Отговори
# 105
Оф незнам сигурно има някаква хватка да познават по корема, аз съм чувала и за познаване по това как е обърнат пъпа на бременната пак около 6 м. обаче мога да ви кажа, че миналата година моя колежка бременна вече майка, порасна само на корем в дупето си остана каквато си беше даже понеже е слабичка корема и бързо щръкна и роди момиче, така че и това е доста индивидуално и до структура.

# 106
mi vida,  и аз съм като теб с килограмите, само дето моите са даже +още 1. Странното е че ги качвах стремглаво до преди 2-3 седмици, а сега си стоя на тях и не мърдам. Е, вярно, че вече доста внимавам как се храня, но пак не мога съвсем да устоя на изкушенията. Дано сега малко да се поспрем с теб и да сме в нормите към края Hug

# 107
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Естественно,че е до структурата на човек.Напълно съм съгласна с тебе.Аз като се знам колко бързо напълнявам,да не кажа стремглаво ама каквото хапна ми се лепи.Радвам се,че засега удържам фронта и съм доволна от визията си.

# 108
Joy,да ти кажа с мъжа ми сме си говорили винаги,че един ден като забременея да внимавам с какво и как се храня.Той даже наскоро ми казваше,че още тогава е знаел,че няма да го послушам и ще съм си лакома Simple Smile Казва ми го за мое добре,с добър тон и защото се занимава със фитнес вече повече от 10 години......Но,да се надяваме,че след като сме вече във втория триместър няма толкова осезаемо да качваме  Praynig Забравих да се похваля- от днес съм във бтори триместър!!! newsm44
Иначе по структура съм слаба или нормална newsm78Цял живот съм си яла от всичко и по много,но благодарение на движението което имам всеки ден съм била 54-58кг на височина 174см.
Ив.Елина - хахахх,ами да не би да са двечки  Laughing  (майтапя се)

# 109
Едно е видях го много шавливо беше оня ден.Махаше с ръце,като корабокрушенец.То и аз съм толкова висока ама поддържам със триста зора 70кг.Трябва да съм на фотосинтеза за да стана 58кг.Абсурд!Аз като съм 69кг. така ми се изпива лицето,а за по-надолу не ми се мисли. newsm78

# 110
Лелеее,това с бабишкунделските гадания направо може да ме докара до лудост #2gunfire
За пола  толкова глупости изслушах напоследък,че просто ooooh!....И то само от  свекървата #2gunfire  Тя защото  болна  за женско(неосъществените й мераци от едно време) и напоследък  взе да ме тормози с простотии.Преди няколко дни много налитах на сирене и маслинки,краставички(не ми се  Sick от тях толкова)и тя-,,Да,така е с мъжките Mr. Green,, .После щото не ми се било променило лицето,айде-пак за мъжкото.След това на ,,женските майчета,, момичето им,,вземало красотата,,,демек погрознявали #Crazy през бременността- и айде пак на нашта тема #2gunfire
И накрая като се изцепи пред всички-,,Ние със Стела(моя милост)искаме женско!,,(а вярвайте такова нещо не съм й казвала точно пък на нея) и направо ме смая.Иде ми вече да  fight fight fight

# 111
iv.elina Peace облагодетелствана си откъм височина ... Високите мами  носят плода  добре  ( чух  доктора  как обясни на една висока  мама с близнаци  в 7 м. , че щом  е висока  има  повече място) и рядко има проблеми. Дано си от тях !  Peace 
estela  , Адашке ....  моя мъж пък  е сигурен ,  че ще е женско  .... Той такива прави - има момиче от  първия си брак ...
 Пък  момичета да  ви кажа - всичко ми  се яде -  сладко , солено , кисело  .... от  всичко си похапвам с еднакъв апетит   newsm78, докато  с  баткото  наблягах много  на кисело и  солено  !
 Пък това с подстрижките хич не го  вярвам ... и  с първта бременност  се подстригвах  доста пъти , боядисвах ....и  сега  пак - даже от  руса станах  червена ... Имам само  едно предупреждение  относно  безамонячната  боя -  Веществото , което  се изполва в нея , което  изпълнява ролята  на амоняка е алерген и  често  се проявява , за това тествайте задължително  на ръката  - и  без това сме в деликатно положение  ... Peace Иначе аз си  използвам  амонячна боя за коса  Peace

# 112
Забравих да благодаря на всички за поздравите Hug

кокетка, много благодаря за калкулатора  bouquet. Перфектно се движа аз според него. Най-интересното е, че се загледах за месеците напред колко се очаква да кача и схемата е същата както с предната ми бременност, даже и килограмите накрая са толкова, колкото бях стигнала накрая Blush

За хорското възпитание, аз с предната бременност не мога да се оплача. Във Варна в автобусите /които все пак не съм ползвала много често, повече се движех пеша/ винаги са ми отстъпвали място. В последните месеци и в институциите са ми давали ред Blush По-скоро като родих ми беше гадно, защото се оказа, че на бременните, поне в моя случай, се помага повече, отколкото на майки с деца. Но както казах преди, не беше срам да си поискам, когато имах нужда от помощ Peace

за боядисването и тук докторите са на мнение, че няма проблем. Разбира се, ако работиш във фризьорски или козметичен салон, тогава вече си трябва мнение на специалист Peace

рони, и аз мисля, че това за формата за корема е поредния развенчан мит. Аз с Диди качвах само на корем, лицето ми се изчисти до неузнаваемост, косата ми беше станала лъскава, почти не подпухнах и всички ми казваха да чакам изненади, защото Балев още в 20 седмица каза 100% госпожица. Даже накрая и мъжо почна да се съмнява в ехографите и не искаше да купуваме количката преди да се роди бебето hahaha

А това с количките е голяма зарибявка. Ровя и аз из тукашните сайтове да чета отзиви, че тук зимата си е баш "зима", а не ми се ще да си седим затворени вкъщи, защото не сме подходящо екипирани с правилното превозно средство за зима Blush

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 19:16 от Галче

# 113
Лелее, цели четири страници сте изписали днес, браво на вас Hug
Прегледах ги само по диагонал, защото няма да имам време, утре дъщеричката ми има имен ден и трябва да се подготвя.

Аз два пъти вече се опитвам да се запиша за 2-ри април на ФМ при д-р Врагалева, но все още няма график. Нямам търпение пак да видим бебчо.

Преди четири страници едно майче искаше да й покажа количката, която съм купила. Ето я:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2507785 … ame=STRK:MEWNX:IT

А за суеверията само ще кажа, че много мразя някой да ми се бърка и да ми казва какво трябва да правя и какво не. Не вярвам и не позволявам да ми ги втълпяват изобщо.

Ще ви пиша после пак, че още нямаме вечеря.  Hug

# 114
ronisum, доста изчетох за боядисването понеже и на мен ми се налага и да ти кажа - само противоречиви мнения. Но няма научно доказателство да вреди на плода. Просот трябва да се пазим от вдишване на вредни вещества.

# 115
Забравих да се похваля- от днес съм във бтори триместър!!!
Честитооооо!  bouquet
Аз ще мога утре да се похваля със същото Simple Smile

# 116
Мерси Джой!!! Hug Приятно е като знаеш,че вече са минали 3 месеца   bouquet
Хайде и теб те чакаме утре да се похвалиш   bouquet

# 117
хоп,да се впиша и аз  Simple Smileлеле 2 дни ме нямаше и сте изписали миналата темичка и бач от тази Joyбраво на вас

# 118
ЕСТЕЛА на твоята свекърва тия 3 тигана са и малко.СТЕЛС благодаря .  love001Да ви кажа и на мен не ми се вярва безамонячните бои да са толкова качествени колкото амонячните.Екипираме се със противогази и хайде на фризьор.

# 119
Аз да не правя реклама, но се загледах по едни колички в ибей.
Изглеждат ми хубави и цветове си харесах  Laughing .
http://cgi.ebay.co.uk/VIP-3IN1-PRAM-PUSHCHAIR-CAR-SEAT-AIR-WHHEL … sh=item3a5dc3afaf
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт