Форумски клюки, интриги и сеир

• 27 671
  • 417
  •   1
Отговори
# 15
  • При хората, които обичам
Така де, да се запознаем, за да можем да си клюкарим по-задушевно.

# 16
Оп това е моята тема  Flutter

# 17
Тери, като кликнеш на заглавието, точно над постинга, който искаш да покажеш, ще имаш линк, който води директно към него и няма да се налага да поясняваш кой номер е и на коя страница Simple Smile

# 18
  • София
Е, пълна излагация... две страници вече и никакви интриги и скандали няма още... Я се стегнете малко  Naughty

# 19
Да направим кратко залагане с клюкарско-сеидржийски уклон кой/коя е Терри  Flutter
Аз слагам 5 лв на Селтакис ( неуверена съм).

# 20
 Не е Селтакис.

# 21
По конструктивно де  Grinning звучи ми познато, но пусто, не зацепват колелцата.

Освен това кой е Lou Cifer и къде изчезнаха .антико и Лизбет.

# 22
 Loi Cifer мислех, че е сопрано, не за друго , а защото в определен период имаше аватар с героя.
 За Селтакис, той обича да пише, не да клюкари, не мисля , че е Тери.

# 23
Luna,сеира е зрелище.А тоя постинг си е зрелище отвсякъде.
Да, моя е грешката, чела недочела, недоразбрала.

# 24
Ето пример още на първата страница, петия постинг: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=569275.0
Не е толкова весел като за мазните коси от вчера,но пак е сеир.

Терри, заради теб ме нападнаха. Wink
Търси си друг сеир аз, не съм от каймака на форумското общество! Wink

# 25
Да направим кратко залагане с клюкарско-сеидржийски уклон кой/коя е Терри  Flutter
Аз слагам 5 лв на Селтакис ( неуверена съм).

Селтакис слагаше интервал след запетайките. Тери не слага. Кой друг не слагаше? (като изключим Шанел)

# 26
Реално и Шанел не съм мяркала скоро, но го отдавах на изтичането на шопинг периода и на започването на 6 месечен секс ( крилата фраза между другото, редовно я цитирам  Flutter ). Знае ли човек вече.

# 27
Ето пример още на първата страница, петия постинг: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=569275.0
баси, и с онкоболните ли си правите сеир бе. ooooh!
Някои хора верно са умрели от скука...

# 28
баси, и с онкоболните ли си правите сеир бе. ooooh!
Някои хора верно са умрели от скука...

Ми що да не?
След като вчера имаше цяла тема сеир за земетресението в Япония.

# 29
Ми аз съм си аз,не съм селянин и не съм за пет лева.Вие кои сте и защо решихте че съм мъж.Пуснете по-добре някоя борба в кал,че съм още час в офиса и умирам от тъпня.
Виктория,виж кога съм пуснал линка.Изказването ти си е жив сеир.Сори.
buttinsky,нищо не си разбрала.Май само си искала да се запишеш в темата да не изпуснеш нещо.Пийс.
А темата на кака ви Сиси за земетресението си беше супер,все пак е красивия ум на форума.

Общи условия

Активация на акаунт