Мъжът Стрелец...

• 109 768
  • 490
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Изобщо не искам да те обиждам, на мен изказа ми е такъв. Няма какво да ми се обясняваш Bowtie

# 376
Както казх и да искаш не можеш, а пък и никога не се обяснявам, на никого.
Идеята бе да представя себе си същността си доста шарения си живот и всички хора участващи във форума да изкажат мнение, не опитвам се да бъда максимално реалистичен, не да показвам единствено хубавите черти от себе си, а повярвай ми от опит зная , че всички хора са долни, и мръсници в по малка или по голяма степен, малко са тези които могат да го кажат съвсем открито обаче, а тук виждам още една черта от зодиакалния си знак. Честност и прямота.

# 377
Здравейте! И аз тук - в темата за стрелците, понеже има един стрелец, който много ме озадачава и не мога да му хвана спатийте Grinning
Историята ни е вече от почти 2 години. Казвам история, защото връзка не сме имали ( и след прочетените мнения разбирам, че това им е практика на тях - без обещания за вечно щастие )
Запознахме се в малко сложен период за мен. Започнахме да се виждаме, всичко вървеше добре. Той не беше досаден и в началото много ми допадаше това негово качество, но с течение на времето това прекалено не досаждане ( един ден ме търси, два - не, примерно ) взе да ме тормози. Исках да се виждаме и чуваме по - често. (Да вметна само, че заради моя сложен период, когато се запознахме пострада и той - косвено.)
Аз съм директна - зодия овен съм. И му казах, че искам и очаквам нещо по - сериозно. Е, той се отдръпна. Не съм го молила след това, не съм го търсила. Той също.
Това се случи в рамките на 4 месеца.
След известно време ( не помня точно колко ) - той пак ме потърси, а аз хак ке съгласих. Пак стана същото - аз исках повече интерес и сериозност от негова страна, той пак се отдръпна. Мина доста време, не се виждахме, а само поддържахме контакт в соц.мрежа.
Имаше и период в който спряхме напълно да се чуваме.
И сега пак наново - онзи ден се обади - ей така от нищото.
Видяхме се, говорихме. Този път ми каза, че искал да бъде по - различно, да ми отделял повече време и искал да опитаме пак. Аз повярвах, защото никога не ми беше казвал такова нещо. Никога не ми е обещавал нищо.
Е, пак стана както преди Grinning
Стана ми обидно, че ми е казал неща, които не изпълнява и че е същото като преди и му го казах. От своя страна той ми отговори, че как съм видяла за толкова кратко време, че е същото като преди. Ама аз не веднъж съм го минавала тоя път и някак си знам, че е така.
Сега не ме търси. Нито пък аз. Ей така си останаха нещата - наполовина ( поне за мен )
Големия въпрос е - защо се връща? Защо се връща след като знае аз какво искам и той не може да ми го даде?
Хубав и успешен мъж е - има много кандидатки
Какво го връща при мен?
Признавам - слабост ми е и затова толкова се вълнувам и търся ли търся всякакви отговори. Grin
Благодаря! Flowers Hibiscus

# 378
Не съм сигурен , че ще получиш желания отговор , вариянтите са много. Търси те защото вероятно си му слабост, но пък не желае да продължи за да не те нарани или разочарова ако не се чувства сигурен в себе си, би било несправедливо (поне за мен справедливостта е ужасно важно нещо). Има и друг вариянт, лично наблюдение върху самия мен. Мисля , че има истина в това което се казва за нас относно насладата и тръпката която носи самото ухажване (лова и преследването) тя е най силната и това е най интересното, истина е , че ако обекта падне прекалено лесно може да бъде разочарование и човека да се изпари така както е дошъл.  Та в този ред на мисли ти си недовършен проект, все още не си завойувана, а това поддържа интереса. Знам, че звучи една идея грубо, но повярвай ми има ли поставена цел достойна за интереса му , докато не получи това което иска няма да се откаже, ще пробва пак и пак и пак и то с подходи с които вероятно никога не си се срещала до сега. Винаги нещо оригинално различно и омайващо. Привидната отвеяност е наистина само привидна, може да ти се стори по някога , че дори не те слуша , но той те чува и съм сигурен, че без да осъзнаеш вече си издала какво , как харесваш , а това са инструменти които ще бъдат използвани и то умело и винаги в подходящия момент. 🙂🙂🙂.

# 379
Не съм сигурен , че ще получиш желания отговор , вариянтите са много. Търси те защото вероятно си му слабост, но пък не желае да продължи за да не те нарани или разочарова ако не се чувства сигурен в себе си, би било несправедливо (поне за мен справедливостта е ужасно важно нещо). Има и друг вариянт, лично наблюдение върху самия мен. Мисля , че има истина в това което се казва за нас относно насладата и тръпката която носи самото ухажване (лова и преследването) тя е най силната и това е най интересното, истина е , че ако обекта падне прекалено лесно може да бъде разочарование и човека да се изпари така както е дошъл.  Та в този ред на мисли ти си недовършен проект, все още не си завойувана, а това поддържа интереса. Знам, че звучи една идея грубо, но повярвай ми има ли поставена цел достойна за интереса му , докато не получи това което иска няма да се откаже, ще пробва пак и пак и пак и то с подходи с които вероятно никога не си се срещала до сега. Винаги нещо оригинално различно и омайващо. Привидната отвеяност е наистина само привидна, може да ти се стори по някога , че дори не те слуша , но той те чува и съм сигурен, че без да осъзнаеш вече си издала какво , как харесваш , а това са инструменти които ще бъдат използвани и то умело и винаги в подходящия момент. 🙂🙂🙂.

Благодаря за отговора! ☺
Истината е, че аз отдавна съм завоювана Grinning и той го знае много добре, защото както той е директен и откровен, така и аз. Та мисълта ми е, че съм му казвала какво е той за мен, какво искам и т.н.
Забелязвам обаче, че той не винаги казва всичко, което мисли. Това го отдавам на незаинтересованост. Оставя нещата, разговорите недовършени. Мислех, че стрелците са много по-директни, но явно за някои неща - не толкова. ☺ Но пък за разлика от други мъже, стрелците наистина не искат да заблуждават и да са несправедливи спрямо другите, което много уважавам. Аз съм на същия принцип. Обичам да съм точна и ясна.
Доста неща в първия пост съм спестила. Като например, че има една много голяма и важна разлика между нас двамата - религията... На моменти си мисля, че едно от нещата, които го дърпат е точно това. Явно осъзнава, че не е редно.. Стрелците сте умни и логични хора.

# 380
  • София
Стрелците не искат да заблуждават? И в същото време не ти казва нищо директно и те оставя без отговори? Съвземи се!

# 381
Стрелците не искат да заблуждават? И в същото време не ти казва нищо директно и те оставя без отговори? Съвземи се!

Напротив, той е единствения мъж, който е бил и все още е директен и откровен спрямо мен.Единствено това, което споделих в първия си пост мога да нарека заблуда от негова страна и тук имаш право, че може би ме е заблудил. Но директен винаги е бил! Никога не е обещавал вечно щастие за единия секс например, както много други мъже правят. Flowers Hibiscus

# 382
  • Тра-ла-ла
Това, че някой говори директно не винаги значи, че казва нещо смислено или вярно Whistling

# 383
  • София
То самия факт, че я държи в шах е достатъчен. Но любовта е сляпа Heart

# 384
То самия факт, че я държи в шах е достатъчен. Но любовта е сляпа Heart

Прав си! Че съм в шах - в шах съм, че любовта е сляпа - също ! ☺
Въпроса тук не е дали е директен. Става въпрос за това защо един мъж се връща и си тръгва? Какво означава това държание за един стрелец или въобще мъж ?

# 385
  • Тра-ла-ла
Става въпрос за това защо един мъж се връща и си тръгва? Какво означава това държание за един стрелец или въобще мъж ?
Няма еднозначен отговор. Някои мъже, без оглед на зодията, обичат да си играят на "иди ми - дойде ми"и четкат его. Други са несигурни и т.н. И не винаги си струва да търсиш причината. Толкова много пъти е идвал и си е тръгвал...не знам как търпиш, че и още да имаш тръпка  Crazy

Оправи си цитатите. Пиши след [/quote], а не преди него  Peace

# 386
Става въпрос за това защо един мъж се връща и си тръгва? Какво означава това държание за един стрелец или въобще мъж ?
Няма еднозначен отговор. Някои мъже, без оглед на зодията, обичат да си играят на "иди ми - дойде ми"и четкат его. Други са несигурни и т.н. И не винаги си струва да търсиш причината. Толкова много пъти е идвал и си е тръгвал...не знам как търпиш, че и още да имаш тръпка  Crazy

Оправи си цитатите. Пиши след
, а не преди него  Peace
[/quote] Благодаря за отговора!
Тръпката явно я има точно заради това "иди ми - дойди ми" 
А и сигурно не съм единствината, която е привлечена от такъв мъж... този, който ти бяга и никога не си сигурен какво да очакваш ☺
Абе, хем боли, хем сърби Grinning

Извинявам се за цитата! Дано сега съм го направила както трябва! ☺

# 387
  • Тра-ла-ла
Не бъди сигурна, че винаги "иде ми - дойде ми" значи тръпка към обекта. Ккато ти писах - най-често е чесане на егото. Да види мъжа, че още го харесват, че някоа клета женица му кълве и има чувства.

Не знаеш какво да очакваш от такъв мъж?! След второто връщане и оттегляне - едно голямо НИЩО Peace

# 388
Аз  съм жена скорпион обвързана с мъж стрелец вече повече от 10 години. Връзката ни започна след 3 годишна игра на котка и мишка - време, през което се надпреварвахме да си показваме непукизъм и незаинтересованост и в същото време непрекъснато се търсехме. Имахме и други авантюри през тези 3 години, както аз , така и той, но съдбата .... Един ден просто осъзнах, че това е мъжът за мен. Обадих му се да се видим, казах му "Обичам те", той ми отговори, че съжалява, но не може да каже същото Joy , а аз му отвърнах, че не ми пука. И точно този момент беше началото на съвместния ни живот.
По-голяма тръпка, привличане и страст не съм изпитвала с никой друг. Надявам се така и да продължи.
Признавам си, че съм работохолик и си пренасям проблемите и настроенията от работа вкъщи, нещо, което той никога не прави. Признавам си, че и на моменти неговото пренебрежение и отлагане на работни ангажименти ме кара да беснея и единственото, което помага  е да вляза в ролята на секретарка и да подредя и организирам бумащината, за да прояви желание да продължи. Признавам, че е много по-общителен от мен, може да говори с всеки за всичко без задръжки, без скрупули. Постоянно някой го търси за съвет, за мнение, за купон, за сбирка, за работа - за всичко. Много е търсен Laughing винаги е в центъра на събитията, но и признавам, че никога не ме пренебрегва заради някого или нещо.

# 389
Не бъди сигурна, че винаги "иде ми - дойде ми" значи тръпка към обекта. Ккато ти писах - най-често е чесане на егото. Да види мъжа, че още го харесват, че някоа клета женица му кълве и има чувства.

Не знаеш какво да очакваш от такъв мъж?! След второто връщане и оттегляне - едно голямо НИЩО Peace
А, тръпката е от моя страна 😂 за него - не знам..
Може и егото да си чеше, ама защо пък при някоя, която вече е в списъка.. Grinning  За очакването не знам. Понякога хората усещат някакви неща. Може да не се казват на глас, но се усещат... Та затова явно е и очакването, но може и да бъркам! ☺

Общи условия

Активация на акаунт