Милано- има ли какво да се види - тема 2

• 85 638
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
patipa, много ме заинтересува с Gardaland Park. Ние ще сме в Милано 2 дена, ако единя успя да убедя да прескочим до там ще е супер. Но от Milan Central до коя гара се хваща влака? newsm78

# 586
  • Milano
До Пескиера дел Гарда.

# 587
Дали мога да продам билетите и резервацията за хотела , вече сигурно е твърде късно но ... полета е на 24ти март до 27 март, 3 нощувки в хотел Хилтън Милано

# 588
Дали мога да продам билетите и резервацията за хотела , вече сигурно е твърде късно но ... полета е на 24ти март до 27 март, 3 нощувки в хотел Хилтън Милано

kler, виж си условията на резервацията на хотела, мисля, че няма да имаш проблем да я отмениш и да ти възстановят сумата. Просто действай на момента. Пиши на хотела още сега. Билетите на коя компания са? Няма как да ги продадеш на някой просто така, защото са поименни билетите.

# 589
Писах на Букинг и казаха че от хотела са им отговорили че неможе да преместим резервация? То като немога да променя хотела !?

# 590
  • София
regina di cuori, много благодаря за отговорите и за времето, което ни отделяш.
С този сайт на влаковете и преди година голяма борба падна, когато исках да ида от Венеция до Верона. Хич не ми е интуитивен.
Понеже любезно ми отговаряш, ще попитам още нещо - Има ли някакъв италиански сайт за резервации на хотели/стаи, в който да са представени и по-малки семейни хотелчета?
Реших да спим първата вечер в Лекко, но хотелите в големите резервационни сайтове са с много високи цени.  Чудя се как да открия някой по-обикновен хотел.

# 591
kler,  аз не разбрах дали искаш да промениш датите или да анулираш резервацията. Но какъвто и да е случаят, според мен пиши и на хотела лично и им обясни подробно ситуацията. До колкото разбирам резервацията е била с опция без анулиране щом са ти отговорили така от Букинг, но пък може да направят компромис от хотела и ти да възстановят някаква сума или да промените датите. Нищо не губиш ако опиташ  Peace

# 592
kler,  аз не разбрах дали искаш да промениш датите или да анулираш резервацията. Но какъвто и да е случаят, според мен пиши и на хотела лично и им обясни подробно ситуацията. До колкото разбирам резервацията е била с опция без анулиране щом са ти отговорили така от Букинг, но пък може да направят компромис от хотела и ти да възстановят някаква сума или да промените датите. Нищо не губиш ако опиташ  Peace

Искам не пари, а да я отсроча във времето, избрала съм дати със същите цени, мога и да доплатя не ми е проблем, просто да остроча малко във времето ! От букинг казват че са говорили с хотела

# 593
  • Milano
regina di cuori, много благодаря за отговорите и за времето, което ни отделяш.
С този сайт на влаковете и преди година голяма борба падна, когато исках да ида от Венеция до Верона. Хич не ми е интуитивен.
Понеже любезно ми отговаряш, ще попитам още нещо - Има ли някакъв италиански сайт за резервации на хотели/стаи, в който да са представени и по-малки семейни хотелчета?
Реших да спим първата вечер в Лекко, но хотелите в големите резервационни сайтове са с много високи цени.  Чудя се как да открия някой по-обикновен хотел.

Tи за коя дата и за колко човека се интересуваш и на каква цена?
Може и на лични.

Аз си въвеждам в Гугъл на италиански хотел еди- къде си и ми излизат пак тези големите вериги тип Букинг и т.н.
Напр. видях едно хотелче за 58 евро за двама с включена закуска (и то точно на Великден-31 март), на 4,5км от центъра на Лекко.

Иначе съм чувала, че са доволни от сайта за апартаменти:

www.airbnb.it

Но вероятно за един ден не си струва.

# 594
  • София
Датата ми е  17.04.2013. Първо бях резервирала 17-19 вкл. в Менаджо, но кацаме в 13:15 и няма да успеем да се доберем навреме в хотела и смених резервацията за 18-20 вкл. Идеята ми е да спим в Лекко, като от след обяд до вечерта го разгледаме и рано сутринта по вода да тръгнем и да стигнем в Менаджо. После имаме там 3 нощувки, за да обиколим спокойно централните градчета, с вилите и крайбрежните градини. На тръгване  ще плаваме Менаджо-Комо. Така ще сме обходили и двата ръкава на езерото. Добираме се до Бергамо. Разглеждаме го, спим и на другата сутрин се ориентираме към летището.
Та за 17 вечерта си издирвам подслон в Лекко. Но ми се иска да е близо до гарата и лодките, да не се влачим с куфара(освен ако не го оставим на летището). Ако не намеря прилично място ще спим пак в Бергамо, но ще се забавим сутринта и няма да видим Лекко.  Имаше вчера един хотел за 70 евро, но не намирам сайта, дето го видях. Днес навсякъде е 84. Като знам, че във Венеция сме спали на 150 метра от Сан Марко за 50  евро, в страхотен хотел, направо отказвам за едно село да им давам 84.
Пропуснах да кажа, че сме двама.

# 595
Аз резервирам през homeaway.it и в Рим оттам спахме, сега и за Флоренция и Милано оттам си резервирахме студио-апартамент.

# 596
Разминах се с Милано, много жалко, децата и мъжа ми са с варицела ?
Искам да попитам с какъв език се оправяте там, защото имахме план да пътуваме с наши приятели, но те сега ще пътуват сами! Ако решим някой ден да отидем сами ?

И какви са цените по заведенията, казаха ми че било скъпо така ли е ?

# 597
  • Milano
geos, гледах, гледах за хотели в Лекко и на мен такива цени ми излизат, че и по-високи.
Навсичкото отгоре много малко са в града, повечето ми ги дава на незнам си колко км по разни планински пътища. Съжалявам, но не мога да ти помогна.

Клер, ти нямаше ли да идваш в края на февруари?

# 598
  • София
regina di cuori, благодаря ти за помощта и съчувствието.

# 599
Разминах се с Милано, много жалко, децата и мъжа ми са с варицела ?
Искам да попитам с какъв език се оправяте там, защото имахме план да пътуваме с наши приятели, но те сега ще пътуват сами! Ако решим някой ден да отидем сами ?

И какви са цените по заведенията, казаха ми че било скъпо така ли е ?

kler, какво стана с резервацията за хотела?
По въпросите - на английски. Цените по заведенията са разнообразни има и по-нормални(за Европа) и скъпи.

Бързо да оздравяват болните.

Общи условия

Активация на акаунт