е само от един вид зърна? също какво мислиш за бурканчетата на Хип с разни каши ?
. Моя син е с алергии и доста плодове и зеленчуци ни правят проблем. Яде безмлечна каша и по два пъти на ден(овесена, спелта, оризова), но си е в долната граница за килограмите. Аз избирам каши без добавки(захар,сол и т.н.) или му правя домашна.
Лимецът нали беше вид пшеница - можеш да го оставиш да покълне (както се покълват семена стандартно), става много вкусно, аз добавям в салати предимно.