Серклаж-всичко за тази манипулация и за ползата от нея!

• 128 939
  • 874
  •   1
Отговори
# 105
  • в 1001-та нощ
наистина - доверието в лекаря или този, който те води по непознатите пътеки е изключително важно ..... за мен винаги е било решаващо - в такъв момент скачам със затворени очи от високо в дълбоките води ...

# 106
Мацки, върнах се Wink
Серклажа мина, сега се възстановявам, кървене нямам, само от време на време, нещо като слуз с малко червеничко.Имам страшни проблеми с пишкането, след като се изпишкам, получавам болки, но слава Богу, започват да намаляват.Това от мен за сега, моля се да съм добре и да си износя бебчо без повече проблеми Praynig
Благодаря ви за палчетата Hug

# 107
  • в 1001-та нощ
Браво Wink)) стискай сега до края Wink)) нормално е и нещичко да поизтича  Peace

защо решихте толкова рано? обичайно се прави  по-късно  newsm78

# 108
Миналият аборт ми беше в 13г.с., точно по типа на цервикална недостатъчност, а аз утре влизам в 11г.с. Peace

# 109
  • в 1001-та нощ
Браво  Hug и аз така предположих  Peace

колко често ще ходиш на преглед?  newsm78

# 110
Мотонети,  Hug браво на теб! Кажи повече как се чувстваш, какво ще пиеш, с каква упойка беше? За пишкането, аз първите няколко дни след аборта също имах дискомфорт, но отшумява. Сега предполагам полежаваш повече, какъв режим ще имаш сега с движението? Бързо възстановяване!

# 111
Мотонети, поздравления и от мен Hug Пожелавам спокойна бременност и пухкав бебок на финала  bouquet

# 112
На преглед сме на 26-ти, може би ще продължа на три седмици.Относно лекарствата, продължавам само с но шпа и дуфастон, изпих вече антибиотик Сумамед, разбрахме се с доктора на другия преглед да ми вземе секрет, дано нямам проблем там.Упойката беше пълна с Деприван, добре се чувствах, никакви оплаквания нямам, само след пишкане, но днес май е по добре Praynig лежането продължава до август, тогава ще ми позволят да се поразходя малко Wink
Благодаря ви за палците и за пожеланията, дано всичко да е наред до край Praynig

# 113
  • София
motoneti, браво, ти си геройче!  Hug Hug Hug Сега си лежи и пази бебчето. Мисля, че много добре са направили серклажа сега. Аз навремето бях писала, че д-р Дяволов ми обясни, че най-големи успехи се постигат със серклажи направени между 10та и 12та седмица, тъй като матката все още е по-малка и вероятността от пролабиране на мехура е по-малка, отколкото при серклажи направени в по-късни седмици. И все пак - всичко е Божа работа! Така че  - стискам палци!  Praynig Praynig Praynig

# 114
Мерси мацки Hug
Днес съм по добре, дано тази тенденция се запази Praynig
Нещо deskatta  ми се губи Thinking Thinking

# 115
Мами ,Деската е родила smile3501

12.04  deskatta, (термин 07.06) момиченце Йоана. 1950кг, 45см
Да е жива и здрава малката принцеса, мама да се възстановява и много стиснати палчета
fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 116
Боже, страшно се радвам Party
Да е жива и здрава малката принцеса и само радост да носи на мама и тати  bouquet
Е това се казва страхотна новина за нашата тема, нека тази тема се напълни с успели мами Praynig

# 117
Момичета нямам много време да пиша. Аз родих страхотна принцеса. Още е в болницата защото е мъничка. От утре се връщам при нея за да й нося кърма. Трябва да наддаде на тегло и ми я дават. Стискам ви палци. Обещавам като се приберем да пиша.
Прегръщам Ви

# 118
  • София
Честито, мила Деска! Вече си МАМА  bouquet Да е жива и здрава принцеската, и голяма да порастне! На теб - бързо възстановяване!  Hug Hug Hug

# 119
Честито на Деската, дано се приберат по-бързо в къщи.

Момичета помагайте, че моята докторка д-р Колева в Токуда е в болница и само телефона си говоим, а съм много притеснена. Имах завичени левкоцити и CRP и пуснахме стерилна урина. Излезе    Streptococcus, beta-haem. Group B 10^5, което доста сериозна концентрация, ама нали съм със серклаж, предполагаме че е от бъбреците, защото аз си имма вродена аномалия, изписами антибиотик, но на мен не ми беше удобно повече да я притеснявам, защото тя звучеше доста зле. Сега се чуда в понеделник, да отида ли в Токуда и да мина на преглед при нефролог и след това при което АГ е там на смяна. Дайте съвет, че съвсем се побърках вече  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт