Математически турнири - 8

• 49 108
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Някой има ли информация кога да чакаме резултати от Кенгуруто за София?

# 646

При нас - 107мо казаха, че в петък ще носят протоколите. Така че ако всички ги занесат в петък, най-най-рано понеделник следобед, оптимистична прогноза.

# 647
  • ride my bike...
a Варненското кенгуру? Rolling Eyes

# 648
  • София

При нас - 107мо казаха, че в петък ще носят протоколите. Така че ако всички ги занесат в петък, най-най-рано понеделник следобед, оптимистична прогноза.

Мъка! Сега разбирам какво им е на варненци с чакането на резултатите от олимпиадата.

# 649
Моята информация за явилите се в СМГ е за събота, както нямаме и курс, дано не се разходим напразно...

# 650
В Пловдив май ще сме последни...И от олимпиадата,и от Кенгуруто-ни вест,ни кост.Дори в София където учстниците са няколко пъти повече са готови резултатите.Браво на всички,които са се представили добре  Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 12:08 от ivka2000

# 651
  • Варна
аз звъннах в МГ относно резултатите от Кенгуруто - и  ми дадоха кратък и ясен отговор - НЯМА ДА Е СКОРО - така, че мили варненци - въоръжете се с търпение - каквото и да значи това

# 652
аз звъннах в МГ относно резултатите от Кенгуруто - и  ми дадоха кратък и ясен отговор - НЯМА ДА Е СКОРО - така, че мили варненци - въоръжете се с търпение - каквото и да значи това

Нищо изненадващо... Sad
Въпреки че преди състезанието казаха - в началото на тази седмица, най-вероятно до сряда...
Можем и до април да чакаме, но поне да не беше това настройване за сряда. Ами остава да се радваме на други неща Simple Smile

# 653
  • Русе
някой беше питал дали може да се види работата на детето - може. аз днес ходих да видя работата на моята - както предполагах - не я е описала на листа на беловата - хак да и е. намалили са и точките - за другия път да си знае. а на другта задача - бъркала поправяла - нищо не се разбира. иде ми да я удуша. но айде да са живи и здрави.

# 654
|Днес класната на моят син е върнала черновите от Кенгуруто (София, 150 ОУ). Казала е, че официални резултати още няма.Иначе пак сме се изложили - 100 т. Все нещо не доглеждаме.

# 655
Гледам, че нещо ви доскуча.
Имаме ли чакащи за Кенгуруто  от Враца?
Има първокласник с 80 точки.

А от Добрич?

# 656
И в уч-щето на сина ми имаше днес разлепени резултати.
Става въпрос за 4-то в София.

# 657
Поздравления за успехите на всички деца!
Фран, блестящото представяне!   bouquet

# 658
  • Русе
в русе математичката я няма и не знаят защо (озадачих се, пък и не съм ги питала), този който поддържа сайта каза че нищо не му е дадено за публикуване, а като звънях една супер нелюбезна дама каза "като виждате че не се вдига телефона, моля не настоявайте толкова дълго" - интересното е че на този телефон са 6 експерти - къде ли са всички. най-вероятно работят - може би над себе си.
а децата - ще си почакат

# 659
  • Варна
браво на първокласника - страхотен резултат - моят син възкликна "Мамооо, това дете е гений" Grinning

с една приятелка случайно се засякохме в училището на сина им - и тя е звъняла в РИО - оттам и казали - резултати най-рано след 25-ти - еее, ще чакаме петъка Wink

Общи условия

Активация на акаунт