Математически турнири - 8

• 49 080
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Като се има предвид обстоятелствата на провеждане на ЕК тази година - между две смени...нищо чудно да са по-слаби резултатите.
Абсолютно вярно. Току-що си направих труда да погледна миналогодишното национално класиране. Тогава състезанието беше проведено при нормални условия.
 Има 6 максимални резултата - от Бургас, Варна и София. За тези градове тази година все още нямаме резултати.
Пак за 2010 има 6 резултата по 115 точки. Тази година само в Русе има 4 такива резултата.
Така, че според мен за сега резултатите се движат в съвсем нормални граници.

# 706
Някой знае ли нещо ново за Варна?

# 707
Да. Току-що публикуваха резултатите отолимпиадата.

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 15:24 от Анонимен

# 708
някой беше питал дали може да се види работата на детето - може. аз днес ходих да видя работата на моята - както предполагах - не я е описала на листа на беловата - хак да и е. намалили са и точките - за другия път да си знае. а на другта задача - бъркала поправяла - нищо не се разбира. иде ми да я удуша. но айде да са живи и здрави.

А къде точно може да се види? В училището, в което е бил на олимпиада или някъде другаде? Все пак ще бъде полезно да знаем за какво са ни взели точки при решени задачи. Благодаря предварително.

За София, работите от ОМ могат да се проверят в РИО, при старшите експерти по математика, работите на децата са изпратени вече при тях. Любезни са и дават информация по телефона.

На мен ми казаха, че проверка за София може да се направи до петък. Работното време е 9:00-12:00 и 14:00-17:00 часа , стая 410

# 709
  • Варна
Дидева страхотна си  Hug - аз точно ровех в сайта на РИО-Варна и гледам няма нищо и се върнах тук и гледам ти си пуснала линк с резултатите - точно секунди разлика - и във Варна при 4-ти клас няма макс резултат или поне аз не видях - явно задачите доста са ги затруднили децата - нищо, че ние далеко, но ме загложди любопитството и смятам да им хвърля един поглед
но пък миналогодишните - сега петокласници, които се бореха за МГ и си  ги приеха заслужено децата са повече от блестящи

# 710
Да. Току-що публикуваха резултатите от олимпиадата.  Grinning
Само едно момиче от 4-ти клас е решило ребуса... Shocked

# 711
Две са. Но наистина няма максимален резултат. 18 точки е най-високият.

# 712
Две са. Но наистина няма максимален резултат. 18 точки е най-високият.
Пак не доглеждам... Права си - 2 са! Embarassed

# 713

Доста деца и в София са го решили, но критериите за описване са сериозни..

# 714
Здравейте, преди малко видях, че са излезли резултати от Кенгуруто за 119-то училище в София.

# 715
  • Русе
Дерзайте майки от Русе!  
Експертката по математика ще бъде в болнични поне до понеделник, така че резултати
най-рано тогава. Ей безценни хора са това експертите   няма кой да ги замести и един протокол от олимпиада се оказва много секретно нещо.

# 716

Доста деца и в София са го решили, но критериите за описване са сериозни..

да, така е. И мойто дете го е решило, ама не го е описало и затова има 2 точки. Ще е за урок  Wink

# 717
Здравейте, нашият синковец е 1-ви за 2-ри клас в Габрово, но е с 75 т. Дали ще му стигнат за националния кръг на Европейско кенгуру?

# 718
Ами, доколкото си спомням - 2 клас не ходят на национално (поне беше така - 2008 - моят тогава беше 2 клас, имаше 80точки и не ходи). Но проверете пак да няма промяна.

# 719
Да се отчета от Варна-все пак доста поизписахме покрай чакането на резултатите.
Моето дете е с 9 точки.Разстрои се като и казах.По принцип като излязоха критериите тя изобщо не искаше да ги погледне.Само ми каза дадох всичко от себе си.На всички задачи има точки-дори и от ребуса 3 въпреки че не е уцелила отговора-явно е описала етапи от решението.

Общи условия

Активация на акаунт