Пазарувате ли онлайн?

• 17 321
  • 65
  •   1
Отговори
# 45
Боже, изобщо не ми изглежда естествено да си купя нещо онлайн. Като вляза в магазин винаги започвам да пипам дрехите, да меря, как така ще си купя дреха, която дори не знам как ми стои и дали ще ми стане! В сайтовете използват някакви модели, на които обличат дрехите. Еми естествено, че на тях дрехата ще стои супер. Същото е и при бижутата, козметиката, не го ли видя на живо как изглижда, колко е голямо, няма начин да си го купя. Grinning Grinning

# 46
Здравейте и от мен! Много обичам да дискутирам тази тема Simple Smile.
Аз си пазарувам онлайн без проблем, но преди това трябва да съм сигурна във фирмата/марката/продукта.
Това, което най-често си пазарувам е: книги, хранителни добавки (от доказан производител), понякога дрехи, ваучери за менюта в ресторант (примерно)
Наистина ще е мнооого добре, ако в БГ има достъпно онлайн пазаруване за хранителни стоки Simple Smile, особено в Сф ще спести доста време.
Едно от предимствата на онлайн пазаруването за мен е, че си избирам на спокойствие точно това, което ми трябва и мога лесно да преценя (без "викащи" ме от рафтовете продукти) дали това, което купувам наистина е най-изгодното.
Успех на всички онлайн Simple Smile))

# 47
Бих искала да попитам има ли чуждестранен сайт за онлайн пазаруване на дрехи,от който да сте доволни? Лично аз съм си харесала този http://www.lightinthebox.com/ и наистина има много хубави неща,но ме е страх да не се окаже,че дрехите,които съм си поръчала,нямат нищо общо с изложените в сайта снимки newsm78

# 48
ДА основно от ebay.co.uc  i  amazon.co.uc
Купувам всичко от обувки дрехи козметика до прах за пране.
Много съм доволна

# 49
ДА основно от ebay.co.uc  i  amazon.co.uc
Купувам всичко от обувки дрехи козметика до прах за пране.
Много съм доволна

Много ти благодаря за препоръката   bouquet  bouquet  bouquet

# 50
Бих искала да попитам има ли чуждестранен сайт за онлайн пазаруване на дрехи,от който да сте доволни? Лично аз съм си харесала този http://www.lightinthebox.com/ и наистина има много хубави неща,но ме е страх да не се окаже,че дрехите,които съм си поръчала,нямат нищо общо с изложените в сайта снимки newsm78
Аз наскоро открих пазаруването онлайн с поръчка от един много популярен английски сайт - www.asos.com. Доставката е безплатна и пристигат по пощата. Като цяло нещата са хубави и качествени, но трябва да се внимава с английските размери.

# 51
Пазарувам основно билети и книги. Има неща обаче, които предпочитам първо да видя, преди да ги купя.

# 52
От България пазарувам билети. Преди си изпатих с един онлайн магазин, от който ми донесоха потрошен телевизор и ме убеждаваха, че аз съм го счупила. А рамката му, която крепи монитора, беше направо на парченца!!! Все пак, успях да си взема парите след ходене до офиса им и повече не посмях...
Иначе постоянно си купувам книги от Английски магазин.  Simple Smile

# 53
От България пазарувам билети. Преди си изпатих с един онлайн магазин, от който ми донесоха потрошен телевизор и ме убеждаваха, че аз съм го счупила. А рамката му, която крепи монитора, беше направо на парченца!!! Все пак, успях да си взема парите след ходене до офиса им и повече не посмях...
Иначе постоянно си купувам книги от Английски магазин.  Simple Smile
и аз така си изпатих от един сайт, от който си поръчах часовник, донесе ми го куриер и след като го отворих видях, че стъклото му е счупено, последваха 5 дни на нерви и тел, разговори със куриерите и сайта докато се разберем кой ще ми върне парите, скъсих си живота направо; едва ли бих рискувала пак, не случайно око да види, ръка да пипне

# 54
доста неща пазарувам онлайн, особено откакто родих
но внимание - това води до пристрастяване  Peace
иначе пазарувам дрехи за принцесата от Английски сайтове, както и от български, пюрета, каши, храни пак за малката принцеса пазарувам от един бг-сайт, снимки поръчвам, както и албуми, абе доста нещица пазарувам онлайн - наистина съм пристрастена, затова  гледам да нямам пари по сметката че да не се изкушавам  Crazy

# 55
Пазарувам и аз, разбира се, някъде преди 6 години започнах. От amazon. co.uk, .de, .fr, защото много често нещата са същите, а цените са различни, или доставката също. Така че, често първо сравнявам. С ebay също намирала много добри неща. От България основно билети, а също и дрехи. Обикновено пробвам сайта с нещо малко и ако са коректни се замислям и за повече. Гледам да са български неща, китайско и турско виждам достатъчно по магазините и за 10 лв, така че не ми се занимава да ги чакам.

Един много готин сайт открих в Англия за козметика, от който си поръчвам, особено по-скъпите марки. Цените са добри, а доставката е безплатна - http://www.feelunique.com/.
От там съм си взимала много пъти. Особено ако някоя приятелка от чужбина ми препоръча нещо, което тук го няма.

Ако се сетя още добри адреси, ще пиша пак.

# 56
ами аз съм си поръчвала 2 пъти, от две различни места и като изключим, че едната поръчка се бави 2 месеца, съм доволна

# 57
Пазарувам онлайн когато ми е най-удобно. Най-често с наложен платеж. Например онлайн си поръчах прахосмукачката, съдомиялната, готв. печка, билки за отслабване, подматрачна рамка и т.н. Обикновено преди да направя някоя по-голяма покупка се ровя доста време из форумите, чета брошурите на продуктите и пр., докато реша какво искам. Така научавам каквото ме интересува и ми се обезсмисля ходенето до някой далечен магазин. Излиза ми по-евтино да поръчам така, отколкото да ходя до места като Младост-4, околовръстното или Красно Село. За домакинската техника обикновено има 5% отстъпка при поръчки онлайн, като доставката е 10 лв., т.е. спестяват се пари ако продуктът е по-скъп.
Онлайн купувам и самолетни билети на нискотарифни компании. Също ваучери от сайтовете за промоции, като ги плащам с изипей.

# 58
Аз в последно време си поръчвам от ,,Пингвините,, по 2-3 книги, че ми беше студено да ходя до тяхна книжарница.
Около нас няма близка такава и ми дойде много добре в студените дни да си почета в нас на топло и уютно Peace

# 59
Аз пазарувам и досега не е имало издънка - плащала съм и с карта, и с наложен платеж, и с еРау. Поръчвала съм парфюми, козметика, книги, дискове. Допреди 1-2 години основно поръчвах от Amazon uk, но доставката ми излиза солена, а и честно казано не ми се чака по 1-2 седмици, за да си получа поръчката, така че скоро не съм поръчвала от там. Напоследък си пазарувам козметиката онлайн от БГ - има сайтове, които предлагат безплатна доставка над определена сума, правят отстъпки, дават безплатни мостри, а и поръчката ми пристига за ден-два.

Общи условия

Активация на акаунт