"Дързост и красота"- тема 67:"Да поиграем Swing "

• 31 864
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Роклята на брук беше супер смешна с тия пришити парцалчета  Crazy
Peace
Аха...като извадена от кофите за боклук...     Joy Joy Joy Joy Joy

А на НичУ няма ли кой да му каже ,че вече не е на 5 годинки?
И че е време да спре да си играе на "Дай си ми куклите,на си ти парцалките!"
Ще дава тон в живота на 80-годишната си майка....     Joy Joy Joy Joy
Пък тя вместо да му шибне два шамара,че да го освЕсти,му обяснява ,че  "Ти не си вече малък..."  ,все едно говори точно на някое инфантилно хлапе....    hahaha
Не че Ничу не е един голям ,завършен инфантил ,де....     Joy Joy Joy Joy

А секситкия "чар" на двете баби-примадони  /брукито и донята    Mr. Green   / нещо май е изфирясал.....    Joy Joy Joy
Ричу не ще баба брук в леглото...сега и дедо Ерик не ще донята.....явно му писнА от толкоз мед...     Joy Joy Joy    как не хвана диабет ,не знам....     Laughing

# 436
  • Край ''синьосиньото синьо море''
 smile3535 МОДНУТУ УКО smile3535 

ДЖАКИ: Прическа- newsm10
              Останалият стайлинг ooooh! Китайски дизайн с турски привкус,поел с пълни гърди модния устрем на 60-те.... hahaha

СТЕФАНИ: Тоалет и прическа съобразени изцяло с възрастта и силуета на актрисата...Гълъбово синьо-сиво ,дискретно и празнично едновременно...Не прави образа смешен и глуповат като предходния.... Naughty

БРУК; Прическа супер с оглед предоставения материал....Ама туй рокле ТиА  свободно веещи се текстилни отпадъци и напосоки пришити парцалчета.... :hahaha

БРИДЖИТ: Прическа-не лоша...Семпла,скучновата....Можеше да се постараят малко стилистИтИ... Роклята-добра идея ама що не я поизгладиха малко да не седи като хартиена... #Cussing out

ТЕЙЛЪР: Класическо черно,подходящо и за "хоп и за гроб''.....Без забележки!!!! Дизайнерът,които облича ХТ явно си разбира от бизнеса... thumbsup

ОСТАНАЛИТЕ ''ХУБАВИЦИ":  Малко парцали и много силикон-цици ooooh! Mr. Green

# 437
Вий пък какъв детайлен разбор на дрехити направИхте ooooh!
Докато огльождате и най-малките дитайли в дрехити,чувате ли какво говорят Laughing

# 438
Сузи, мен пък Джакиту много ме накефи с тази бяла пола, пък и имаше тен  Wink

И обиците ми харесАха, макЪр че все едно бяха купени от някоя сергия  Laughing

# 439
  • somewhere near the sea
Едно време Сали се кичеше с такава пласмаса Party Обаче й отиваше Naughty И на Джаки й отива. Виж, Стефани не мога да си я представя с такива обеци или други бижута от иматационната кинкалерия

# 440
Вий пък какъв детайлен разбор на дрехити направИхте ooooh!
Докато огльождате и най-малките дитайли в дрехити,чувате ли какво говорят Laughing
Туй,дето го говорят вече 20 и кусур години сме го слушАли.... Mr. Green Седя и си търся други причини да гледам все още ДиК Mr. Green Peace
Сузи, мен пък Джакиту много ме накефи с тази бяла пола, пък и имаше тен  Wink

И обиците ми харесАха, макЪр че все едно бяха купени от някоя сергия  Laughing
ДжакитУ,както и друг път съм казвАла, е супер за 59-те лазарника (май!!!) дето ги гони...Ама теЯ пайети на ушите и м/у цицИте ми идват бая... Mr. Green

# 441
Форестър69,  Hug Липсваше на темата, но простено да ти е явно си бил зает да удовлетворяваш хилядите си ДиК почитателки от разни страни, искащи и те твоето внимание и разкази и препълнили пощата ти с поздрави за рождения ден.  

Susy МОДНУТУ УКО - много забавен "репортаж"! Но само да добавя към "разбора" ти, че изборът на дрехите не е на артистите и може дори да имат общ дизайнер. На мен също Джакито, а и Брук ми харесаха (и двете младееха с тези тоалети).

Оох, горката Тейлър пак ще трябва да оправя кашите на Брук! Ако не беше такова безчувствено отношението й към "мъжа й", той нямаше да стигне до там да гълта хаповете с кутийката. Едно нещо поиска от нея - да се противопостави на връзката на Рик и Стефи и тя и това не можа да направи за него!
Нека поддръжниците на Бруки в случая да помислят, колко от тях щяха да се чувстват щастливи на мястото на Ридж и дали нямаше да се чувстват самотни в тази връзка? ...
Хмм поддръжниците на Брук като помислиха в случая и решиха, че както и да постъпи горката Брук - пак няма да бъде одобрено от пристратни и ще се нарече "каша". Ако избере мъжа до себе си, веднага ще бъде обвинена, че е "безчувствена" към децата си като не ги поставя на първо място. Както и се е случвало вече да е обвинявана, че не се грижи за децата си, че не е любяща мама и предпочита да угоди на "любовта" си. Е та ето Ви сега - как не избира страната на мъжа, а на детето. Аз дори смятам, че тук се проявява и нейното милосърдие към Рик и Стефи, повярвала е в любовта им и просто сърце не и дава да ги раздели. (Ако и аз не мисля, че връзката на двамата е без смисъл и че двамата имат някакво бъдеще, но тя така си мисли.)

# 442
Сега,страхотна както винаги  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Към Сузи: Хич не е супер баба ти джаки Peace Peace Peace
Нейните 59 лазарника й се отразяват много зле Peace Peace Peace Peace
Заповедай Peace Peace
http://www.cbs.com/daytime/the_bold_and_the_beautiful/photos/201 … _Celebration/7/0/
Ще ме извиняваш Peace Peace Peace

# 443
Ник обаче не си поплюва през 2005 цели три сватби с Бриджит, 2006 с Брук, 2007 с Тейлър, 2008 с Бриджит и 2009 с Бриджит пак  Joy Joy Joy

# 444
Сега,страхотна както винаги  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Към Сузи: Хич не е супер баба ти джаки Peace Peace Peace
Нейните 59 лазарника й се отразяват много зле Peace Peace Peace Peace
Заповедай Peace Peace
http://www.cbs.com/daytime/the_bold_and_the_beautiful/photos/201 … _Celebration/7/0/
Ще ме извиняваш Peace Peace Peace
]Фен,я си виж линка...Да не си объркАл нЯщо...Освен грозната Фелиша и нЕколко други грозници около нея,друго не видОх newsm78  Crossing Arms Mr. Green

# 445
Има я и бабата с 59 лазарника в следУЙющити снимки Naughty
Ти защо гльодаш само първата Naughty
Или си видяла джакиту и не си я разпознала,признай си Laughing

# 446
Не я видях ,бе честно....Ся' шъ повърна да я видЪ Mr. Green
Опааа!!!Видях я...Леле майкоуууу!!! ooooh! ooooh! ooooh! Мамка им годинки... Twisted Evil Да жУвеят гримьорите  и другите му там компУтърни спецове........... Mr. Green

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 20:01 от susy

# 447
Опааа!!!Видях я...Леле майкоуууу!!! ooooh! ooooh! ooooh! Мамка им годинки... Twisted Evil Да жУвеят гримьорите  и дтугите му там компУтърни спецове........... Mr. Green
ъхъъъ,тУЙ е друга приказка Crazy

# 448
  • В средата на времето
Разгледах снимките. ЛАД е плашеща чак.  Confused Без грим изобщо не трябва да ходи. ХТ няма да я коментирам, нищо общо с преди няма тази жена вече...

# 449
Разгледах снимките. ЛАД е плашеща чак.  Confused Без грим изобщо не трябва да ходи. ХТ няма да я коментирам, нищо общо с преди няма тази жена вече...
Заставам плътно зад теб Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт