Отговори
# 90
  • Русе
 Cnn твърди за много по малко

[9:40 a.m. ET, 11:40 p.m. Tokyo] The toll in the Japan 8.9 quake stands at least 93 dead, 539 injures and 351 missing, according to Japan's National Police. Additionally, in Miyagi Prefecture, between 200 and 300 bodies have been found following the tsunami that hit that area.

# 91
Имам близка на о-в Хоншу, където не се е усетило земетресението.

djily Hug, аз съм била в Токио по време на силничък трус през 91ва, не се притеснявай, ако има място, където хората наистина да знаят как да реагират и да са в безопастност при такъв апокалипсис това е Япония.

В СНН говорят за 300 жертви.

# 92
  • Враца
Ройтерс също съобщава официално за 300 жертви.
Вълните са стигнали до Щатите.

djily  Hug Hug Hug всичко ще е наред.

# 93
Евронюз също говорят за 200-300 жертви.
В момента в Япония е нощ и не може да се каже нищо с точност. В североизточните райони на Япония е зима, студено е, няма ток, нямат комуникации.
Ужас с една дума.

пп вълната е стигнала Хавай, до един час се очаква да стигне Калифорния. Ванкувър ще е първият град от Америка, до който ще стигне вълната/много по-малка по размери/.

# 94
  • София
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1365318/Japan-earthquake … ulfed-nation.html

djily, каквото и за ти говорим, постоянно ще ги мислиш. По-добре поддържай с тях връзка, ако е възможно и не се рови повече по интернет. Една прегръдка от мен.

На тези снимки се разплаках.

# 95
Уникални снимки..

Това е най-добре подготвената страна за такова бедствие. Абсолютно съм сигурна, че жертвите ще са минимални на сушата. Земетересението в Хаити беше със сила 7 и жертвите бяха към 100 000, а засегнатите милиони. Господ да ти пази. В съвременната си история не познават толкова силно земетресение....

# 96
Приятелка в Токио току що ми писа, че тресе през час там. Влаковете са спряни. 20 километра се е прибирала пеша до тях, но е добре. Сори, че вкарвам лична нотка, но много се притеснявах за нея.

# 97
Цунамито е страшното в случая.
Точно за жертвите/изчезналите/ от цунами  ме е страх да си мисля, колко ще бъдат. Praynig

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 19:07 от inna-bubulina

# 98
Благодаря ви за милите думи.
За мен всички вие от БГ-Мамма, сте част от виртуалните ми приятели, винаги тук съм намирала помощ и подкрепа.
Децата ми са от 7-8 г. в  Япония, ние също сме им ходили на гости. Зная, че земетресенията са чести , но това е изключително по сила. Плаши ме невероятно мисълта, какво би станало, ако бебето ,което всички чакаме съвсем скоро, реши точно сега да се роди. Мъча се да не плача, но цял ден сълзите ми не спират.

# 99
  • на плажа
djily,  Hug спри да се притесняваш. Важното е, че са живи и здрави!
 Кошмар!

# 100
  • Враца
Цитат
Tokyo Electric Power Co: Pressure inside No.1 reactor at Fukushima-Daiichi nuke plant is rising, with risk of radiation leak - Reuters
Това го прочетох преди малко, а някъде пишеш, че нещата били под контрол Sad

# 101
Тази сутрин имахме мейл ( работя в голяма корпорация с офиси по света) че ще бъдат засегнати Чили и др страни от Пасифика

# 102
Снощо точно казах намъжа ми,че Луната е толкова голяма и наблизо,че имам чувството,че не е нормално..Сега прочетох тук,че била близо до земята..
Земетресението в Япония казаха,че е най силното,което новата история познавало,дано няма много жертви... Японците са уникална раса..
Природата почва да си показва силата и да се чисти май Sad

# 103
  • Русе
  Земетресението днес е най силното в Япония, но не е най силното,което историята познава.
1960 в Чили земетресението е било по силно 9.5 по Рихтер

# 104
А максимумът 10 какво точно означва ...

Общи условия

Активация на акаунт