Серклаж-всичко за тази манипулация и за ползата от нея!

• 128 948
  • 874
  •   1
Отговори
# 120
Аз мисля, че трябва да си пиеш антибиотика, д-р Сигридов ми каза, че така се практикува, независимо от къде произхожда първично инфекцията Peace До колкото знам д-р Колева е добър специалист, даже аз мислех при нея да раждам, нали Сигридов не води раждания, за мое голямо съжаление.

# 121
утре ще отида да си направя консулт с нефролог и после ще почвам антибиотика

# 122
  • в 1001-та нощ
Деската , страхотна новина  Hug Hug  Blush, честито мила  Peace Praynig Hug    bouquet

Хайде разкажи ни повече, как тръгна, как го преживя, как се чувстваш  Hug Hug

jen, аз имах бетахемолитичен стрептокок и успешно се повлия от Сумамед - това е сред малкото антибиотици, които не повлияват плода  Peace

С нас Колева направи чудеса, съветът ми е да се придържаш към предписаното от нея - ако ти е казала Сумамед от тази до тази дата по толкова - значи така  Peace , ако беше нужно да те види нефролог - сигурно щеше да те прати  Hug предполагам сте обсъждали ситуацията, но все пак ако ще се почувстваш по-добре след такъв преглед   Hug  се разходи утре  Peace

не разбрах точно кое те притеснява  newsm78 че антибиотикът ще повлияе зле бъбреците ли  newsm78

стискам палци да мине леко и безпроблемно  Hug

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 21:32 от a.l.e.n.a

# 123
Честито Деска  newsm44 Да ти е жива и здрава принцесата и бързо да наддаде! Много хубава новина! Изпълни темата с оптимизъм, че ти както и Алена сте се справили. Давате кураж и сила на такива като мен, че все някога ще се получи. Като имаш време пиши по-подробно как е минало!
Мотонети,  fingerscrossed и за теб!

# 124
Shana  Hug
Мацки, дето сте пациентки на д-р Колева, ако отида при нея в по напреднала бременност, дали ще иска да ме вземе да родя при нея?

# 125
  • в 1001-та нощ
колко напреднала  newsm78

гледай поне 28-30 г.с. да е  Peace

# 126
Там някъде, даже по рано.

# 127
  • в 1001-та нощ
би било по-добре и да е по-рано  Peace

имай предвид, че записването е поне месец преди желаната дата за час; приема понеделник следобед и сряда преди обед, ако не се промени до тогава  Hug

# 128
Благодаря, ще го имам предвид Hug

# 129
Благодаря ви момичета за отговорите   bouquet

Алена притеснява ме това, че имам вродена бъбречна аномалия и че стрептокока се открива в урината а не на друго място, също така че Колева е в болница и не можеше много адекватно да говори, предвид здравословните си проблеми.
Консулта с нефролог, при ме е задължителен, не мога просто на АГ да се доверя, така че винаги съвместно се справят. Изписаха ми и двете Аугументин (Амоксициклин-това показва антибиограмата като резистентен), но за различно време. Днес имам и температура лека 37.3 , което след прегледа на бъбрека и наличието на задръжка показва бъбречна инфекция (пионефрит), взеха ми и влагалищен секрет за да се  прецени дали да се приложи и нещо локално.

Надявам се да няма последици за бебчето и да не стигне до мехура  Praynig

# 130
  • в 1001-та нощ
ех  Hug ще го преборите - наближаваш финала и безопасната зона  Hug

до колкото разбрах в понеделник си при Колева? т.е ще е на работа ?

имаш ли идея какво й има?  Rolling Eyes

# 131
Здравейте,

пожелавам на всички момичета със серклаж успешен финал. Честито и на мама deskatta!Бързо да наддава малката принцеска!
Да споделя и моя опит със серклажа Crazy В 26 г.с на рутинен преглед ми откриха скъсяване на шийката 15мм. След 2 дена ми направиха серклаж. Не е ставало изобщо на въпрос, че е късно и бременността е напреднала. Направиха ми микробиология преди това, след манипулацията имах силни болки като при цикъл, но след няколко часа отшумяха. Пих антибиотик за няколко дена. Секса беше забранен. Имах препоръки за повече почивка, но можех да ходя на разходки, да готвя и разни др. работи в къщи. Друг е въпросът, че като направех 5-10 крачки и чувствах дискомфорт, болки като преди цикъл. Не съм имала контракции. Полежах си докато влезна в 9-я. В 37 г.с както лежах и получих кървене. Веднага ми махнаха серклажа и ме изпратиха в къщи като ми казаха, че раждането може да започне. Е не започна. Родих в 38+3 дена нормално, но ми го предизвикаха по взаимно съгласие между мен и лекаря ми. Сега имам една малка пухкава палавница, която ходи с паяка след мен и ми отваря чекмеджетата и  събаря къде каквото успее да докопа smile3539

# 132
  • в 1001-та нощ
а защо гои предизвикаха  newsm78

# 133
Ами защото бях вече в 9-я, бебето беше с идеални мерки, 3кг. ми казаха тогава на прегледа и 3 се роди, 50 см. И моя лекар реши, че няма какво повече да чакаме, а и за него така е по-лесно. Водеше 3 раждания едновременно тогава Crazy, няма да го събуждат през нощта и така.

# 134
Аз вече10 дни съм без система- цяло чудо  Praynig Лежа основно не върша нищо в къщи. Чакам 28 седмица за първият курс инжекции с кортикостероиди!!! Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт