Пазарувате ли онлайн?

• 17 321
  • 65
  •   1
Отговори
# 30
Аз  не. Ръководя се от принципа "Око да види, ръка да пипне".

# 31
Аз доста често си пазарувам он -лайн , най-често обувки и часовници (доста по евтини са) Има и доста изгодни дрехи , но с тях е доста по трудно да ги олучиш.
Така че съм твърдо ЗА! Wink

# 32
Аз  не. Ръководя се от принципа "Око да види, ръка да пипне".
И аз съм така! Не видя ли с очите си нещо, не го ли пробвам- НЕ! Един единствен път си поръчах едни чехли и... не ми харесаха особено.

# 33
 Има много негативни мнения за онлайн пазаруването, но oт мой личен опит мога да кажа че все съм попадал на сайтове от който съм намирала това което искам Simple Smile съм доволна не съм подала на ментета, като се има напредвид, че всяка седмица ми идва някаква нова идея за нещо Simple Smile

# 34
ми azsum сподели някой сайт от който си заслужава да се позарува, щом имаш такъв богат опит!  bouquet

# 35
ми azsum сподели някой сайт от който си заслужава да се позарува, щом имаш такъв богат опит!  bouquet
Да, наистина! Hug

# 36
Нашето семейство пазарува често онлайн. Аз купувам предимно кучешка храна и аксесоари за кучето, екипировка за езда и други подобни, свързани с хобитата ми, а мъжът ми постоянно поръчва дрехи и спортни обувки. Много сме доволни, за сега има само един лек гаф с едни дънки, които трябваше да са един цвят, а дойдоха съвсем друг. Но определено онлайн изборът е много по-голям и е по-удобно!

# 37
аз купувам неща-книги, аксесоари , които и няма в БГ, но митниците ме скапват... #2gunfire

# 38
И аз пазарувам онлайн.Почти всичко.Имала съм несполучливи поръчки.Но това е рискът понякога  Laughing

# 39
Не съм привърженик на този тип пазаруване ,но ако ми се наложи бих го направила .

# 40
Случвало ми се е няколко пъти. Действително е доста удобно и изгодно в мн от случаите, но не съм свикнала и не мога да кажа, че го предпочитам. Peace

# 41
  • София
Пазарувам, да и то редовно. Козметика, парфюми и книги най-често. Дрехи и обувки също съм купувала, пъзели и играчки също . Много по-изгодни излизат нещата, когато се регистрираш в даден сайт ползваш различен процент намаление, спестява ми време , абе с две думи съм фен  Laughing.

# 42
Да, наистина! Hug
Аз също бих желал да сподели някой сайт ,по вашите думи съдя че е много лесно ,удобно и по евтино и мисля да пробвам въпреки ,че не съм много на ясно  с начина на плащане  newsm78

# 43
Пазарувам, да и то редовно. Козметика, парфюми и книги най-често. Дрехи и обувки също съм купувала, пъзели и играчки също . Много по-изгодни излизат нещата, когато се регистрираш в даден сайт ползваш различен процент намаление, спестява ми време , абе с две думи съм фен  Laughing.

А би ли дала някой сайт Praynig Аз за дрехи досега не съм се осмелявала да купувам онлайн. newsm78

# 44
  • София

А би ли дала някой сайт Praynig Аз за дрехи досега не съм се осмелявала да купувам онлайн. newsm78

От Dress for less съм пазарувала. Иначе най-много пазаруват от Sportsdirect.com  и от laredoute.fr . Тук има теми за тези сайтове и начините за поръчка, мита, кодове за намаления и т.н. Потърси ги в подфорум пазаруване от чуждестранни сайтове  Peace

Общи условия

Активация на акаунт