Математически турнири - 8

• 49 385
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
има по-лесно обяснение на 14 задача:
4 задачи по 1 точка дават общо 4 точки
следователно остават още 6 задачи
една вярна и една грешна дават 0 точки
6:2=3 следователно трябва да е решил вярно още 3 задачи и стават общо 7 верни

# 436
Новак съм, но следих коментарите. Някой не намери ли все пак задачите за 5кл. навсякъде цари затъмнение.

# 437
И аз търся задачите за 5 клас, но без успех. В училище са им взели всички листи, дори и черновите.

# 438
  • хасково
Пак съм разочарована от това Кенгуру.  Отново отпечатването на задачите е било под всякаква критика. Децата изобщо не са виждали къде са потъмнените квадратчета. Миналата година освен това и в една задача имаше и повтаряш се отговор. Само дето даваме по 7 лева и накрая дори задачите не можем да видим.
Моля ви, ако има някой задачите за 5 и 6 клас да ги качи!

# 439
Намерих задачите от 5-6 клас на руски. Но сина ми казва, че не са съвсем еднакви и няма отговори.
http://www.prime-search.com/zadaniya-matematicheskogo-konkursa-k … a-shkolnikov.html

# 440
Някой има ли задачите за 5-6 клас?

# 441
  • София
Сега реших задачите за 3-4клас.На детето на Master са верни всички без 17та-където отговора е С,а за 21ва не съм съвсем убедена,кой е верният. Peace Моя има 6 грешки Rolling Eyes като е объркал 1ва #Crazy задача.Това вече му се превръща в специалитет,почти на всички състезания я греши тази 1ва задача ooooh!
Master ,браво на синчето smile3501

# 442
  • София
Сега реших задачите за 3-4клас.На детето на Master са верни всички без 17та-където отговора е С,а за 21ва не съм съвсем убедена,кой е верният. Peace Моя има 6 грешки Rolling Eyes като е объркал 1ва #Crazy задача.Това вече му се превръща в специалитет,почти на всички състезания я греши тази 1ва задача ooooh!
Master ,браво на синчето smile3501

И аз реших задачите, но според мен на 19, отговорът е С (подредих четири зарчета и ги огледах), а не В, както е написало и моето дете, а за 21 според мен и С и Д са възможни отговори (друг е въпросът, че сме оградили В незнайно защо).

# 443
3-4 клас
1-C; 2-C; 3-B; 4-E; 5-B; 6-A; 7-D; 8-C; 9-B; 10-B; 11-B; 12-E; 13-D; 14-E; 15-C; 16-B; 17-C; 18-A; 19-C; 20-E; 21-D; 22-A; 23-E; 24-D

# 444
При нас утре е спортен ден, а участницине в Кенгуруто са освободени , защото започват от 9.00ч.  да се потят над задачките Wink

#Crazy Е това вече е върхът на сладоледа ooooh!
Да, така беше.Синковеца ми се обади в 10.10ч , че е готов bowuuи бил предпоследен, а той обикновено излиза много рано.А пък хич не съм се сетила да го питам, дали са били много шумни останалите от учащите.

# 445
http://smb-ruse.com/materials/EK_11.html
Предвидено е и качване на отговорите, но към момента още ги няма.

# 446
  • София
21-с:

3-4 клас
1-C; 2-C; 3-B; 4-E; 5-B; 6-A; 7-D; 8-C; 9-B; 10-B; 11-B; 12-E; 13-D; 14-E; 15-C; 16-B; 17-C; 18-A; 19-C; 20-E; 21-D; 22-A; 23-E; 24-D

Съгласна съм с теб. Моят човек е сбъркал прословутата 21, като е прочел МОЖЕ, а не НЕ МОЖЕ и
отговорил набързо А. Т.е. той твърди, че има само една грешка. А дали е така ... МОН ще ни каже  Simple Smile

# 447
Хайде малко прясна информация и от Габрово. При нас са им събрали всичко- и задачи, и чернови. Сега дори няма да можем да проверим кои задачи е решил и на кои е допуснал грешки. Вече всичко е в ръцете на проверяващите и разчитаме на коректността им.  Peace
Иначе за около час си е решил всичко, понеже задачите били много лесни.  Joy
И при нас е така.....Поне няколко дни ще съм спокойна, че после  #Cussing out

# 448
При нас утре е спортен ден, а участницине в Кенгуруто са освободени , защото започват от 9.00ч.  да се потят над задачките Wink
Кое е това училище???

И ние имаме спортен ден и никой не е казал, че децата, които са на Кенгуру от 12,00 ч., са освободени. Въпреки, че не са, ние няма да ходим на спортния полуден. Каква концентрация ще има после?
4-то проф." Дж.Атанасов" в Дружба.

# 449

По-скоро ми прилича на шегичка или на грешно разбрана информация.Все пак РИО София има някаква заповед която трябва да е еднаква за всички у-ща където се провежда Кенгуруто.

Е, хайде стига, изобщо не съм се шегувала...нито пък недоразбрала...лично с математичката им говорих, защото беше болен и занесох бележката..........
Темата мисля, че не е шеговита Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт