Математически турнири - 8

• 49 351
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
  • София и там където не се пуши
Дидева, в понеделник ще им ги върнат.

# 286
Дидева, в понеделник ще им ги върнат.
Казали са на децата, че събират условията и черновите от съображения за сигурност и няма да им ги връщат, нито да ги проверяват, а ще проверяват само матрицата. Няма да се изненадам, ако моят заплес пак не е доразбрал нещо. Така или иначе не си е написал името върху листа със задачите и дори да е предвидено да ги раздадат на децата в понеделник, при нас това няма как да стане. Здраве да е.
Вече взе да ми писва от математика.  Mr. Green
Ще се редактирам тук, за да не пълня темата с мои постове. Казали са им, че има държави в които състезанието още не се провело и това всъщност налага въпросните " съображения за сигурност".  ooooh! Сега и да публикуват отговорите ние няма какво да проверяваме.  Sad Нито после ще можем да обърнем внимание на сгрешените задачи, което за мен е най-важно.

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 15:40 от Анонимен

# 287
На децата, които са на Кенгуру от 14 ч. няма причина да им вземат задачите.
Нали няма и от по-късен час?
Така че, някой може да ги пусне евентуално. newsm78

# 288
Кога ще излязат отговорите?

# 289
  • София
За втори клас нашите отговори са 1-D, 2-A,3-D(грешна),4-B,5-C,6-B,7-A,8-B,9-E,10-A(грешна),11-C,12-C(грешна),13-C,14-B,15-E,16-A,17-E,18-D Като последните още не съм ги проверила  

Имаш ли задачите за втори клас?Ако ги имаш - пускай ги насам

# 290
Кога ще излязат отговорите?
Ако някой ги има ще ми ги даде ли? Praynig

# 291
За пети имаш ли ги?
Имам син и дъщеря във втори и пети клас.

# 292
  • София
 k_punch, значи при вас са дали задачите, щом ги проверяваш. Би ли ги споделила? Ако можеш да ги сканираш и да ги постнеш.  newsm78   bouquet

# 293
  • Пловдив
Отговори официално ще се публикуват в 16 ч.

# 294
  • Варна
здравейте и от нас -  и моя второкласник беше на Кенгуруто - какво сме направили незнам, ама детенце си го почерпих  ей така на - за здраве  Laughing та сега се прибираме - и ние бяхме в Спортното във Варна - всичко са им взели на децата - даже ми каза, че и в джобовете са им бъркали Shocked

директора на МГ преди състезанието каза утре вечер да чакаме евентуално за задачките и отговорите newsm78

Ели ти откъде имаш отговорите  Rolling Eyes

# 295
  • София
Не, нямам ги.Видях, че eli го е написала това и затова я питах, ако ги има да ги пусне.
И при нас не са им ги дали да ги изнесат.

# 296
имам задачите,но не знам как да ги кача   Embarassed

# 297
И как точно очакват децата да помнят на коя задача как са отговорили? Сигурно има и такива деца де, но моето не е от тях.  Grinning
Да им бяха дали поне по една резервна матрица да си изнесат отговорите. Сега всичко се превръща в чисто гадаене - нямаме условия, няма откъде да видя кои отговори е отбелязал...
имам задачите,но не знам как да ги кача   Embarassed
За предпочитане е да не ги качваш. Миналата година десетина дни след провеждане на състезанието ме заплашиха със съд, ако не сваля задачите и отговорите ( нищо, че ги имаше на поне още три сайта). По-добре апокрифно - по мейла.  Grinning

# 298
  • София
eli, пусни ги на личните или и това не можеш?

# 299
Моето дете за пръв път си е преписало отговорите на листче и си го е прибрало в джоба Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт