Форумски клюки, интриги и сеир

• 27 634
  • 417
  •   1
Отговори
# 45
  • При хората, които обичам
Рано е още, все някой по-майстор ще дойде. Оставам в очакване.

# 46
Телли, мисля, че сама си спамиш темичката,освен разни като мен нищо не разбрали.

Навремето голяма част от темите за "Еди какъв си грим" бяха истински сеир и панаир на суетата. Хвърчаха дето се вика изкуствени мигли и се обиждаха на фотошоп.  Сега повечето "сеирджийски" теми се пускат съвсем тенденциозно, с ясната идея, че ще са такива и всички тръпнат в очакване да се стигне до пикантни словестни атаки, прехвърчане на плювки и повръщащи човечета през ред. Към днешна дата не виждам такава тема, всичко е добре забравено старо. Та сега излиза, че за да може да се разпише човек качествено в настоящата тема, ще трябва да се постарае да напуска теми с хляб за зрелищни сблъсъци. За жалост "зорлян хубост не става".

# 47
 Е ти темата за носените-един-ден-дрехи не я ли чете  Mr. Green
Тези за гримовете бяха готини, да. И дипломи хвърчаха , не само гримове.

# 48
Четох я, но едва ли вече има някой, който да не знае за нея. Спрягат ли се думите: красота, чистота и пари, винаги се стига до ексцесии.

# 49
Четох я, но едва ли вече има някой, който да не знае за нея. Спрягат ли се думите: красота, чистота и пари, винаги се стига до ексцесии.

Бих добавила и думите "работеща жена" и "домакиня".
Абе, има си кодови думи, които гарантират клане във всяка тема.

# 50
думата "домакини" е с особено силен заряд  Mr. Green

# 51
Помня напрежението, което създаде думата мусака, в Споделете, преди известно време.  Simple Smile
Съвсем наскоро, в тема, посветена на честотата на къпане, се стигна до лайняни хартии, подмиване на задници, дамски превръзки, увити в не знам какво- в дамски чанти и пр. прекраснотии.

# 52
Прекалено "просто" ядене ли се оказа, за някои чувствителни стомаси?

# 53
да те пратят да си нагледаш мусаката- не знам с какво да сравня тази обида.

# 54
Помня напрежението, което създаде думата мусака, в Споделете, преди известно време.  Simple Smile

линк?

# 55
 Joy
Свинските уши- струва ли си да се прегледа, все я отбягвам...

# 56
там няма сеир и интрига, много симпатична тема с ухание на чесън Grinning

# 57
да те пратят да си нагледаш мусаката- не знам с какво да сравня тази обида.
hahaha

# 58
Ще следя форумските клюки, че понякога зад постно заглавие на тема се вихри такъв сеир, че току виж съм го пропуснала.

# 59
  • Ямбол
В темата "Служебно открита банкова сметка" прехвърчаха няколко дипломи, имаше тупане в гърдите и размяна на остри реплики, докато не се появиха по-знаещи от дипломата по финанси.
Ей от тук някъде започна: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=567269.msg18023195#msg18023195

Общи условия

Активация на акаунт