Серклаж-всичко за тази манипулация и за ползата от нея!

• 129 006
  • 874
  •   1
Отговори
# 195
  • в 1001-та нощ
 Praynig Peace Hug  bouquet Blush Heart Eyes

# 196
a.l.e.n.a. , deskatta , благодаря за отговорите! Hug Hug
Освен да се моля да имам късмет и дори и на този късен етап  серклажът да помогне да стигна до безопасна седмица, не знам какво друго мога да направя..

Стискам ти палци. Все пак вероятността за успешен край според мен е когато има серклаж. Да ни държиш в течение.

# 197
Силвър, аз ходя във Варна сега, да ме следят, но не мога да съм ти полезна със серклажа...А да те питам ти при кого си била? (и по-точно кой лекар ти е казал, че не се налага серклаж  Thinking ) Аз съм в Майчин дом.

Аз Бях при Доктор Колев  - Окръжна Болница.  Той ме следеше и като бях със серклаж и много ми помогна да износя момчето си. Затова когато поискахме второ детенце и забременях, отново му се доверих. Но тогава той каза, че няма да има нужда - резултата, вече писах какъв беше.Сега съм се насочила към Майчин дом

# 198
Момичета, пуснах си нова стерилна урина в три лаборатории и в две от тях се оказва че няма никакъв бактериалеен растеж, много съм доволна, от третата не мога да си го изтегля, че нещо сайта не им се отваря, но при положение, че от двете всичко е ок, мисля че няма повод за притеснение  Praynig

# 199
Здравейте! От вторник и аз съм със серклаж. Надявам се този път да приключа успешно бременността Wink. От един месец съм с 50% изглаждане на шийката и бях на легло. Това ми е трета бременност. От първата имам едно момиченце на 11 години, но втората приключи неуспешно в 18 седмица след като получих разкритие и последва инфекция, и пукане на мехура. Sad

# 200
  • в 1001-та нощ
Браво motoneti

Успех, Ники Hug

къде се следиш? къде правиха серклажа?

# 201
  • Варна
Мамчета, да ви питам нещо.
От първи март съм в болнични, защото казах на лекаря ми по ЖК, че не искам да ходя на работа. Сега при него ли трябва да отида за направление за хоспитализация? Най-вероятно серклажът ще ми го правят във вторник. Има ли някакъв проблем да си в болнични и същевременно в болница. По спомен на болничния лист от АГ-то пише нещо от рода " Декларирам, че не съм хоспитализиран" или нещо такова..
Благодаря ви предварително! Hug

Ники, успех и стиснати палци от мен! Hug

# 202
Q-T ,по добре от болницата да ти дадат болнични.Това са сигурни поне 30 дни плюс престоя.Ако сега АГ-то ти издаде от болницата няма да го направят HugТой ще ти даде само направление за болницата. Hug

# 203
  • Варна
Q-T ,по добре от болницата да ти дадат болнични.Това са сигурни поне 30 дни плюс престоя.Ако сега АГ-то ти издаде от болницата няма да го направят HugТой ще ти даде само направление за болницата. Hug

Мило, аз бях на 2 май на ЖК и АГ-то ми даде болнични (продължи ми го всъщност). После на 5 май се видя, тъпата шийка. И сега в понеделник ще ходя при лекаря от ЖК за направление. Така и така се осигурявам. Обаче болничния си лист вече съм го дала на работодателя. newsm78 Хич не съм наясно с тези неща.

# 204
  • Флоренция
Деска да ти е жива и здрава Йоана !
малко късно но нямам възможност да пиша често ...
Успех момичета !!!
Завиждам малко Мила че се е решила на нова бременост аз още не съм готова изгубихме бебетата си горе долу по едно и също време , гордея се с теб и стискам палции ...
палци  и на Q-Т знам какво е да си бремена с проблемите които си описала пий си лекарствата и пази кревата...
прегръщам ви момичета!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 205
Q-T аз докато бях в болнични си лежах в болница. Тогава и серклажа ми правиха. Имах болничен от русенското АГ (защото бях лежала за задържане), а серклажа ми го правиха в Тутракан. Не мисля, че ще има проблем.
Алемария, благодаря   bouquet

# 206
Болничен лист издаден от болница, анулира стария PeaceТоест след като ти изтече този от болницата ще трябва АГ-то, което ти следи бременността да ти го продължи след болницата.

# 207

Успех, Ники Hug

къде се следиш? къде правиха серклажа?
Серклажа ми го правиха в Шуменската болница. В града няма друга възможност.Единствено ме притеснява,че не ми изписаха антибиотик след процедурата.

# 208
Ники, не се тревожи на мен също не  ми изписаха антибиотици.Пия само Утрогестан,Но-шпа,Магнерич и Фолиева киселина.

# 209
Ники, не се притеснявай. И аз не съм пила антибиотик. Пиех магнерич, но-шпа, гинепрал и верапамил "саммо". Ако няма инфекция антибиотик не е нужен.

Общи условия

Активация на акаунт