"Вълци, вампири и ловци"

• 23 050
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • Разпиляна във въображението
Mokka, отговорът не е този Whistling

Мириел, що бе, какво е направил. Да не е заради отказа за Джейс Wink

Това е най-малкото. Като цяло държанието му, заигравката с Диана Агрон и т.н. В момента го харесвам като визия. Има още вода да изтече, за да го харесвам повече. Въпреки това в британската тема няма да дам да го пипат Crossing Arms

# 721
  • София
М, чИ аз така като гледам любителките на свръхестествената тематика сме си едни и същи навсякъде и всяка гледа повечето неща.

# 722
  • София
Така е. Въпроса е кой обаче в  кои тема е "пуснал корени"

# 723
  • София
Ирка им викаше : хол, детска, кухня.. Joy

# 724
  • София
Ирка им викаше : хол, детска, кухня.. Joy

Joy Joy Joy
Ми то е невъзможно да изчетеш всички теми, колкото и да харесваш сериалите.

# 725
  • София
Аз затова в най-обемните не пиша много, не мога да ги изчитам. Скоро си мислех, че ако някой от нашите сериали го дават 30 години, както Дързост и красота и др, как след 30 годин пак ще пускаме снимки на дедо ви Дийн Mr. Green

# 726
Аз затова в най-обемните не пиша много, не мога да ги изчитам.

И аз спрях да пиша в такива. Обаче "Дързост и красота" ми липсва. Ех, беше толкова забавно. Какви словесни двубои, какви намеси са модератори, каква битка за "администраторстване". Ех, ех... какви времена и нрави Whistling

# 727
  • София
Ммммм, да!
Аз съм доволна, че по темите за вампири и подобни няма борби за администраторстване. Заради такива простотии спрях да пиша при романтиките.

# 728
Борбата в "Дързостта" беше кратка и решена в наша полза. Обаче покрай сюжета, който е изпълнен с мистика, любов, дързост, възкресение и отмъщение, както и престъпления и наказания, не може да си представите какви теми още и каква информация се търсеше и обменяше Wink

# 729
  • София
Аз пък мислех, че всички главни герои вече са умрели от естествена смърт. Отказах се да го гледам около 300 серия, баба ми - малко по - късно  Mr. Green
Ай да не спамим повече  Embarassed

# 730
Няма. Чакаме новата тема.

Чудили ли сте се вашите деца като пораснат и видят библиотеката ви с вампирски романи, или такива за ангели, върколаци и т.н. , колекцията ви от филми на подобна тематика, какво ще си помислят?

# 731
Няма. Чакаме новата тема.

Чудили ли сте се вашите деца като пораснат и видят библиотеката ви с вампирски романи, или такива за ангели, върколаци и т.н. , колекцията ви от филми на подобна тематика, какво ще си помислят?

"-Мамо, ти си била задръстен тийн!
-Ми мамо, не бях тийн даже  Mr. Green"

Нели, за Деймън ще гласувам, Дийн все пак ми е скорошна любов Simple Smile

# 732
  • София
децата... някй неща ще им ги спестя. например броя на клоните, стадионите, държавите, дуварите, които съм обиколила и сънувала  Mr. Green

# 733
децата... някй неща ще им ги спестя. например броя на клоните, стадионите, държавите, дуварите, които съм обиколила и сънувала  Mr. Green
Joy Joy Joy

Аз мисля, че моя няма начин да не изтъкне кривите крака на Дийн и как мама е въздишала по тях.

# 734

Общи условия

Активация на акаунт