Отговори
# 75
  • Варна
От ББС-
#
1410: Japan's government has declared an emergency situation at the Fukushima Daiichi nuclear plant after a reactor cooling system malfunction. But officials say there is no radiation leaking. Some 3,000 residents living near the plant in Fukushima prefecture, north of Tokyo, have been told to evacuate the area.

# 76
 Благодаря!
Много показателен е и чата вдясно, на няколко езика.

# 77
вчера говориха , че Луната се приближавала много близо до Земята и й влияела :

Наука
Катаклизми по суперлуние?
10.03.2011 12:31
Луната – най-близко до Земята на 19 март

Катаклизми по суперлуние?

На 19 март Луната ще се приближи до Земята на най-близкото разстояние от 1992 г. насам. В лунния перигей, или както шеговито го наричат учените – "суперлуние", естественият спътник ще се приближи към повърхността на Земята на разстояние 356,5 хил. км. Според редица учени събитието, което астрофизиците и фотографите чакат от цели 19 години, заплашва света с природни катастрофи.

Както пише Daily Mail, в навечерието на лунния перигей през 2011 г. в интернет са завалели тревожни прогнози на учени за това, че "суперлунието" може да предизвика сериозни промени в земния климат. Това на свой ред ще доведе до земетресения и вулканична активност по целия свят.

# 78
вчера говориха , че Луната се приближавала много близо до Земята и й влияела :

Приближавала се е милиони пъти и пак се се отдалечавала. Разбира се, че влияе на земята, например тя предизвиква приливите и отливите. Движи се по елипса, в един от двата центъра на която е земята.

# 79
приближава се на рекордно близко разстояние от години насам .

# 80
  • Русе
  Такова положение на луната се случва периодично. През 1992 година луната е била най близко до земята. Не се сещам зя някакви големи катаклизми тогава. newsm78

# 81
Чета и плача.
На работа съм в момента, нямам постоянен достъп до телевизия и интернет.
Синът ми и снаха ми живеят в Токио. Милото ми момиченце е бременно и вече е в деветият  месец.
 На няколко пъти се чухме днес и ме уверяват, че са добре.
Не искам да ги притеснявам със страховете си, но не мога да си контролирам нервите и не мога да удържа сълзите си
Моля се и за тях и за всички в тази прекрасна страна, да се размине с най-малко поражения.
Извинете ме, но имах нужда да споделя.

# 82
# 83
djily пиши за да ти олекне. Hug

# 84
  • София
Чета и плача.
На работа съм в момента, нямам постоянен достъп до телевизия и интернет.
Синът ми и снаха ми живеят в Токио. Милото ми момиченце е бременно и вече е в деветият  месец.
 На няколко пъти се чухме днес и ме уверяват, че са добре.
Не искам да ги притеснявам със страховете си, но не мога да си контролирам нервите и не мога да удържа сълзите си
Моля се и за тях и за всички в тази прекрасна страна, да се размине с най-малко поражения.
Извинете ме, но имах нужда да споделя.

О, мила, много бих искала да те подкрепя в този труден за теб момент.  Hug И моето сърце се е свило. Всички се молим и се надяваме на добро развитие.

# 85
dgily, пиши миличка  Hug

# 86
110 000?  Shocked
Тепърва ще става ясно що за ужас е било...

# 87
Момичета,тези цифри какво точно са?
Дали са .. Sad

# 88
Вероятно са жертвите .

# 89
Пише 110 000 изчезнали- все пак изчезна цял влак, кораб е бил изчезнал във водовъртеж...

Общи условия

Активация на акаунт