Серклаж-всичко за тази манипулация и за ползата от нея!

• 128 946
  • 874
  •   1
Отговори
# 810
polyamitko, във всяка болница практикуват различно.
Някъде изписват същия ден, на други места на следващия. А мен ме изписаха на 3тия ден чак, просто моята лекарка искаше да съм там за наблюдение-.

# 811
  • Варна
Mirama, благодаря ти!  Hug

# 812
Рolyamitko, аз лежах в Майчин Дом и там след серклажа държаха да съм под наблюдение поне още 2 дена, като на третия ме изписаха. Зависи от болницата, в която ще те приемат. Навсякъде е различно.

# 813
  • Варна
Рolyamitko, аз лежах в Майчин Дом и там след серклажа държаха да съм под наблюдение поне още 2 дена, като на третия ме изписаха. Зависи от болницата, в която ще те приемат. Навсякъде е различно.
В болницата, в която ще ми правят серклажа, всички ми го представят като някаква много лека манипулация, което от една страна е добре и ме успокоява, но това бързане за изписването ме притеснява, ето че повечето от вас са лежали поне 2 дни  newsm78

# 814
polyamitko, ами аз след манипулацията нищо различно не усещах, нито съм имала болка, нито нищо.
Но имах система, която тече близо 5часа и после инжекции сутрин и вечер.

# 815
  • Варна
polyamitko, къде ще ти правят серклажа?
На мен ми го правиха в Окръжна болница. Там като ме приеха 2 дни бях на системи (бях с контракции), на третия ми направиха серклажа, а ме изписаха на петия.

# 816
  • Варна
Вики, в Майчин дом ще ми правят серклажа, но аз нямам симптоми, всичко ми е наред засега пу-пу  Peace, серлажа ще го правим профилактично заради това, че съм с близнаци и може би това е причината да не ме държат след манипулацията много в болницата  Thinking

# 817
Зависи как ще се чувстваш след серклажа - има вероятност леко да прокървяваш (което е нормално) първите няколко часа; да те наболява от самия шев и конеца (което също е нормално). В такъв случай предполагам, че лекарите ще те оставят на системи и под наблюдение поне още един ден.

# 818
polyamitko - както са ти казали и другите момичета на всякъде е различно.Аз също бях 3 дни в болницата.Според мен е хубаво поне една нощ да те оставят там под наблюдение,но то зависи и от доктора.
Успех ти пожелавам,дано всичко мине добре и после да пишеш! Hug

# 819
 polyamitko извиняваи че се забавих с отговора  Simple Smile Разбирра се че бих се радвала да обменяме опит за бременността ни , нали за това сме тук    Hug Относно серклажа - правиха ми го в Майчин дом , аз съм на ЖК при Максим Яков и той го прави , искаха да ме изпишат на другия ден но той не позволи и останах под наблюдение за 2 вечери след това . И по - добре , защото вечерта получих контракции и сложиха системи и инжекции . В общи линии трябва да лежане само заради серклажа , но и отпреди това ,защото имаше леко отлепване в началото , дано всичко сега да е наред  Praynig Ако имаш въпроси каквито и да са питай мила не се притеснявай  Peace

# 820
polyamitko, на мен това да си тръгнеш на същия ден ми звучи странно. Може би защото при мен беше много различно. Серклажа ми беше към 10.30-11 часа сутринта и после не ми даваха да ставам до тоалетната до другата сутрин. Бях с подлога  Embarassed Система имах още в операционната, като се събубих я нямаше. На ден имах по системи с Рингер Браун и по 2 мускулни инжекции с Но Шпа - сутрин и вечер. Нито съм имала болка, нито дискомфорт, нищо по-различно. Държаха ме 3 дни, на 4-я ме изписаха.
Всичко да мине добре ти пожелавам и не се страхувай.  Hug

# 821
  • Варна
ех, колко сте страхотни всички, много ви благодаря  Hug

polyamitko, на мен това да си тръгнеш на същия ден ми звучи странно. Може би защото при мен беше много различно. Серклажа ми беше към 10.30-11 часа сутринта и после не ми даваха да ставам до тоалетната до другата сутрин. Бях с подлога  Embarassed Система имах още в операционната, като се събубих я нямаше. На ден имах по системи с Рингер Браун и по 2 мускулни инжекции с Но Шпа - сутрин и вечер. Нито съм имала болка, нито дискомфорт, нищо по-различно. Държаха ме 3 дни, на 4-я ме изписаха.
Всичко да мине добре ти пожелавам и не се страхувай.  Hug
Смърфиелка, и на мен това ми беше чуденката, че все пак си е сериозна манипулация, с упойки, системи, лекарства и т.н., а още преди да са ми я направили, ми казват, че ще ме изпишат същия следобед  newsm78, ама май вече трябва да спра да го мисля, смело напред и с повече спокойствие се надявам, че всичките ми притеснения ще са били излишни
Pandito, и аз ходя в Майчин дом на консултации, при Сариев съм, искаше ми се и на мен при Яков, защото съм много доволна от него (той ме оперира от миома 2011 и много бързо се възстанових), обаче си останах при доктора, който ни направи ин-витрото, но ходих при Яков на ранната ФМ. А иначе серклажа ще ми го прави д-р Станева.

# 822
polyamitko, ами ако решат да те изписват, просто кажи, че не се чувстваш добре, имаш болки и т.н. и ще те задържат до другия ден.
Аз не бих оставила да си тръгна същата вечер.
Имай предвид, че болка наистина си има все пак, но тя не се усеща заради системата и инжекциите.
Аз се прибрах на 3тия ден голям кукуряк, но вече без инжекциите. Ами вечерта вече си усещах един дискомфорт и болка, защото приемах нош па и магнерич през устата, а не както в болницата - мускулно.

# 823
  • Варна
Ами значи, ще стане ясно в сряда, ще видим как ще се чувствам и така ще решавам!
Мирама  Hug
Ще ви пиша като се прибера   bouquet

# 824
Моята система с Рингер Браун беше за оводняване, разпитвах сестрите аз  Mr. Green Освен Но Шпа-то мускулно нищо друго за болка нямах, а моя праг на болка е нисък. Ако има контракции слагат система кормагнезин.

Общи условия

Активация на акаунт