Отговори
# 120
ВасиТу, много хубава ми изглежда количката и на добра цена. За мен е малко тежичка и не съм сигурна дали колелата се въртят. С малко бебе, сигурно не е проблем за маневреността, и все пак аз съм за въртящи колела, които могат да се застопоряват при нужда Wink

# 121
ВасиТу,гледах ги и аз тези колички.Мисля,че са на някаква немска фирма.Ако съдиме по това къде са направени би трябвало да са здрави и надеждни.Единственото ,което ме възспира за момента е това че немога да я видя на живо и да я побутам.Иначе имат и други модели и всичките са хубави

# 122
Мен ме изкефи,че мога да си избирам "джантите", понеже съм малко маниачка  Sunglasses .

# 123
здравейте,все по-нови теми захващате като вляза да ви попрочета Laughing

за бабините деветини колко много съм ги чула,да не говорим пък като родих(от свекървата разбира се)да не съм била изпращала хора на вратата,да не съм им била подавала нищо в ръцете,да не съм била поглеждала през прозореца Shocked  за да не си отиде кърмата ми hahaha  кърмих си и си гледах през прозореца,но ме дразнят такива приказки......както и да е

пожелавам на всички да си имат детенце с пол какъвто си мечтаят,но най-вече да са здравички,това наистина е най-важно Hug

за хапването на кисело и сладко и аз мисля че не е така.аз с краско в началото нищо не ми се ядеше,пък камоли сладко(а попринцип обожавам сладко и най-вече шоколади).може би наблягах на кисели ябълки,за да не ми се гади някак ме освежаваха.нооо след 4,5 месец така се стегнах на шоколадите които ми се бяха събрали от гостите които идваха да ме виждат и знаеха коя най-обичам и вс еми носеха....както ии да е.здраве да е каквото и да е(тайничко се надявам и аз на момиче,но каквото и да е).

стаана дълго оставям ви засега Hug

# 124
Забравих да се похваля- от днес съм във бтори триместър!!!
Честитооооо!  bouquet
Аз ще мога утре да се похваля със същото Simple Smile
Значи и аз съм вече във втори триместър, а си мислех че трябва да имам 14-та седмица завършена. Чакам я с нетърпение. Grinning

И в немския ибей има много хубави колички. Wink

# 125
Привет мами!Благодаря на всички за подкрепата относно серклажа  bouquet
Евита Перонски,не ме приковаха на легло,но никога не е късно Mr. GreenАз пия Дуфастон и но шпа та засега съм подвижна .За Амниоцентезата не се тревожи  HugКато бях в МД за един ден 5-6 майки си направиха не ги болеше изобщо Laughing А резултата ще е повече от прекрасен .Ще прочетеш на последния ред и какво бебче чакаш LaughingНа мен Хранов  ми каза,че ще ме приеме, ще се запиша там за ЖК и ще разчетат БХС .
А сега да се оплача моят мил съпруг е болен от грип smile3511Направо ми идва да го пратя на хотел.В 6 седмица се разболях от бронхит пневмония и сега ми идва в повече.Ако пия Осцилококцинум, ще ми помогне или е вреден?Сега ходя с маска #2gunfire #2gunfireМоля Ви помагайте Praynig

# 126
Диана, можеш да пиеш Осцилококцинум, парацетамол също. Дано не те хване, ако можеш или ти или той бъдете с маски, и спете в отделни стаи.

# 127
Да аз ходя с маска ,ама съм му толкова бясна,че на балкона ще го оставя да спи Mr. GreenБлагодаря ти mimes   bouquet

# 128
  • Варна
Диди,  Hug!
Пращай го на балкона и хич не му мисли  Mr. Green Шегувам се разбира се. Успокой се първо, настрой се, че няма да се разболееш и , че и ти и малкото човече ще сте добре. Освен това си направи едни ударни дози на лимон с мед, кивита или други плодове/зеленчуци с много витамин Ц, пий билков чай и вярвай, че всичко ще е наред. Hug

# 129
Диди, той едва ли е искал да се разболее човека. Поне е възрастен и може да те разбере, че трябва да се изолира вируса.
Я обясни на едно 2-годишно, защото мама не го гушка като е болно, а повече тати се грижи за него Sad
При това съвсем действителен случай. След като мъжът ми се грижи повече за Диди, докато мине стомашно-чревния вирус, тя сега не ще да ме види и само ме пъди с ръка и ми посяга. Снощи чак се разплаках Cry Знам, че е нещо временно, ама хормони, на никого не прощават.

# 130
  • София
Привет мами!Благодаря на всички за подкрепата относно серклажа  bouquet
Евита Перонски,не ме приковаха на легло,но никога не е късно Mr. GreenАз пия Дуфастон и но шпа та засега съм подвижна .За Амниоцентезата не се тревожи  HugКато бях в МД за един ден 5-6 майки си направиха не ги болеше изобщо Laughing А резултата ще е повече от прекрасен .Ще прочетеш на последния ред и какво бебче чакаш LaughingНа мен Хранов  ми каза,че ще ме приеме, ще се запиша там за ЖК и ще разчетат БХС .
А сега да се оплача моят мил съпруг е болен от грип smile3511Направо ми идва да го пратя на хотел.В 6 седмица се разболях от бронхит пневмония и сега ми идва в повече.Ако пия Осцилококцинум, ще ми помогне или е вреден?Сега ходя с маска #2gunfire #2gunfireМоля Ви помагайте Praynig
Мила Дианче,

не се тревожи, не е задължително и ти да се раболееш, но в никакъв случай да не спи до теб, на кушетката в хол-а или кухнята....моя мъж така се раболя в 8-9 седмица, три дни не се вдигна от температура, аз през цялото време бях с маска, пиех всеки ден Осцилокоцинум и неограничени количества изцеден сок от грйпфурти, лимони и портокали.
А колкото до амниото, вече съм го приела много философски и знам, че резултата ще е прекрасен, а за пол-а аз го знам вече още о 12-та седмица в Марковс ми казаха, че ще е девойка:-))))

Бъди спокойна и пий много витамин С,

# 131
Галче,дано нещата се възстановят бързо между вас,че е много гадно дете да не иска да гушне мама Peace

Евита, Hug

# 132
  • София
Диди, стискаме палци, пий си осцилоскокцинум, можеш да пиеш и Биозин Мама, той повишава имунитета при бременни и е безвреден и се пази от мъжо през почевните дни, колкотот и да е скучно  Hug

# 133
Добро утро,майчета! Heart Eyes Пожелавам на всички да са ведри и усмихнати като слънчицето на вън тази сутрин!!!
Да аз ходя с маска ,ама съм му толкова бясна,че на балкона ще го оставя да спи Mr. Green
              newsm62 newsm62 newsm62
Спокойно,Диди  bouquet всичко ще е наред smile3521.Той човечецът не го е искал и ще те пази.Той се притеснява не по-малко,моят като го набедиха че е с пневмония и го искат да го хоспитализират(аз тогава бях в 5-6 г.с. #Crazy) само дето не откачи и сам искаше посред зима да спи на двора Joy.Проветрявайте МНОГО и повечко чайчета с мед и лимони! Hug Hug Hug

# 134
Благодаря още веднъж на всички  за съветите и подкрепата Hug Hug Hug

Честит Имен Ден на всички празнуващи   bouquetДа сте живи и здрави, вие и вашите семейства.Много късмет, щастие и пухкави  бебчовци на есен  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт