Отговори
# 1 815
Това в какво състояние са охлаждащите помпи и тръбопроводите,по които трябва да се подаде водата в реакторите могат да кажат само операторите,които са там.След оценка на положението може да се каже каквото и да е,да се говори наизуст няма смисъл.

# 1 816
Iliana__ , родителите ѝ също може да нямат. Sad
да, майка й каза, 4е няма толкова пари  Sad

# 1 817
В посолството са останали 4 човека, всичко друго духнало. Български студент е прекарал нощта пред заключените врати на посолството, тази сутрин са го прибрали. Каза, че Франция и Германия са осигурили евакуация с полети на свои граждани. Нашите отказват евакуация./това от емисията по БНТ/

Билета от Япония до България в момента е 2200 евро./това от българска студентка завърнала се от Япония, посрещането й на летището дадено от телевизия Европа/.

пп А Ерика, също е писала. Да еднопосочно. Peace

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 19:28 от inna-bubulina

# 1 818
  • Пловдив
По нашите новини дават само информация която вече съм прочела в темата  Embarassed

# 1 819
Както казах за да се охлади реактора трябва да се подаде вода с проектните помпи вътре в реактора,сега се подава вода отвън над херметичната обвивка с външни пожарни помпи и водометни оръдия,което не е ефективно.

# 1 820
Колкото и да не ви харесва това което пиша, ще продължа да го пиша.
Българските граждани е желателно да се завърнат в България.
Аз не бих разчитала на посолството.
Билетите са много скъпи.
Родителите на тези деца трябва да поискат финансова помощ.

# 1 821
Новините по Нова - куче се грижи и пази друго куче, пострадало от бедствието в Япония...Не е истина, с какво ни занимават, на фона на ситуацията там! ooooh!

По Нова са страшни новирани!Като стана земетресието в Хаити, не казаха същата вечер по най-късните им новини.  ooooh! Защото имаше някакви ромски драми да нищят, не помня точно, но ми направи впечатление ,че това беше спестено от новините, та изобщо не се учудвам сега.

# 1 822
Много скъпо наистина аз си мислех максимум 500 евро.
Най -добре е да изпратим самолет .
Нищо не казват от преди обяд за тези помпи .Нали щеше да лети американски безпилотен самолет днес и за него нищо не казват Crossing Arms

# 1 823
Благодаря ти, вденах  bouquet.

# 1 824
Това в какво състояние са охлаждащите помпи и тръбопроводите,по които трябва да се подаде водата в реакторите могат да кажат само операторите,които са там.След оценка на положението може да се каже каквото и да е,да се говори наизуст няма смисъл.

Сигурно е така но след всички сники и видеа които изгледахме едва ли ще са в цветущо състояние.
Важното е да ги накарат да работят .

# 1 825
Колкото и да не ви харесва това което пиша, ще продължа да го пиша.
Българските граждани е желателно да се завърнат в България.
Аз не бих разчитала на посолството.
Билетите са много скъпи.
Родителите на тези деца трябва да поискат финансова помощ.
ПратИ им пари с пощенски запис... Tired
Чудя се защо изобщо пишеш такива неща...

# 1 826
Това затишие ме плаши,от часове няма никаква информация.Пълно затъмнение навсякъде.По чуждите емисии нищо ли не казват?

# 1 827
Айде стига сте писали глупости. Винаги цената на еднопосочния билет е почти 2 пъти цената на двупосочен.

# 1 828
Това затишие ме плаши,от часове няма никаква информация.Пълно затъмнение навсякъде.По чуждите емисии нищо ли не казват?
NKH повтарят едно и също.

http://www.ustream.tv/channel/geiger-counter-chiba Simple Smile

# 1 829
Айде стига сте писали глупости. Винаги цената на еднопосочния билет е почти 2 пъти цената на двупосочен.

Точно 748 евро е двупосочен билет от София до Токио за една седмица престои.

494евро е еднопосочния на Аерофлот,така,че цени от 2-3000 евро не е никак нормална цена.

Общи условия

Активация на акаунт