Мъжът Стрелец...

• 109 784
  • 490
  •   1
Отговори
# 90
gardje изчисти си кутията, че искам да ти пиша а е пълна.

Sorry за spama.

# 91
Едно не искайте от Стрелеца момичета - брак, обвързване, постоянство във връзката. И една съществена компонента - еднообразието. Т.е. имам в предвид една жена колкото и различна да е си остава една и съща. Новата може да не е по-хубава ма е нова. В тази връзка най-сполучливата ми, продължителна и интересна връзка беше с дама-близнаци, същите като мъжете стрелци. Но тя приключва когато близначката поиска по-сериозна ангажираност а този момент неизбежно идва. Извън този аспект сме чудесни приятели, сериозни в работата. Разсъждавайки по себе си и по мнение на бившата съпруга сме чудесни бащи но не ставаме за семейство. Толерантни сме, не забраняваме онова, което искаме да ни е разрешено. И за да не губим времето на поразената се оттегляме за да си оправи живота, не е бягство.
П.С. Да ме прощава Li13 но събиранията и разделите ще продължат докато на Стрелеца му хрумне по-добра идея. И никога няма да се отървеш от него. Той ще идва и ще си тръгва когато поиска и ти нищо няма да можеш да направиш.

# 92
Scooba,
Много правилно описа нещата. Точно така е. По-добре от това няма накъде. Тежко ми и горко!!! ooooh!

# 93
Моят Стрелец беше този, който държеше на семейството, брака и т.н.
И аз не съм го очаквала от Стрелец, ама на, късмет. Rolling Eyes

# 94
Беше или все още държи???

# 95
е, още, ама все пак сме женени само от 6 месеца  Mr. Green

# 96
Scooba,
Много правилно описа нещата. Точно така е. По-добре от това няма накъде. Тежко ми и горко!!! ooooh!

Благодаря за обективното мнение Li13   bouquet
Страшни егоисти сме мъжете-Стрелци. И аз осъзнавам че не може да си тръгвам и връщам когато ми хрумне но как да се спра като все ме приема. А сте толкова сладки и бъбриви. Едва наскоро, след 2 години ,,иди ми-дойди ми,, ми омръзна и вече не й се обаждам или появявам. Приготви си 2 години...

# 97
е, още, ама все пак сме женени само от 6 месеца  Mr. Green

Ние 10 години. И един ден ми писна и се изнесох. После се върнах, пак си тръгнах. Но винаги съм на нейно разположение, все пак е майка на сина ми. Но никога не съм й пречил в личния живот. Каквото е позволено на мен е позволено и на нея. Подарявам й свободата Simple Smile
П.С. Ма сме великодушни Стрелците... Кога и да ни застреля човек все ще е късно  #2gunfire

# 98
Ако ми спретне такъв номер, жална му майка  Mr. Green Joy

# 99
Ако ми спретне такъв номер, жална му майка  Mr. Green Joy

Ще ти спретне, рано или късно. Природа...
Аз 10 години си хойках но никой не разбра. Но на 10-тата вече не ми беше достатъчно, исках СВОБОДАТА си.
Нищо няма да му направиш защото оставаме приятели с бившите си. Като приятели мисля сме по-ценни отколкото във връзка, това не е за нас, има си мъже-домошари за тая работа, дай ни на нас да хванем пътя, няма значение накъде

# 100
Браво бе  Scooba
Мисля че не е редно да се използва зодията за оправдание  за такива сериозни неща Tired 

# 101
Браво бе  Scooba
Мисля че не е редно да се използва зодията за оправдание  за такива сериозни неща Tired 

Дали търся оправдание LOST...Въпроса е риторичен, опитвам се да й извадя главата от пясъка.
Въпроса е какъв родител е смятам аз а не дали кръшка или не. Важното е да може да се разчита на него. Брака е за ,,успокоение,, на жените и няма нищо общо с отговорността като родител. Развода или кръшкането не те освобождават от родителските отговорности

Последна редакция: вт, 18 ное 2014, 15:36 от Анонимен

# 102
Здравейте, влизам в темата, че го закъсах с един стрелец  Laughing познаваме се от половин година, но все се засичаме случайно.. Знам, че той няма да поеме инициативата, и по ред други причини.. мисля да му кажа аз да излезем, но така и не разбрах какво му се върти в главата за толкова месеци  Crazy не знам как трябва да се подходи с подобен човек - дали да действаш директно или бавно и заобиколно. Освен зодията, е стеснителен и не особено разговорлив. Моля някой желаещ с опит с тази не лека зодия да даде съвет  Simple Smile

# 103
Здравейте, влизам в темата, че го закъсах с един стрелец  Laughing познаваме се от половин година, но все се засичаме случайно.. Знам, че той няма да поеме инициативата, и по ред други причини.. мисля да му кажа аз да излезем, но така и не разбрах какво му се върти в главата за толкова месеци  Crazy не знам как трябва да се подходи с подобен човек - дали да действаш директно или бавно и заобиколно. Освен зодията, е стеснителен и не особено разговорлив. Моля някой желаещ с опит с тази не лека зодия да даде съвет  Simple Smile

моя е стрелец и направо си дойде при мен и каза : Харесвам те , хайде да се видиме насаме Grinning

# 104

По мои наблюдения няма да е лошо да си откровен и директен, но все пак всеки е различен.
То и аз се чудя как да се държа с мъж Стрелец.  Crazy
Единият ми познат обича да му се казва всичко право в очите, но другият - тъмна Индия е ... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт