Отговори
# 2 265
То и аз пуснах мухата за 6-ца и моля за извинение. Явно от многото гледане на всякакви новини е възможно репортажът по бТВ да съм го объркала, че по СНН съм го гледала.
Ти има ли защо да се извиняваш? Peace Да се извинят гламавите журналисти и преводачи от БТВ. Кой знае сега баба ми, горката, дали не звъни на майка ми на пожар за йодени таблетки.... Я да се обадя да я питам...
Майтап няма мойта дойте и ми каза ,че станало още по-лошо в Япония."Всичко е избухнало вика.Отишло е на 6та степен"

# 2 266
Нивото на радиация около АЕЦ „Фукушима-1” превишава нормата 750 пъти
18 март 2011 | 16:15 | Агенция "Фокус"
Начало / Свят
Токио. Нивото на радиация в 30-километровата зона около авариралата японска АЕЦ „Фукушима-1” е високо и възлиза на 150 микросиверта в час, предаде агенция Миг нюз.
Измервания на радиационния фон се осъществяват в 18 пункта в радиус между 30 и 60 км. около атомната централа. Нормалната доза радиация, безопасна за човешкото здраве, възлиза на около 0,05 и 0,2 микросиверта в час.

Боже  ooooh! там нали има хора ,които не успяха да евакуират.

# 2 267
То и аз пуснах мухата за 6-ца и моля за извинение. Явно от многото гледане на всякакви новини е възможно репортажът по бТВ да съм го объркала, че по СНН съм го гледала.
Ти има ли защо да се извиняваш? Peace Да се извинят гламавите журналисти и преводачи от БТВ. Кой знае сега баба ми, горката, дали не звъни на майка ми на пожар за йодени таблетки.... Я да се обадя да я питам...
Майтап няма мойта дойте и ми каза ,че станало още по-лошо в Япония."Всичко е избухнало вика.Отишло е на 6та степен"
Ако не беше тъжно, щеше да е смешно...
У нашите никой не ми вдига. Може да са заспали. Само да не са се натровили с йод. hahaha
Майтапа настрана - има много хора, които нямат интернет и не могат да следят ситуацията и сигурно са се изплашили... БТВ са за съд направо.

# 2 268
Започна филм по ОРТ.

# 2 269
Да, хората в 20-30км зона бяха посъветвани да не излизат............още вчера или онзи ден.

# 2 270
  • София
а, голяма безвкусица беше някакъв скеч на "Комиците" свързан с радиация  ooooh! Слушах го за фон и не го хванах от началото, но в този момент беше малко дебелашко  Rolling Eyes

# 2 271
а, голяма безвкусица беше някакъв скеч на "Комиците" свързан с радиация  ooooh! Слушах го за фон и не го хванах от началото, но в този момент беше малко дебелашко  Rolling Eyes
Не са единствени. Британски комик се е изцепил със същата тема, и то не малко, а много дебелашко. Не помня къде го четох.

# 2 272
  • София
Не са единствени. Британски комик се е изцепил със същата тема, и то не малко, а много дебелашко. Не помня къде го четох.

едни реват и се чудят какво да правят, други си се забавляват с темата. Това не го разбирам.

# 2 273
  • Italia
Ако тези, които нямат интернет са слушали за всичко бтв, със сигурност са запомнили, че йодната тинктура не се пие, а таблетките не се продават в аптеките и ги има само в гражданска защита.

# 2 274
Nuke plant disaster rating raised to Level 5  Praynig http://www3.nhk.or.jp/daily/english/18_35.html
Няма 6та.Проблема е бил в на бтв телевизора : ) Пожелавам лека нощ на всички.

# 2 275
  • Пловдив
Иван и Андрей преди малко също ...
За българските ТВ, аз от няколко дни се информирам само от тази тема.
Дано се случи чудо за Япония и целия свят  Praynig

# 2 276

едни реват и се чудят какво да правят, други си се забавляват с темата. Това не го разбирам.
Аз също.
Да не цитирам мястото, но след като се пусна тема ДНЕС в един от бг форумите, имаше една ей такава умна приказка: "Един Чернобил не ни уплаши, та някаква си Япония ли ..?!  Това което не ни убие ... ние си знаем "

Лека, Митко.

# 2 277
  • София
Извинявам се, че ви подведох за степента на опасност. Не ми мина през акъла, че могат да объркат такова нещо... Въпреки че след това, когато давах линка отбелязах разликата със заглавието, изгледах пак новината и реших, че грешката е техническа при публикуването.
Кабелна нямам.

# 2 278
именно - грешка в превода на изказване, което всички видяхме днес и за пореден път потвърждава колко са зле в БТВ!!!

Битиви са ХИПЕР зле! В едни по-предни новини, казаха че при земетресението и цунамито във Индонезия от 2006 год, тогава отказали системите ранно предупреждение за цунами! ooooh! Те ги направиха СЛЕД него! ooooh! Tired

# 2 279
Сайт с актуална информация за радиационния гама фон в БГ:

http://beo-db.inrne.bas.bg/moussala/

Общи условия

Активация на акаунт