Математически турнири - 8

• 49 297
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
това е бланката, която се проверява и каквото е попълнило, това се приема за отговор

# 496
Дидева, Макси какво казва?
Нищо не казва ( освен това, което повтаря винаги - лесни бяха, реших ги, а пък после се оказва поне с няколко грешки Grinning) Ние не коментираме задачите непосредствено след състезание. Евентуално, ако пуснат отговори само сверяваме и си чакаме резултата. Два-три дни по-късно преглеждаме само сгрешеното. Този път и това няма да можем да направим, тъй като са им събрали работните листи и черновите. За съжаление  габровци страшно се забавиха с резултатите. Свикнала съм да ги публикуват още в деня на състезанието. Не, че очаквам кой знае какво, но поне да свалим напрежението.
Поздравления за Божидар! Не са много децата, които показват че математиката може да се развива и извън големите градове!

# 497
Здравейте! Чета ви отвреме навреме и мисля, че ще ставам и по-редовна, че сега започвам наново началния курс с моя първокласник. Въпросът ми е, тъй като се чудя дали да го пробвам на великденското, тази книжка върши ли работа: http://www.book.store.bg/p11324/matematicheski-systezania-v-test … nka-elenkova.html или съдържа само тестовете, които така или иначе ги има в нета. Има ли и други задачи в него?

# 498
При нас снощи са публикували резултатите. По памет бяхме проверили отговорите и очаквахме 100 точки. Оказа се, че имаме 95. Днес ще си вземем листята със задачите и ще видим какво е объркал. Със сигурност на 21 сме чели "може" вместо "не може".  Непрекъснато повтаряме чети внимателно, но...
Лично аз предпочитам книжката вместо непрекъснато да печатам. Ние я ползваме.

# 499
  • София
 Това са задачите за втори клас на Кенгуруто
http://dox.bg/files/dw?a=442cbc393d  

Много благодаря!
Довечера ще решаваме пак, защото като гледа вашите отговори, ми ги издиктува почти същите...
А по черновата му гледам, че не баш тъй Simple Smile

А резултатите ни казаха, че ще изнесат до няколко дни.

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 09:18 от Пепеляши

# 500
В добрич също няма резултати от кенгуруто .

# 501
  Това са задачите за втори клас на Кенгуруто
http://dox.bg/files/dw?a=442cbc393d

Страхотно! Мерси! Моят син така ми обясни задачите, че нищо не разбрах...Само ми каза, че госпожата (класна на друг клас), която ги пазела се карала..."И за какво се кара?" - "Кара се на някои деца, че не си решават правилно задачите..."

# 502
# 503
Честита първа пролет на всички.
В неделя ме нямаше и съм изумена колко много сте изписали. Чудесно! Само мога да се радвам на интереса към математиката. Този път - нямайки задачите и нашите отговори, ще е пълна изненада резултата на детето. Затова и аз тръпна в неочакване да излезе класирането. Но то и толкова чаканици -олимпиади и състезания.........та чак претръпвам вече. Синковеца със сигурност.

Здравейте! Чета ви отвреме навреме и мисля, че ще ставам и по-редовна, че сега започвам наново началния курс с моя първокласник. Въпросът ми е, тъй като се чудя дали да го пробвам на великденското, тази книжка върши ли работа: http://www.book.store.bg/p11324/matematicheski-systezania-v-test … nka-elenkova.html или съдържа само тестовете, които така или иначе ги има в нета. Има ли и други задачи в него?

Ние имаме тази книжка, но всичко, което е вътре, го има и в нета. Така че - както ви е най-удобно. Сега ползвам книжката за малката, с баткото бяхме на "разпечатки".
Дидева, с радост виждам, че вестите отново идват най-вече от теб. Очакваме да ни зарадваш днес, утре........абе, тръпнем!!!

# 504
Току-що ми се обади детенце - имал 135 точки, което значи три сгрешени задачи. 5 клас - 107 , Сф.

# 505
  • София
Току-що ми се обади детенце - имал 135 точки, което значи три сгрешени задачи. 5 клас - 107 , Сф.

Поздравления за класирането на националния кръг!
Да не би в 107 ОУ да са излезли вече резултатите?

# 506
Очакваме 110 точки (4 клас) - 2 сгрешени задачи -  първа задача е една от сгрешените   Joy (не се изкоренява лесно любимия специалитет - "наум")

# 507
Да, казали са им ги в 107, може би неофициално, но .....все е нещо. Лошето е, че не стигат точките за 2 кръг. Миналата година имаше само една сгрешена, сега 3...........кофти. Колкото - толкова.

# 508
И ние очакваме 110 точки (4клас) сгрешени 19 и 21 зад. и не се знае дали ще се класираме за втори кръг .

# 509
mell, случайно да знаеш нещо за Варна

Общи условия

Активация на акаунт