Отговори
# 75
МираМира,до колкото знам за нухалната гънка нормален резултат е от 1,0мм до 3,00мм.Това според мен значи,че е в границите на нормалното.Също така погледнах в моя лист от ранния  скрининг и там пише какъв е резултата ми и срещу него пише колко е нормалното и е така ,както споделих по-горе...Но все пак доктора знае най-добре  Hug
Кокетка и Милен ка,единственото което мисля,че ми е в повече е хляба.Ще опитам да го намаля или както каза Милен ка да го заменя с пълнозърнест.Аз също от самото начало нямам никакви признаци да съм бременна???Даже се ъувствам изненадващо добре,днес особено като чух малчо  съм още по-доволна   smile3521
Лъки,тази количка ми допадна...видях,че и тук я има и мисля да ходя да я побутам по-натам.Единствено ми е странно,че зимния кош се продава отделно,но ще видиме Simple Smile
Нецииииииии,радвам се че се чувстваш по-добре Simple Smile През юни ще се видиме и ще сравняваме тумбаците  preggo

# 76
Здравейте малки коремчета HugМоите симптоми в началото бяха киселини(направо болезнени),менструални болки и болезнени гърди.Сега ми останаха само големия корем и големите гърди WinkИ аз си бях втълпила по едно време,че след като ми изчезнаха симптомите,значи има нещо нередно..Но на прегледа всичко беше нормално.Нали казват,че второто тримесечие е най-приятно,защото изчезват симптомите от първото..Така,че да не се притесняваме излишно..
mi vida и аз от началото до сега съм наддала 7 кг(от 54сега61) Rolling EyesМай са множко,но аз си мисля че спирането на цигарите си оказа влияние..И преди съм ги спирала и също съм качвала 3-4 кг отгоре,но пак съм ги пропушвала EmbarassedНо най-вече хляба си оказва влияние,но до скоро само той ми облекчаваше гадните киселини.Хайде лято,идвай,че да нападаме салатите eat

# 77
Ох това за чуденето дали бебчо е добре, докато не почна да го усещам ще си остане, нямам търпение в понеделник сутрин да си видя човечето имам преглед от ЖК. Видях, че се коментираше един доплер тука да ви кажа с обикновенна слушалка съм си слушала корема след 6ти месец и се чува когато бебето обаче е добре разположено понякога го чувах и в следващия момент се завърта и не се чува много бях смешна с тая слушалка. Joy
Иначе при мене с кг. е трагично и първия път и сега имам чувството че пълнея с минути, дано все пак по-малко да кача. И аз гледам да не ям хляб, обаче много ми се ядат някви сладки неща ужас Embarassed
Ще ми се отели вола докато сваля живи и здрави след раждането, ама това е положението.

# 78
LiletoYa ехе аз залагам ,че е момиче нали така било ако ти се яде сладко е момиче а ако солено и кисело е момче  при мен стана така ама аз по принцип не ям сладко че и не трябва  Laughing Laughing
Иначе и със слушалка става да нали казвам моя мъж ми слуша на корема още отсега се чува ,а аз със слушалката съм слушала . По -евтино от доплерите .

# 79
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте и от мен.Аз една вечер се пробвах със слушалката от апарата за кръвно,ама ядец-нищо не се чува.Реших да се направя на хитра.Аз съм забелязала,че качвам кг. и от течностите.Ако прекаля единия ден и на другия ден съм директно минимум 1кг. отгоре.Една вечер така незнам какво ми стана обаче изпих за 2-3ч. 6 големи чаши с вода,чак баща ми се учуди какво е това пиене на вода,като не видяла при условие,че не бях вечеряла.Ама как да вечерям то след втората чаша нямаше място,а пък ми се пие водичка ........На другия ден-+1,3кг. направо се стресирах.Мислех си-отървах прасето,но .....всичко си дойде на мястото на другия ден.МИЛЕНКА на мен много ми се хапва киселичко-това май значи момче,а пък аз искам момиче ама,,,,,,,,

# 80
  • Варна
Koketka, историята с циганката и джофрата е впечатляваща.. И показателна. И си съвсем права, че на голяма част от хората им липсват всякакви обноски. И те не зависят от възрастта. Например всеки път като влизам в чакалнята на личния си лекар, която е метър на два и винаги пълна, поздравявам с "Добър ден". Повечето хора ме гледат като изкопаемо. Shocked Ако се намери някой по-млад да ми отвърне е голямо постижение, но повечето пенсионери гледат и си обръщат главата в другата посока.  #Crazy
И си права, че в градския транспорт като се качи бременна жена повечето хора моментално хващат перде на окото... Whistling hahaha
Извинете за отклонението ама джофренската история ме вдъхнови за тези размисли.  bouquet

# 81
Записче и от мен  Mr. Green Аз първата ми бременност обичах да ям много кисели краставици, НО си имам момиче, така, че това с вкусовите предпочитания са бабините ти деветини  Laughing
Освен това да се оплача, че как мразя тея работи, ама съм си на село и се оказа, че са ми солили сол на главата  Twisted Evil. Много ги мразя тея простотии. И веднага "ми ти нали не сърдиш, ама ще е пак момиче" Кво да кажа, още ме яд, направо съм бясна, някяк много се дразня на тия селски простотии. То каквото дойде да е живо и здраво, ама някой да ти определя какво е бебето, чак 2 дни още се дразня  Twisted Evil

# 82
Ох, мила ronisum, това със соленето и мен ме върна много назад и ме разсмя искрено, да знаеш!
Съчувствам ти! И ми е и смешно Laughing Наистина е много дразнещо, някой да се прави едва ли не на Господ. Каквото, такова, какво са тръгнали акъл да дават, ама ти не им обръщай внимание. И бъди нащрек! Поздрави

# 83
ronisum ,vilexa , аз пък много  се забавлявам  и  даже започвам да  се обзалагам !  Joy Опитайте и  вие да приемете  това като  шегичка !  Joy

# 84
не ми е шега, за пъвото знаех още като збременех че ще е момиче, после като родих, вече знаех че и второто когато има такова пак ще е момиче, някакво вътрешно чувство ми е  Mr. Green
Обаче таткото тайно (дори не и на глас, понеже и той мисли че ще е мома  Laughing) се надява и на момче  Rolling Eyes
Та така докато лекаря не каже какво ще е много мразя сульо и пульо да ми се правеят на врачки  Close
Иначе то каквото такова, няма да има рекламации  Mr. Green Стига да е живо и здраво, но наистина много се дразня  ooooh! (особено ако не чуеш това което искаш  Mr. Green)

# 85
Ох..това с поверията е ужасно  Grinning майката на моя приятел е заредена с такива до безкрайност  Grinning Grinning Grinning Последния път нещо прехвърляхме лаптопа,който беше включен в контакта,аз бях седнала на дивана и кабела минаваше над краката ми...при което ми казва:"Оооо не е хубаво кабел да минава над тебе" и аз го пуснах на земята но явно съм го настъпала и веднага като скочи и ми каза:Аааа ама и да настъпваш кабел не е хубаво".Е вече не можах да се сдържа и избухнах в смях,че и на нея и стана смешно дори ... изобщо нямам думи  Joy Има и други бисери,но е мн за писане,но така е майтап да става...трябва с насмешка да се приема и аз се дразня много но като цяло си е забавна история...

# 86
Да точно това казах и аз просто да залагаме пък то е ясно че са бабини деветини .Много ми беше забавно гледаха ми корема и всички доволни момче е   викам познахте  Joy   само леля ми до последно реши че е момиче и като се роди Емо  викам гола снимка ли да пратя за доказателство .
Пък пола ми го каза Балев към 15 седмица после в 18 Александров го потвърди така че бях сигурна и след секциото се събуждам и питам бебето добре ли е колко се е родило и се обаждам на баща ми да му кажа новината и той ме пита Момче ли е ? викам аз си бях сигурна бе не съм питала за пола  Laughing Laughing

# 87
Милен ка еми тайно се надявам да е момиче макар, че единственото което ме интересува е да е здраво. Просто като имаш едно се блазниш от идеята за другия пол и мечтаеш няма лошо. По принцип изобщо не вярвам на никакви такива какво ядеш или пък таблици за определяне на пола и т.н.
На мен аз още незнаех едва ли не дали ще го баде или не като ми казаха, че няква си там таблица излизало момче. Голям праз и какво като е пак момче то Мати сигурно иска братче по принцип.
Та да са ни здравички дребосъците пък който не е оцелил пола другия път Whistling
Аз съм готова да потретя ако не е момиче Heart Eyes обаче до там ако и третото е момче явно не е писано и ще съм си мъжка майка. Един вид тримата братя и златната ябълка Laughing

# 88
stels-bels, може би наистина така трябва да е - да се приема като шега. Но може би и зависи от кого е направено, казано... с какъв тон...

Та така докато лекаря не каже какво ще е много мразя сульо и пульо да ми се правеят на врачки  Close
Иначе то каквото такова, няма да има рекламации  Mr. Green Стига да е живо и здраво, но наистина много се дразня  ooooh! (особено ако не чуеш това което искаш  Mr. Green)
- съгласна съм

*Lucky*, а какво мислиш за подстригването по време на бременност? Че ще му отрежеш акъла, п...... и разни други?! Ами то няма да ходиш 9 месеца като орангутан,я!

и след секциото се събуждам и питам бебето добре ли е колко се е родило и се обаждам на баща ми да му кажа новината и той ме пита Момче ли е ? викам аз си бях сигурна бе не съм питала за пола  Laughing Laughing
Милен_ка, браво! Е това се казва шесто чувство!

# 89
Еспри,значи вървиме заедно с килограмите  coolcool Аз по-скоро се притеснявам от към здравословна гледна точка,а не че после няма да ги сваля тези килограми.
Това за солта не го бях чувала сигурно от години  Joy И аз повече бих се забавлявала,не се впрягайте момичета.
За тези суеверия и бабини деветини ми е все тая,важното е накрая да излезнат едни сладки,сладки бебчета.Не е важно момче или момиче   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт