"Дързост и красота"- тема 67:"Да поиграем Swing "

• 31 835
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Опааа!!!Видях я...Леле майкоуууу!!! ooooh! ooooh! ooooh! Мамка им годинки... Twisted Evil Да жУвеят гримьорите  и дтугите му там компУтърни спецове........... Mr. Green
ъхъъъ,тУЙ е друга приказка Crazy
Фен,нъл нИ си мислиш,че съм с розови очила .... Mr. Green Казуса с ''лошите снимки'' сме го коментирАли....Папарашките снимки са затуй,да ни пляскат истината в очите... и да не се замайваме много,много от телевизора....Нооо и да признаваме усилията, които тези мили хора актьорите полагат, за да изглеждат добре за наше удоволствие.... Simple Smile

# 451
Ох,ама аз съвсем се ошашавих Laughing /ах,тия енергийни напитки са ожасни Laughing/
ЧетА,четА с нагласата,че четА мнение на Краси и си викам "Добре Сега,това защо ми идва в стил Сузи" Joy Даже се повърнАх 2 пъти да видя аватара Laughing

Аз честно казано нявга като бях млад,също харесвах актрисата/така и не знам името/,обаче откък видох тия фотоси се шокирАх Laughing
Тия нейните гримьори са истински магьосници Laughing
Не щА да знам колко кила грим й слагат за всяка серия Laughing Laughing
Абе кат за 59 лазарника е добре/но само с грим Laughing/

# 452
Ох,ама аз съвсем се ошашавих Laughing /ах,тия енергийни напитки са ожасни Laughing/

ВеднагиШ да ги спираш  Naughty
ПочнАл си да пишеш не като филолог, а като завършИл електрото  Naughty

# 453
ЧетА,четА с нагласата,че четА мнение на Краси и си викам "Добре Сега,това защо ми идва в стил Сузи" Joy Даже се повърнАх 2 пъти да видя аватара Laughing

Аз честно казано нявга като бях млад,също харесвах актрисата/така и не знам името/,обаче откък видох тия фотоси се шокирАх Laughing
Тия нейните гримьори са истински магьосници Laughing
Не щА да знам колко кила грим й слагат за всяка серия Laughing Laughing
Абе кат за 59 лазарника е добре/но само с грим Laughing/
Фенче,мило дЕте,к'во пийш,к'во пушиш,че не ти се разбира,джанъм...
К'во се чудиш,че някой е остарял и не е вече като едно време... Tired Натам сме тръгнАлЕ сичките... Joy Кой напред,кой по- назад, ама крайната точка е една... Tired Tired Tired Mr. Green

# 454
мило дЕте,к'во пушиш
Тук е момента да се изтъкна,че нивга не съм си слагАл в устата...цигарки Laughing
Но си права,че като натежАт лазарниците,крайната точка е една Crazy
Но наистина актрисата на Джаки  според мен изгльожда на поне 69 лазарника без грим,ша ма прощаваш/да сменА израза малко/.
За пример с подобни лазарници бих дал Кристина Димитрова,която според мен излъчва определен сексапил и без грим дори Naughty

# 455
  • В средата на времето
То си е до ген, но и до интервенции явно. Ето една наборка на ЛАД, даже е по-голяма с един месец, която изглежда някак по...Не успях да намеря някоя без грим, но на тази не е прекалено гримирана.

Рене Русо

# 456
Ето я на младини

# 457

За пример с подобни лазарници бих дал Кристина Димитрова,която според мен излъчва определен сексапил и без грим дори Naughty
Туй,все едно не съм го видяла  ooooh! Ти кога видя КД без грим... newsm78 Mr. Green И как си още жив... ooooh! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Идентифицирай ''жертвите'', щото аз поне съвсем се объркАх....ТЪз ся' коя е.... Thinking Mr. Green(#456)

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 23:54 от susy

# 458
Тъз е Джаки на младини Crazy
Много дълго име й е истинското,не се наемам да го помня,че и мойте лазарници натежаа Laughing

# 459
Цитат
че както и да постъпи горката Брук - пак няма да бъде одобрено от пристратни и ще се нарече "каша". Ако избере мъжа до себе си, веднага ще бъде обвинена, че е "безчувствена" към децата си като не ги поставя на първо място. Както и се е случвало вече да е обвинявана, че не се грижи за децата си, че не е любяща мама и предпочита да угоди на "любовта" си

А,тя цел живот не се сетИ поне веднъж за децата си,на дърти години решила да си играе на майка.
Осакати сина си,направи го лунгур и половина,и Сега,вместо да му набие лудото канче,тя :
"Ама,Рииич,те се обичат ,бееее!"
Тя нали все следва сърцето си,от бездействие мозъка й съвсем се е изгладИл.....    Joy   една гънка за красота поне не й е останАла....

# 460
  • somewhere near the sea

Сватбата тече по обичайния ред, Бриджит и Ник казват своите клетви. Кейти гледа кисело. Обявяват ги за съпруг и съпруга. Гостите поднасят поздравление. Кейти също се приближава. Ник ѝ се извинява, че я е наранил.
Кейти: „Ами, предполагам, тъй като ми спаси живота, ще ти простя. Изглеждаш наистина красив.”
Оуен идва и поздравява Бриджит. Казва, че Ник говори с майка си в момента. Бриджит помръква и го предупреждава да стои далеч от Ник поне само за днес, за да не разваля сватбата.
Оуен: „Само за днес. За теб ще го направя. Вярваш или не, аз  много се радвам за теб, но какво ще правим за останалата част от живота ни? Ние сме на път да станем семейство. Ние ще трябва да се справим по един или друг начин, нали?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Джаки: „Това беше една прекрасна церемония.”
Ник: „Просто трябваше да го направиш, нали?”
Джеки: „Да, аз го направих.”
Двамата продължават да спорят- едни и същи думи си разменят. Камерата се разхожда между гостите- Бил и Стивън, Стивън и Бет, Бил и Кейти….
Стефани притиска Тейлър-забелязала е, че двамата са застанали от двете страни на пътеката. Тейлър ѝ напомня, че това е сватба, не е среща.

Стефани се ядосва: „Ти прекара нощта с него за първи път от години, и аз предполагам, че нещо се е случило. Не разбирам каква е тази внезапна прохлада между вас двамата ..И към мен?.”

Брук към Ридж: „Опитах се да те намеря в къщата за гости.  Бях изненадана, когато  не отговори.”

Ridge: „Съжалявам, Logan. Не знам точно какво да кажа.” Тя го пита има ли нещо, което би искал да ѝ каже. Той отговаря „да”. Рик ги прекъсва с тост за младоженците.

Торн и Фелиша информират баща си, че ще напуснат компанията. Той е изненадан и им казва, че не бива, защото това е семеен бизнес. Те му отговарят, че след като майка им си е отишла вече не го чувстват така. Оставят го сам.
Steffy съобщава на майка си, че тя и Рик искат да говорят с родителите си. Тейлър се притеснява. Steffy казва, че не е за това, което си мисли. Пита се дали баща ѝ би искал да танцува с нея. Тейлър поглежда и вижда Ридж да говори с Брук. Казва на Стефи, че той сега явно е зает. Стефи окуражително я погалва по ръката.

Рик прегръща Стефи и я целува. Ridge вижда всичко и се ядосва. Тейлър му казва, че дъщеря им и Рик искат да говорят с тях. Брук ги гледа въпросително. Ридж не казва нищо.
Джаки и Оуен танцуват на дансинга. Ник гледа гневно към тях. Бриджит идва при него и му казва да ги остави. Това е сватбеният им ден. Тя го целува, но той все още изглежда напрегнат.
Джаки и Оуен обсъждат Стефани и Ерик, докато  танцуват. Джаки се страхува, че ако отношенията между  Стефани и Ерик се стоплят отново, тя ще напусне компанията. Оуен ѝ напомня, че е на сватба и да не се притеснява за нищо през останалата част от деня, освен това ѝ е подготвил изненада, която е сигурен, че ще хареса..

Брук придружава Ридж и Тейлър да  говорят с децата. Steffy им казва, че са решили да не бързат. Брук пита какво означава това. Steffy казва, че ще се въздържат. Брук смята, че това е добра идея. Ридж не казва и дума. Тейлър е съгласна, че е добре да не се хвърлят в интимна връзка. Steffy се надява баща ѝ да одобри това. Ridge казва, че не се доверява на Рик ни най-малко. Стефи го пита защо не ги подкрепи като Брук. Ридж я поглежда укорително-Брук се чуди къде да погледне.
Стефани приближава Ерик с питие, казва, че може би ще има нужда. Ерик споделя с нея какво са му съобщили Felicia и Торн. Стефани посочва, че двамата са недоволни от дълго време. Това има много общо с Дона. Ерик не е съгласен, смята, че  заради нея напускат компанията. Стефани настоява, че проблемът наистина е започнал от деня, когато се е оженил за Donna. Ерик не отговаря. Стефани си тръгва и Ерик пие питието си, вглъбен в мислите си.
Ник възлага на Кларк задачата да държи Оуен под око и да му докладва, сокато той и Бриджит са на меден месец.
Тейлър гледа Брук и Ридж да си говорят. Стефани я приближава. Настоява да разбере какво е станало онази вечер. Тейлър не иска да го обсъжда.
Брук забелязва, че Тейлър ги гледа. Тя поема ръката на Ридж и влизат вътре. Добавя, че мрази да бъде под микроскопа на Тейлър. Ридж казва, че наистина усеща чувство на комфорт с Тейлър тук напоследък. Той се опитва да каже на Брук за онази вечер в къща за гости. Те са прекъснати от Ник и Бриджит, които тръгват. Ник благодари на Брук за младоженката. Брук прегръща дъщеря си. Ridge се разхожда със сериозно изражение.
Ник и Оуен не пропускат да се схапят, но Бриджит е по петите на Ник и много внимава да не стане конфликт.

Ерик забелязва Felicia и Торн. Отива при тях и заявява, че не ще им позволи да напуснат компанията. Преди да могат да отговорят, Ерик казва, че  не иска да направи сцена. Нека се срещнат в офиса му утре сутринта.
Кейти танцува плътно прегърната с Бил Спенсър. Бил началото на запознанството им. Тя го намира очарователен, но казва, че не е глупава. Знае за предложението му към Donna. Бил изразява изненада. Кейти му казва, че Дона обича съпруга си.
Ридж и Тейлър остават сами. Ридж ѝ казва, че не иска да лъже Брук. Тя го пита наистина ли се опитва да спаси брака си. Ridge потвърждава . Тейлър не разбира защо иска да каже на Брук, след като не си спомня какво се е случило. Той е бил толкова пиян или дрогирани, че не означава нищо. Ридж заявява, че няма да имат брак, ако не е честен.Това означава, че той иска да оправи нещата между него и Брук.  Оставя Тейлър, която изглежда разстроена заради цялата ситуация.
Ridge вижда Рик и Steffy в интимен разговор. Той спира. Брук го вижда и отива до него. Ридж не знае защо децата настояват да се перчат с връзката си. Брук му казва, че иска от него да се върне у дома. Ridge поглежда  Рик и Steffy отново. Отговаря на Брук, че не може да се върне у дома, защото това винаги ще бъде проблем за него.

Ник  и Бриджит са в самолет, той казва, че отиват в Хавай. Бриджит е във възторг, правят любов.
Оуен изненадва Джаки с пътешествие в …..Хавай.
Тейлър е сам, когато Стефани влиза. Тя вижда Тейлър да плаче. Тя иска някои отговори. Напомня на Тейлър че е най-добрата ѝ приятелка. Тейлър се пречупва и разказва на Стефани какво се е случило снощи. Най-лошото според нея е, че Ридж иска да признае на Брук и да я помоли да му прости. Стефани я гледа невярващо и не знае какво да каже.
Ридж започва да казва на Брук онова, което се опитва да ѝ каже от два часа. За него е важно да бъдат честни. Брук чака да чуе…

# 461
В американските серии Кейти и Ник май май пак ше се земат  Crazy

# 462
Сега,страхотна както винаги  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Към Сузи: Хич не е супер баба ти джаки Peace Peace Peace
Нейните 59 лазарника й се отразяват много зле Peace Peace Peace Peace
Заповедай Peace Peace
http://www.cbs.com/daytime/the_bold_and_the_beautiful/photos/201 … _Celebration/7/0/
Ще ме извиняваш Peace Peace Peace
]Фен,я си виж линка...Да не си объркАл нЯщо...Освен грозната Фелиша и нЕколко други грозници около нея,друго не видОх newsm78  Crossing Arms Mr. Green

хахахахха да а отдолу някой е писал "what a lovely family"  Joy

# 463
ББ: Ридж казва на Томас, че дизайните му са добри, но въпреки това той възнамерява да спре женската част на линията "Табу" (в предишния преразказ забравих да спомена, че Ридж също така намали бюджета на колекцията).
Бил все още се опитва да убеди Кейти да се върне при него, но тя все така упорито отказва.
Амбър изкушава Лиъм и той постепенно започва да й се поддава. Двамата преспиват заедно, този път наистина. Междувременно, Хоуп е с Оливър и по едно време на него му се обажда Амбър, за да му се похвали, че е спала с Лиъм. Хоуп разбира за това и е потресена от постъпката на мъжа, когото обича. Тя разговаря с Лиъм по телефона и той не може да отрече стореното. Разочарована, Хоуп започва да се целува с Оливър, двамата се насочват към това да правят любов, но Хоуп се спира навреме. Извинява се на Оливър, казва му, че не би желала първият й път да бъде при такива обстоятелства. Тогава на вратата се появява Лиъм и вижда полуголия Оливър и закопчаващата дрехата си Хоуп. Решава си, че двамата са правили нещо. Оливър затваря вратата зад него, а Хоуп отива до нея и започва да крещи на Лиъм.
Тони остава много доволна, когато Амбър й споделя, че е спала с Лиъм. Бил пък е разочарован от Лиъм, когато разбира за станалото. И Хоуп споделя за това с Брук, която я насърчава да даде още един шанс на Оливър. Стефи също насърчава Оливър да се бори за Хоуп.
Хоуп и Лиъм се срещат отново. Тя му казва, че е време двамата наистина да се разделят и той да остане трайно с Амбър и детето им.
Томас обвинява Стефи, че се опитва да докопа женения Бил.
Тони отива при Хоуп и й казва, че ще е добре двете с Амбър да станат приятелки. Хоуп е изненадана от предложението й.
Стефи отново отива при Бил, за да го убеждава да зареже Кейти. Той пак не се поддава. Стефи разговаря й с Брук, която я предупреждава да стои далеч от мъжа на сестра й. Стефи пък й казва да се отдалечи от Томас, защото е наясно какви 'сигнали' му дава тя докато се прави на невинна.
На събрание във "Форестър", Ридж се ядосва, че Томас представя пред всички дрехите от женската линия, която самият Ридж е спрял. Ридж продължава да държи на своето, докато Ерик се обявява против него. Двамата остават насаме и се скарват сериозно. Накрая, Ерик изрича прочувствени думи към Ридж спрямо Томас, които успяват да го докоснат.
Дейзи отива при Томас и двамата си говорят, а по едно време той й подарява една хубава рокля от новата колекция. Кани я на среща, тя приема и двамата се целуват. Точно тогава влиза Самър, която започва да ревнува. Дейзи схваща, че между Томас и Самър е имало нещо.
Хоуп отива в дома на Лиъм и му казва, че вече е готова да продължи напред с Оливър. Хоуп и Лиъм си припомнят някои от прекрасните си моменти заедно, а накрая се разделят окончателно (за пореден път).
Ридж изненадва Томас, когато пред него, Дейзи и Брук му казва, че е решил да му даде 5% от акциите на компанията. Томас е радостен, с Ридж се прегръщат.
Брук разбира, че Бил е искал да убие Амбър. Тя и Дона подкрепят Кейти в трудните за нея моменти. Изведнъж се появява Бил с поредната си молба към жена си да се върне в дома им. Тя отново отказва и Бил е съсипан. Отива в офиса си, където се появява Стефи и пак започва с нейните си опити да го настрои срещу Кейти. Внезапно се появява и Кейти, и двамата с Бил остават насаме. Тя го умолява да се консултират с психолог, но той твърдо отказва. След като Кейти отново си тръгва, Стефи пак се появява и започва да го съблазнява. Но Бил отново й устоява и накрая се обажда на Кейти, която по това време разговаря с Тейлър по въпроса с нуждата на нея и Бил от консултация със специалист като нея, Тейлър. Бил казва не Кейти, че е съгласен да отиде на консултация, но при условие, че двамата отидат като двойка. Кейти е съгласна.
След разговора на Бил с Кейти, Стефи продължава да го съблазнява.

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 13:16 от SuperGeorgi

# 464
Много са ми смешни старчета с къси гащета и хавайски ризи smile3532 smile3532 smile3532

Общи условия

Активация на акаунт