"Дързост и красота"- тема 67:"Да поиграем Swing "

• 31 829
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Брукасита още максимум пет години ще мож играе пишман съблазнителка  hahaha hahaha hahaha
То не че и сега не е комично де, ама тогава вече ще е трагикомично  Crazy Mr. Green

# 481
Цитат
Маргарин Томи ще задрапа неистово за Брук,тъй че не си прави сметки,че Брукито ще остане на сухо
Е,ти от един 20-годишен пикльо какво очакваш? 
Нали му требе учителка в леглото,а коя е по-добра в секс-акробатиките от брукито?    Mr. Green
Тоооолкоз опит натрупа ,дорде прехвърчаше от легло в легло и от мъж на мъж....     Joy Joy Joy Joy

# 482
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Брукасита още максимум пет години ще мож играе пишман съблазнителка  hahaha hahaha hahaha
То не че и сега не е комично де, ама тогава вече ще е трагикомично  Crazy Mr. Green

След туй може да си отвори ''салон за красота'' Mr. Green

# 483
Знаете ли,че в България има салон за красота "Дързост и красота" Crazy

# 484
Във Варна!!!!!!!!!!!

# 485
# 486
На изток край ''синьосиньото синьо море'' Grinning

# 487
а аз защо съм останАл с впечатление,че си от бургас newsm78

# 488
Някои от актьорите са снимали епизоди на ДиК на островите Фиджи, във връзка с предстоящия сюжет с 'изгубените' Брук и Томас. Най-накрая нещо различноооооо... newsm44

# 489
а аз защо съм останАл с впечатление,че си от бургас newsm78
Грешкаааа!!! Grinning
Като каза SG,Фиджи,че се сетих...Туй ники мноо стиснато бе!!! Вместо да заведе новостароизпечената си сОпруга на по-престижно място като Фиджи например,той я води на Хавай,барабар със 'сичките среднокласни работяги...И тя се захласва... ooooh!

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 00:50 от susy

# 490
Някои от актьорите са снимали епизоди на ДиК на островите Фиджи, във връзка с предстоящия сюжет с 'изгубените' Брук и Томас. Най-накрая нещо различноооооо... newsm44
Ама где ги четеш тез работи Naughty
Надявам се твоя любимец Томи да се спомине Praynig
Можеше да изберАт същия сюжет,но с Oливар/и без тУЙ се познават интимно/
Брук трябва да избЕре него или Оуен Naughty

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 01:57 от Forrester69

# 491
Ама где ги четеш тез работи Naughty
Надявам се твоя любимец Томи да се спомине Praynig
Можеше да изберАт същия сюжет,но с Oливар/и без тУЙ се познават интимно/
Брук трябва да избЕре него или Оуен Naughty

Имам си къде да ги чета, не ме мисли. Laughing

Надявай се Томи да се спомине, но няма да те огрее. Най-много да го намерят някъде гол и презадоволен от секс тигрицата баба Бруки (която го отгледа като син Sick), която след като евентуално го мине, вече ще е спала с абсолютно всички мъже от семейството (освен сина си)  + почти всички зетьове (че те много станаха вече бе- Дийкън, Ник, Оливър...). Joy

Оливър също не го гласи да стане пак агнешко, той сега се бори да си върне Хоуп след като я загуби покрай резила с баба Бруки, който стана всеизвестен по целия свят. Laughing

На Оуен още му е рано да е с нея, има време. Naughty Но той покрай детето си от Бриджит има шанс да се насочи към нея, така че скоро като нищо може да стане мъж на дъщерята. Нататък нещата са ясни с ненаситната баба и нейните агънца. Laughing

# 492
Аз пък днес най-после успях да гледам един епизод и ... нацелих сватбата на Тейлър и Уип и Рич накрая, който имал нещо да каже завалията  Laughing

# 493
  • somewhere near the sea
Днес няма епизод заради волейбола #Cussing out

# 494
А по празниците (утре и в понеделник) дали ще има  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт