Отговори
# 90
За подстригването мисля,че трябва да се подстрижа в най-скоро време и да се боядисам,че имам голяма нужда!  Grinning А за това да си намажеш ушна кал на устата,когато имаш херпес???.....хахахах

# 91
*Lucky*, това за ушната кал за първи път го чувам?!? Знам например да се натрие със златен пръстен newsm78

# 92
Аз също скоро го чух за първи път и доста гнусно ми се стори....и кой знае какво още ще чуя  Grinning

# 93
Е не просто ще ме уморите направо. Не мога да повярвам хората на какви неща се връзват.

# 94
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ЛЪКИ ще умра от смях със твоите смешки.   love001

# 95
Здравейте и от мен в новата темичка, много е хубава  Simple Smile
На мен пък ми казаха, че ако се подстригваш докато си бременна, ще му отрежеш пишлето и ще е момиче Joy това супер много ме разсмя
Междудругото вчера бях на ранен скринийнг и доки ми каза, че 80 % ще е момиче, което ме зарадва, въпреки, че най-важното е да бъде живо и здраво!

# 96
Хахаххахах  Joy  Joy  Joy
Чакайте сега и аз една смешка да кажа: майка ми като е била бременна с мен със затворени очи са я въртяли в кръг на улицата.От какъвто пол бил първия човек,който види когато си отвори очите такова щяло да бъде бебето  Joy Ама така е едно време като не е имало ехограф и хората са измисляли какво ли не за да предвидят пола

# 97
и без това не пиша често в тая тема  Embarassed ама да знаете, че чета всикчо!  Mr. Green Даже се връщам назад като пропусна  Laughing
Та сега съм се разписала и да кажа и аз съм на тема фризьор. При предната бременност бях полублондинка т.е. на кичури и си направих едни в началото и после чак като родих, НО сега съм черна  Mr. Green
Ще ходя на фризьор да ме постригва, ама какво мислите за боядисването  newsm78 Той използва някаква безамунячна, но пак ме притеснява дали е вредна  newsm78
Иначе алтернативата е да не се боядивам, което всъщност няма значение, защото не съм се боядисвала от 2 месеца и половина и не ми личи. Просто ми е много близък естествения цвят. Та да се боядисвам ли или не, какво мислите  newsm78

# 98
Според мене се боядисай с безамонячна,защото сега на слънцето съвсем ще си личи разликата.Аз по принцип този месец трябваше да си правя кичури по график,но ще оставя за другия за да мога после в края на август пак да си направя.Даже вчера ми щукна и да си сменя личната карта другия месец след,като си направя кичурите,че не се знае октомври месец на какво ще приличам.

# 99
И аз съм за боядисването  Simple Smile
Аз примерно съм руса и няма как да не се боядисвам, питах и ми казаха, че няма проблем!

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 16:50 от eva_sweetheart

# 100
Да не остана по - назад и аз да взема участие в темата за дивотиите, пък кой знае - може тази, която знам, да излезе вярна  newsm78 и така:

Онзи ден като се прибирах, на входа на блока срещнах една съседка, бременна в 6-тия месец и както си му е редът, почнахме да се оплакваме. Та казва ми тя, ужас, качила съм 14 кг. А аз така  Shocked къде ти качи? Изобщо не ти личат?
В действителност има само корем и дупе, дори физиономията й си е същата. Та по този повод тя ми казва, че бременните с момчета качвали на корем, дупе и бедра, а бременните с момичета - трупали и по ръцете и лицата и като цяло изглеждали по - пухкави. След което заключи, че най - вероятно и моето бебе е момче, понеже трупам предимно на корем  #Crazy

Това с ушната кал го бях срещнала в един бременлийски форум, не нашия, и там едно майче съветваше друго така да си лекува херпеса, а да не прибягва до лекарства.  Joy

Q-T, за съжаление това е БГ реалността. Аз изобщо не се и надявам някой да ми прави място или да има специално отношение към мен, но чак такова дебелокожие и арогантност не очаквах. Както и да е, да се надяваме това да са единични случаи и повече разбиране и уважение да срещаме от непознатите хора  Peace

ronisum, аз си се боядисвам при фризьор с амонячна боя, само в първите седмици ми ставаше кофти от миризмата, но оправяхме положението с кърпа на носа. Иначе при мен от хормоните ми стават по - светли корените от дължините, което ужасно много ме дразни, но няма какво да направя. То май само аз и фризьорката го забелязваме (или пък другите учтиво отричат Mr. Green), обаче каквито и мерки да взима тя при боядисването, винаги е едно и също. А съм с този цвят близо година от преди да забременея и никога не ми се е получавало това  Crossing Arms

# 101
за това с формата на корема съм склонна да повярвам. Мед. сестра на моя ДЖ.П предния път на дълго и широко ми разказа как през нейния 20 годишен опит никога не е грешала за пола. Обаче по коремът познава чак след 6 месец  Shocked
На тези с момчетата бил по-високо и по-щръкнал, като глътнал голяма топка. А на момичетата по-разлят пак голям, то е ясно, но не толкова щръкнал и остър.  Mr. Green т.е. ако носиш момиче се разширяваш настрани вк. и корема, а с момче просто стърчиш напред  Laughing
Е аз сега като още не стърча на никъде, не знам как някои хора разчитата само на солта, трябваше и мерки да ми вземат  Laughing
Ама как го описах само  ooooh!
Та в думите на съседката има доза истина мкар и нищожна  Laughing

# 102
Мацки, аз пък тръгнах на кормуване - не знам дали точно сега беше най-удачният момент, но няма как. Местим се в нова къщичка и тъй като тя е на много некомуникативно местенце, ще е хубаво да съм подготвена и на четири колела.
Lucky , количката която си избрала много ми хареса. Особено в лилаво (макар че все още не знам дали ще е удачно). Нещо обаче сякаш я няма в БГ. Имам приятели в Испания, mi vida казва, че ги има и там - може някой да съдейства. А, Lucky , ние с теб сме с еднакъв термин Simple Smile Макар, че при мен е изчислен по датата на последния цикъл, без да е взета предвид дължината му, а предвид това, че си мисля, че знам точно кога е станало, аз залагам на малко по-късна дата Simple Smile Но това са си мои догадки.
Най-сетне успях да си купя що-годе прилично изглеждащ сутиен за бременни от един магазин на Солунска 35 - там има голям избор на бельо и някоя друга дрешка за бъдещи мами, може да проверите.

# 103
Да,за мнението на съседката и аз съм склонна да повярвам.Чувала съм също,че има хора още в първите месеци,когато не ти личи познават, че си бременна и 2-ро познават веднага какво е бебето.Тези хора в повечето случаи са мъже,възрастни.Свекърва ми онзи ден ме попита дали съм повече на корем или на дупе...ако съм на дупе-момиче,а на корем-момче.Ако смятам по това,че е родила 7 деца може и да ме пита с право,все пак е с опит  Grinning.Иначе майка ми и другите околни не ме занимават с бабините деветини,свекърва ми също.Даже се кара на мъжа ми да ми бил угаждал повече  hahaha

# 104
МИ ВИДА ами моят корем,като е още на никъде newsm78 кво праим?Шегувам се.Коремчето ми е почти незабележимо,но аз също съм склонна да вярвам,че по корема се познава пола на детето,но смятам,че е още рано.Както някой беше казал след 6м. вече може да се предполага със сигурност.Днеска сме заложили на смешките.Сигурно е от слънцето.При нас днес беше повече от чудесно временцето.Днес си купих една цикламмена блузка с къс ръкав.Мъжът ми много я хареса,чак се учудих.Нищо особенно.Сега трябва да се оглеждам за панталони,че там ми е проблема,но гледам и да не бързам защото все още всичко ми става и не мога да предположа след 1-2м. как ще съм с кг.

Общи условия

Активация на акаунт