Форумски клюки, интриги и сеир

• 27 721
  • 417
  •   1
Отговори
# 75
Граматиката ли била най-големият сеир в клюкарника  newsm78 Отварям да прочета някоя интрига и клюка,а чета как се пишат учтивите форми  ooooh!

Граматиката в случая беше само невинно допълнение към сеира, който сътвори госпожа магистърката по финанси. Crazy

# 76
Мдаа, някои знаем кога да се засрамим, за разлика от други едни. Laughing
Викторийке, недей се изненадва толкова, а си провери запетайките. Пропуснала си едничка. Срамота е!

# 77

Викторийке, недей се изненадва толкова, а си провери запетайките. Пропуснала си едничка. Срамота е!

Това е нарочно!
Следя дали внимавате.Wink

# 78

Моля всички да спрат вече с коригирането на правописни и пунктуационни грешки в чужди постове.Дори да е нарочно,и с цел заяждане,това е просто несъдържателно и скучно,особено когато във всяка тема все се намира някой да вади пропуснати запетаи и тирета на показ.  Tired Ако това е форумният сеир се отказвам от него-скучен е.

# 79

Отилия, не знаеш ли, че  се  захващат  за правописа когато няма с какво друго да се заяждат? Wink

# 80
Или когато проимаш деца и започнеш да си биеш главата в стената, опитвайки се да ги научиш на елементарните правила на родния им език, когато навсякъде наоколо цари тотална неграмотност.
А неграмотност, облечена с претенции, вече е наглост, според мен. Няма да се учудя, ако и до смъртни случаи се стигне. Да умреш заради правописна грешка на лекар, фармацевт или някой си чиновник - не е ли жалък край за когото и да е?
Ще ме прощавате, но тоталната липса на начално образование ме потриса повече, отколкото кучешките лайна по улицата. Все е изакано, но кучетата поне са непретенциозни.

# 81
 Да,но тази неграмотност е факт,и е по вина на учителите,много от които си претупват работата,и на родителите,които не изискват достатъчно от децата си. Натъртвайки във форума на правописните грешки на някой не решаваме този проблем.

# 82

Отилия, не знаеш ли, че  се  захващат  за правописа когато няма с какво друго да се заяждат? Wink

Неграмотно написаното мнение е много силен аргумент срещу самото мнение. Когато авторът му е човек, който си позволява да обижда околните, като въпросната "финансистка", е просто задължително да се изкоментира провописа й.  Laughing

# 83
  • Ямбол

Отилия, не знаеш ли, че  се  захващат  за правописа когато няма с какво друго да се заяждат? Wink

А ти знаеш ли, че на неграмотниците думите и аргументите им не тежат.
Не ми отговаряй.

# 84
Да,но тази неграмотност е факт,и е по вина на учителите,много от които си претупват работата,и на родителите,които не изискват достатъчно от децата си. Натъртвайки във форума на правописните грешки на някой не решаваме този проблем.

Е, то по тази логика няма защо да се чисти, защото няма да решим проблема с мръсотията.
Аз пък все си мисля, че не всички са толкова дебелокожи, та да не се позасрамят, когато ги упрекнат в тотална неграмотност. А щом се позасрамят, може и да се постараят да понаучат нещо пропуснато. Нали човек се учи, докато е жив?
А за децата... Лесно е да се теоритизира отстрани. Като се сблъска човек лично с проблема, променя гледната си точка. А и всеки родител внимава да предпази детето си от инфекциозни пъпки, зелени сополи, неграмотно писане... Прихващат се и то много лесно, там е проблемът.

# 85
Тц-тц-тц! Избягахте ми от креативния роман, за да дойдете тук и да смучете емоции наготово. Безобразие! А тъкмо форумка ми поръча сюжет, в който да прегазя с колата друга! Темата имаше потенциал за художествени малини, а вие я игнорирахте, сеирджийки такива! нЕма да си играА повече с вас!!! Crossing Arms

# 86
Виктория,  всичко при теб е нарочно с цел провокация, мисленето е за пред хората, затова и не ти се получава- виждаме, ама ши си мълчим.

# 87
Темата не беше ли друга...да не би случайно да съм отворила правописната тема?
Дренка, благодаря! Знаех си, че мога да разчитам на теб. Simple Smile

# 88
Още е... Очертава се поредният сеир.  Whistling

# 89
Още е... Очертава се поредният сеир.  Whistling

Мислех, че тук ще се обсъжда в коя тема има сеир, а не тук да се прави сеир.
Явно пак не съм схванала замисъла на темата, но това е нормално, всепак съм руса по душа! Wink

Общи условия

Активация на акаунт