Математически турнири - 8

• 49 358
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Все сме ходили на състезания, но такава лоша организация никъде не е имало. Тъй като нямаше предварително записване за ЕК, листите със задачи не стигнали за всички. Някои трябвало да чакат около 20-30 минути за задачи. Квесторката нищо не следяла, масово се преписвало и подсказвало. Няколко ученички, дошли на състезанието само за да изпуснат контролно в училище,  досаждали на сина ми с въпроси на коя задача кой отговор е писал. Той, разбира се, им казвал все грешни отговори. Заради тях обаче непрекъснато се е разсейвал и не му е стигнало времето за три задачи. А първите 5 в класирането четвъртокласници влизат в ПМГ без изпит... И това състезание опорочиха...

# 301
Моят син е решил 20 задачи, за останалите не му е стигнало времето. Като се върне ще питам как е била организацията при нас в Плевен.

# 302
Отговори официално ще се публикуват в 16 ч.

къде?

# 303
  • София
И в у-щето на дъщеря ми не са давали листовете със задачи, но разбрах, че в СМГ са ги давали. Няма ли майки на деца от 3-4 клас, които са се явявали в СМГ, за да качат задачите?

# 304
  • Русе
 За протокола - в Русе всички листи са взети. Не сме записали отговорите и нямаме идея как сме се представили. Ще чакаме тежката дума на проверяващите. Дано са коректни!

# 305
  • Пловдив
На сайта на Мон или на СМБ, те са съорганизатори.

# 306
Моя четвъртокласник каза, че задачите  били много лесни - решил всичко ( за жалост няма как да разбера така ли е, и ако има грешки - да ги поправим). Оплака се, че децата от 6 клас в неговата стая масово преписвали. В разговоа се намеси и още едно детенце, и то каза, че в тяхната стая царяла анархия, по-големките деца даже ставали и гледали в листовете на съучениците си, квестора заплашил някои с изгонване, но те не се уплашили ( така го разказа детенцето). Прибрали са им телефоните, но за сметка на това не са им поискали никаква легитимация.
Петокласника ми беше по-затруднен - било е по-тежко неговото ( той покрива 5-6 клас). На някои от последните му се наложило да налучква отговорите. Стресна ме с един рядко " умен" въпрос ( негова тясна специалност) - ако за 1/2 час изминавам 28 км, с каква скорост се движа? Това е бил 1-ви въпрос на 5-6 клас. Иначе в неговатя стая е било тихо и спокойно, никой не е преписвал. Той е бил с петокласниците на МГ.

# 307
G.D. и моят петокласник казва, че досега никога не са му искали документ -нито на 2 кръг на Кенгуру, нито на олимпиади (2 кръг).
А някой ако има задачи за 5 клас, ще сме благодарни да ги сподели. Синът е на рожден ден и тъна в мъгла относно задачите и колко са го затруднили.

# 308
Здравейте! Hug

# 309
аз пък реших всички задачи (става въпрос за 4 клас)и даже ми останаха 20 минути  Laughing и така може ли само ако някои има отговорите на 4 клас за 20 и 21 да ги каше заштото се самнявам в тях на 20 получих 12-отговор Е а на 21 получих отговор Д newsm78 пък иначе задачите бяха лесни  Grinning и при нас стана голямо забявяне вместо в 12 ни дадоха задачите в 12.30 пъК на 2 клас оште в 11.55 ама хубавото е че ние бяхме с 2 клас и нямаше никакво преписване  Peace

# 310
  • София
имам задачите,но не знам как да ги кача   Embarassed

Eли, в теб ни е надеждата за задачите за втори клас!  Нямаш ли скенер? bouquet

# 311
И в у-щето на дъщеря ми не са давали листовете със задачи, но разбрах, че в СМГ са ги давали. Няма ли майки на деца от 3-4 клас, които са се явявали в СМГ, за да качат задачите?
Не е вярно, че в СМГ са им давали задачите. Събрали са им всичко+черновата. Искали са и да се легитимират с лични карти или бележници. Не са събирали телефони, но предпоагам, че третокласниците не преписват Wink
Моята дъщеря няма търпение да си научи резултата. Иска ми се да мога да и проверя отговорите, че да се успокои.

# 312
аз пък реших всички задачи (става въпрос за 4 клас)и даже ми останаха 20 минути  Laughing и така може ли само ако някои има отговорите на 4 клас за 20 и 21 да ги каше заштото се самнявам в тях на 20 получих 12-отговор Е а на 21 получих отговор Д newsm78 пък иначе задачите бяха лесни  Grinning и при нас стана голямо забявяне вместо в 12 ни дадоха задачите в 12.30 пъК на 2 клас оште в 11.55 ама хубавото е че ние бяхме с 2 клас и нямаше никакво преписване  Peace
Когато се научиш да пишеш "щ", както и много други "подробности" в българския език...

# 313
  • Варна
И в спортното във Варна не са им дали задачите . Казали че утре най- рано можем да ги намерим  в РИО Варна.
Да, излезе директорът на математическата и каза, че поради това, че състезанието се провеждало по различно време в различните градове и държави, задачите ще бъдат качени в Интернет чак утре вечер Sad

# 314
Моят петокласник каза, че след като са им събрали листа със задачите, в тях са останали за известно време бланката с отговорите, докато децата са се подписвали на списъци за присъствие. Тогава си е записал отговорите на задачите от бланката на ръката. Неговите отговори  са: 1C, 2C, 3D, 4E, 5E, 6B, 7D, 8B, 9B, 10D, 11B, 12E, 13C, 14C, 15B, 16A, 17D, 18B,19E, 20C, 21B, 22C, 23C(вероятно грешна), 24C,25D, 26E, 27E, 28A, 29D, 30C.

Общи условия

Активация на акаунт